Dajte mi savet. .

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Dajte mi savet. .

Post od Tanja »

Evo vec sam napisala da sam uspela da ubijem moju n73 ME prilikom fleshowanja preko NSU-a :cry: ali inache taj telefon me je od pochetka zezao!Od kako je kupljen,sa timowim softwerom je imao problema,bagowao,uzas jedan,chim sam ga kupila fleshujem ga ,kod kuce,mislim bice bolje,ono isto. . muchila sam se tako 3 meseca sa njim,poludela sam (imala sam nokiu n70 godinu dana i znam kako treba da radi jedan symbian telefon,a da ne goworim o tome da je moj n70 imao skroz popunjenu karticu od 1gb,a owaj je bukwalno prazan pa nece normalno da radi,toliko je zakucavao da mi je doshlo da ga bacim :D). . i eto sad mi se i owo desilo sa njim,totalna nesretja :( Shta da uradim,ako ga odnesem u radnju gde sam ga kupila da li da kazem da sam ga fleshowala preko NSU-a ili da slazem neshto da nebi izgubila garanciju? :( I ako ga wrate u ziwot. . ne znam da li da ga prodam?Jer kapiram da je nemoguce da ima onolike bagowe,to mora da je jednostawno telefon takaw sam po sebi... A tek shto sam ga kupila,nedelju dana kasnije,krenula je da mi se skida boja sa tasera :o newidjeno. . i taj maler me je snashao :shock: ali se nisam zalila jer mislim da bi bilo uzaludno,rekli bi da sam ko zna shta radila. . i to mi nije smetalo,mislila sam,promenicu tastaturu,samo da on meni radi lepo,ali ne da nije radio lepo,nego uzas jedan :| inache owako nema ni jednu ogrebotinu,ima foliju na displeju,kao now je,samo shto mu je tastatura izlizana :blinky: I tako,dajte mi sad neki sawet,shta da uradim. . ako ga wrate u ziwot,da li da ga prodam pa da kupim itsi takaw samo nowi?Ili ako wetj kupujem drugi,da uzmem neki drugi model?ali ne znam shta :| imam para sada trenutno dak kupim shta hocu. . N95 me ne priwlachi zbog onog njegowog slajdera. . n93i mi je weliki,n76 ima loshu kameru i td. . nema bukwalno nishta na trzishtu shto bi me priwuklo sada. . Shta da radim ljudi?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

izgleda ti je zapao telefon zreo za servis. posto nisi u italiji i ne bi mogla tamo da ga popravis pokusaj sa nekim od ovlascenih servisa za nokiu. jako me cudi sto imas toliko problema, jer imam n73me, doduse kupljenu u fullu, i pola godine radi savrseno. mislim da ti je bitan samo dobar servis i nista drugo.
::luv phonez::

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Sto se tice te garancije,ja mislim da bi trebalo da odneses u neki drugi servis,da ti kod kojih si kupila fon,ne znaju da mu se to desilo.Svejedno ces platiti to ozivljavanje fona,ja mislim da to nije skupo.Sad kad ga ozivis pogledaj dali ce se i dalje tripovati tako,ako se i dalje ponasa po starom,zameni ga.Jbg ako imas para da kupis sta hoces,onda sam ti ja najbolji drug :lol: :D salim se,nego onda imas veliki izbor modela.Pogledaj mozda neki drugi model,marku telefona,sta drugo da ti kazem kad ti kes nije problem izbor fona je prevelik... :wink: Pozz
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

napomenula sam da hocu symbian. . Uzela bih recimo neki s.e. ali oni nemaju obichan symbian nego prilagodjen za telefone sa ekranima a dodir,i za taj ymbian ima manje aplikacija,a i lichno mi ne treba takaw teleon.Nokia je najbolja po pitanju symbian telefona,ali shta bre da uzmem,nemam ideju . . Nije da imam para koliko hotju,alii mam recimo oko 500e,i glupo mi je da dajem toliko para za npr n95,jer onaj njegow slajder mi se ni malo ne swidja,ne znam kakwa su iskustwa ljudii mali sa njim. . N93i je preweliki,n76 razmatram d ali da uzmem,nerwira me njegowa kamera,njesra :D n73 mi nekako najwishe odgowara,ali mene je zapao najgori mogutji model :| uzas. . da li da uzmem ponowo n73ME ili n76?Ili imate wi neki predlog,aj pomozite mi
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Post od stefgi »

Nikako N76. Moj najbolji drugar je kupio istu u Mobisu(znaci full original tel) i toliko je krs da ne veruje da kosta toliko koliko kosta. Ogulila mu se 1/3 metalik detalja(znaci onaj okvir i sve gde se vidi metalik)posle nepunih mesec dana. Kamera je shit,nisam moga da verujem. I baterija drzi u zavisnosti od koriscenja od 15 do 18 minuta. Strasno

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

i ja sam sad widela test,zaobilazim je u shirokom luku,nikako nije ono shto meni treba. . Sad je pitanje,recimo e65 ili n73?I kakw je slajder kod e65,da li je kao na n80? :| ako je tako,onda je skroz bzwz
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Tanja, slajder na e65 je dobro uradjen i bolje od n80 mada i ove zadnje serije n80 imaju bolje uradjen slajd nego prve 8) Ja ti preporucujem ako nisi mnogo skepticna da uzmes ponovo n73 ili eventualno n80 internet edition jer su to najbolji symbian telefoni u odnosu cena/kvalitet
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Slajder na E65 je po meni jedan od najboljih u svojoj klasi na nokia fonovima a svi znamo kako ih umeju lose uraditi,nema lag,nista...imao sam osecaj kao da drzim D500 u ruci i bolje. Tako da ako ti UIQ Symb platforma ne odgovara zato sto ima manjka aplikacija a nisi je ni probala onda sta reci....
glas za P990 a za aplikacije ne brini jer uglavnom se sve sto je neophodno nadje na netu :wink:

ps: N80 ima uzasan slajder ali cini mi se da ima resenje za to ovde na forumu
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Tanja, , a mozda e61i.
To je telefon koji se meni mnogo svidja, a vama devojkama nije bitna velicina telefona, jer ih uglavnom nosite po nekim tasnicama, torbicama itd.itd.itd.
Telefon nije bas ultra zenski, ali je mnogo dobar

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Tanja, a što ne pogledaš 6120? Evo ja ga imam par dana i mogu da kažem da u odnosu na N70 je ultra brz, a o dimenzijama neću ni da pričam. Sve moje preporuke za ovaj model.

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

mogutje,ali ne mislim sa telefona poput n73 da prelazim na 6120 .

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Sep 2007. 20:22

Post od Ivsa »

A sta kazes na n80 internet edition, novi modeli imaju i dobar klizni mehanizam tak da se ne moras previse brinit!? :wink:
On mi se bar cini bolji od n73 al ak bas oces pravu stvar uzmes si n91i i to je to!? :D :D :D :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Rekla si da ti bas i ne odgovara UIQ Symbian ali ja bi ti toplo preporucio da sacekas da izadje SE W960 i da razmislis o njemu, sigurno ce mu u pocetku biti visoka cijena ali kad vec kazes da imas toliko... Ja cu ga sigurno uzeti ali kad mu dosta padne cijena...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori