ljudii HELLP ...
vazno mi je da je brz telefon a ne spor, da pravi solidne fotografije i da se zvuk cuje dobro i jako...
Nokia N95 , SE k850 ili Samsung G600 ????
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
mladennnn, uneo si u izbor telefon o kojom ti niko ne moze nista konkretno reci...
Znaci n95 jeste telefon sa 5 mpx,a on je smartphone i ne moze nikako biti brzi od dumbphona + jos ima i gps (s ako ne zelis da ga koristis,onda ti je to dzaba bacanje para)
G600 je sa forua imao samo madness99,pa ti on moze nesto vise reci,a moje misljenje o samsungu je krajnje negativno,a i cena im jako brzo pada...pa ti vidi (ali svakako je brzi od n95)
k850 kao sto sam rekao jos nije izasao,pa ti niko ne moze reci kakve slike on pravi,a i svi ga mi sa nestrpljenjem ocekujemo....
Znaci n95 jeste telefon sa 5 mpx,a on je smartphone i ne moze nikako biti brzi od dumbphona + jos ima i gps (s ako ne zelis da ga koristis,onda ti je to dzaba bacanje para)
G600 je sa forua imao samo madness99,pa ti on moze nesto vise reci,a moje misljenje o samsungu je krajnje negativno,a i cena im jako brzo pada...pa ti vidi (ali svakako je brzi od n95)
k850 kao sto sam rekao jos nije izasao,pa ti niko ne moze reci kakve slike on pravi,a i svi ga mi sa nestrpljenjem ocekujemo....
D500&E71
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
mladennnn, Jeste ja podrzavam predlog VeNoM, ,kupi K850 pa nam ga svima predstavi sa jednim detaljnim testom.
Posto ti je bas bitna brzina onda ne trebas da gledas smart telefone,jer oni su sporiji od ovih ostalih.Ovaj samsung ne izgleda lose i kao sto rece loki13, ovde sa foruma samo je madness99 ga imao i sacekaj njegov odgovor,mada i ja sam takodje skeptican prema njihovim modelima,tako da ...

Posto ti je bas bitna brzina onda ne trebas da gledas smart telefone,jer oni su sporiji od ovih ostalih.Ovaj samsung ne izgleda lose i kao sto rece loki13, ovde sa foruma samo je madness99 ga imao i sacekaj njegov odgovor,mada i ja sam takodje skeptican prema njihovim modelima,tako da ...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Kao prvo G600 na forumu ima dojlimi , nisam primetio da ga madness99 ima...
Citat:
Citat:
Ako ti treba brz telefon i dobre fotografije onda bih ti preporuchio G600, poshto N95 je svakako sporiji i ima symbian( ne znam da li ti to treba), a K850 nije izashao tako da....madness99 napisao:telefon mi se svidja jer razmisljam da uzmem u600 mada ovaj cu pre kupiti,jos me samo intereusje da vidim kakav je video snimak pa da odlucim i da cena padne na 350 e
Dexter, imao ga je madness99 ali nesto kratko,mislim da je naleteo na njega u nekoj od svojih kombinacija i jos zaradio na prodaji istog,skoro je bilo price o tome u nekoj temi.Ja licno ne bih birao nijedan od ovih,posto mi se samsung nesvidja,nokia mi se izuzetno nesvidja,a se jos nije izasao...Fon koji pravi dobre fotografije,cuje se dobro i jako,a brz je bi mogao da bude i sam k800,ali da ne ispadne da hvalim fon zato sto ga ja imam,bicu objektivan i reci da ja kad bih sad kupovao i kad bi prioritet bila solidna kamera i dobar zvuk,to bi bio w880