Ne znam koji telefon da kupim, do 300e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
milanmufc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Sep 2007. 16:06

Ne znam koji telefon da kupim, do 300e

Post od milanmufc »

Planiram da kupim mobilni, ali se vrlo slabo razumem. Cena do 300 evra. Nikako preklop varijanta. Cuo sam da je bitno da bude Symbian.
Zeleo bih da bude lep, a uz to i da ima sve sto je bitno(bluetooth, USB vezu sa komjuterom, dobru kameru,internet,3G. . . ). Potrebna mi je pomoc iskusnijih tj. onih koji prate taj ''mobilni svet''. Jednostano, sta bi kupili da ste na mom mestu ?! Ili koji je najbolji za ove pare ? Hvala unapred!!!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ma uzmi n73 i budi sretan, ispunjava sve tvoje zahteve pa cak i vise.. ne mozes pogresit ..
ona je oko 260 € a music verzija je oko 280 €

poz ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

milanmufc idi gore na kriterijum pa ukucaj smarthphone ili pak do 300€ pa šta izbaci.vidi šta ti se najviše svidja pa to uzmi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

milanmufc, Pa sad to sto kazes da bude lep,to je subjektivno,ukusi se razlikuju.Ali evo ja da sam na tvome mestu pogledao bih nokiu E61,N73 ME,N80.Sad E61 nema kameru ali je izvrstan telefon i izgleda (meni licno) fantasticno i jako je napredan model.Ova dva su takodje ekstra telefoni posebno N73 ME koji ima super kameru i dobar zvuk, tj telefon je iz muzicke serije (ME-Music Edition).Njemu bih dao prednost u odnosu n80 najvise zbog slajda koji moze ali ne mora da ti se pokvari ali rizik je veci tako da...
U svakom slucaju ako ti nije neophodna kamera uzmi E61, ako pak bez nje ne mozes onda N73.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

milanmufc, ja bih ti preporucio SE k810,ima jako dobru kameru,nema ga svako,ali 100% se uklapa u tvoje parametre....
A posto si cuo da ti je bitno da bude (ima) symbian,onda verovatno i ne znas sta to znaci...
Jel tako?
D500&E71

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

milanmufc, po tome sto ti hoces definitivno najbolji izbor n73 ili n80 internet
ja imam n73 i zadovoljan sam telefonom,em sto je prelep telefon,kamera,ekran,symbian,3g,ic,bluetooth
a n80-sve to+najjaci nokia ekran+WLAN
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

A sto ne pogledas i samsung i600.Doduse nema symbian, ali ima Windows Mobile.
Meni deluje kao skroz interesantan telefon, pa, ako si raspolozen da eksperimentises, onda probaj snjim.
Ako nisi avanturista i hoces proverenu stvar, onda n73 i cao

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

moras se opredeliti tj suziti izbor na nekoliko modela koji se tebi bar na oko svidjaju i dobices konkretnije predloge...glas za W880 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

milanmufc, uzmi sony ericsson p990, kosta na ovom sajtu 264 evra a fon ima i symbian i bluetooth i 3g i sve sto si naveo. mozda ti se nebude svidjala tastatura koja je napreklop al to mozes skinuti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

mislim da je za njega pre vise p990 (bez uvrede milanmufc,) ocito ne zna staje symbian a kamoli kak okoristit.. a onda navikavanje na tastaturu sa ili bez numericke, ipak je tesko, pa touch screen i olovcica.. pa onda je glomazan iutd itd.. bolje mu je ipak n73

a sto se mene tice nema boljeg na trzistu od p990 ispod 300 € :D ..a cak mi i P1 ne vredi ololiko koliko kosta.. nije me nesto popsebno odusevio

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja ti kazem da uzmes ili k810 ili w580(koji mi je prelep) ili mozda je najbolje da sacekas k850 ili t650, oba su lepa (uvek je se lepsi nego na slici, a ni na slici nisu losi), uz to, k850 ce brzo doci u okvire cene koju tidajes, a ubedljivo je najbolji ne symbian telefon koji ima... Ako nista, probaj ako imas nekoga u inostranstvu da nabavis sharp 904, jer je super video, super kamera, i super ekran, svo troje daleko bolje nego bilo sta na nasem trzistu...

A, nseries, nije na n80 najbolji nokijin ekran, vec na e90, a mozda je i na n93 bolji, ali nisam siguran...
iPhone + CX300

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Re: Ne znam koji telefon da kupim, do 300e

Post od Phantom Lord »

milanmufc napisao:...Cuo sam da je bitno da bude Symbian...
Kako to mislis cuo si da je bitno? :D Mozda tebi symbian ne odgovara,jer mnogima koji se prvi put susrecu sa takvim telefonom zasmeta njegova 'brzina' odnosto sporost u odnosu na obicne telefone,neki se cak bune i oko brzine ovih novijih sa 350+ mhz procesorima :dry:

Najbolja varijanta ti je neki sony ericsson npr k810 (inace jedan od retkih SE kod koga mi se dopada dizajn)

Odgovori