Ne znam koji telefon da kupim, do 300e
Ne znam koji telefon da kupim, do 300e
Planiram da kupim mobilni, ali se vrlo slabo razumem. Cena do 300 evra. Nikako preklop varijanta. Cuo sam da je bitno da bude Symbian.
Zeleo bih da bude lep, a uz to i da ima sve sto je bitno(bluetooth, USB vezu sa komjuterom, dobru kameru,internet,3G. . . ). Potrebna mi je pomoc iskusnijih tj. onih koji prate taj ''mobilni svet''. Jednostano, sta bi kupili da ste na mom mestu ?! Ili koji je najbolji za ove pare ? Hvala unapred!!!
Zeleo bih da bude lep, a uz to i da ima sve sto je bitno(bluetooth, USB vezu sa komjuterom, dobru kameru,internet,3G. . . ). Potrebna mi je pomoc iskusnijih tj. onih koji prate taj ''mobilni svet''. Jednostano, sta bi kupili da ste na mom mestu ?! Ili koji je najbolji za ove pare ? Hvala unapred!!!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
milanmufc, Pa sad to sto kazes da bude lep,to je subjektivno,ukusi se razlikuju.Ali evo ja da sam na tvome mestu pogledao bih nokiu E61,N73 ME,N80.Sad E61 nema kameru ali je izvrstan telefon i izgleda (meni licno) fantasticno i jako je napredan model.Ova dva su takodje ekstra telefoni posebno N73 ME koji ima super kameru i dobar zvuk, tj telefon je iz muzicke serije (ME-Music Edition).Njemu bih dao prednost u odnosu n80 najvise zbog slajda koji moze ali ne mora da ti se pokvari ali rizik je veci tako da...
U svakom slucaju ako ti nije neophodna kamera uzmi E61, ako pak bez nje ne mozes onda N73.
U svakom slucaju ako ti nije neophodna kamera uzmi E61, ako pak bez nje ne mozes onda N73.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
milanmufc, uzmi sony ericsson p990, kosta na ovom sajtu 264 evra a fon ima i symbian i bluetooth i 3g i sve sto si naveo. mozda ti se nebude svidjala tastatura koja je napreklop al to mozes skinuti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
mislim da je za njega pre vise p990 (bez uvrede milanmufc,) ocito ne zna staje symbian a kamoli kak okoristit.. a onda navikavanje na tastaturu sa ili bez numericke, ipak je tesko, pa touch screen i olovcica.. pa onda je glomazan iutd itd.. bolje mu je ipak n73
a sto se mene tice nema boljeg na trzistu od p990 ispod 300 €
..a cak mi i P1 ne vredi ololiko koliko kosta.. nije me nesto popsebno odusevio
a sto se mene tice nema boljeg na trzistu od p990 ispod 300 €

Ja ti kazem da uzmes ili k810 ili w580(koji mi je prelep) ili mozda je najbolje da sacekas k850 ili t650, oba su lepa (uvek je se lepsi nego na slici, a ni na slici nisu losi), uz to, k850 ce brzo doci u okvire cene koju tidajes, a ubedljivo je najbolji ne symbian telefon koji ima... Ako nista, probaj ako imas nekoga u inostranstvu da nabavis sharp 904, jer je super video, super kamera, i super ekran, svo troje daleko bolje nego bilo sta na nasem trzistu...
A, nseries, nije na n80 najbolji nokijin ekran, vec na e90, a mozda je i na n93 bolji, ali nisam siguran...
A, nseries, nije na n80 najbolji nokijin ekran, vec na e90, a mozda je i na n93 bolji, ali nisam siguran...
iPhone + CX300
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Re: Ne znam koji telefon da kupim, do 300e
Kako to mislis cuo si da je bitno?milanmufc napisao:...Cuo sam da je bitno da bude Symbian...

Najbolja varijanta ti je neki sony ericsson npr k810 (inace jedan od retkih SE kod koga mi se dopada dizajn)