Sony Ericsson M600 ili Nokia 7500 Prism????
Sony Ericsson M600 ili Nokia 7500 Prism????
Mogu da izdvojim maximalno 180 eura za mob i ova dva su mi zapala za oko..Koj je po vama bolja kupovina..do sada sam koristio samo Nokia Symbian telefone,pa ne znam da li je bolje da idem na s40 ili da se zadrzim na Symbianu iako je SE i to UIQ??Nokia mi se vise svidja,ali da li je i funkcionalnija??Hvala unapred na odgovorima..pozz
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
kontaktiraj Green usera ovde na forumu jer cini mi se da on ima prismu(cini mi se da se zalio na dzojstik).inace iako sam SE fan moj glas ide za prism sto se dizajna tice a inace je M600 funkcionalniji...zavisi sta tebi vise treba...stil ili dobar OS ?
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Eto samo da potvrdim ako slucajno budes imao kakvu ponovnu dilemu i ja glasam za m600,meni je on mnogo bolji za razliku od 7500 prism.Takodje bi bilo dobro da pogledas w950,znaci slican je kao m600 samo sa vecom memorijom i boljim slusalicama.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
meni je beo mnogo lepsi od crnog, ali o ukusima netreba raspravljati.
dyca, sto nerazmislis o w950? tu je on priblizne cene oko 180 evra.
dyca, sto nerazmislis o w950? tu je on priblizne cene oko 180 evra.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
znam,ali mi se ne svidja to sto ima tastauru koja je osetljiva na dodir...meni vise odgovaraju ovi klasicni tasteri..A i ne slusam muziku na fonu,pa mi i nije potreban muzicki telefon..Takodje mi i nije toliko vazno to sto w950 ima 4GB,kad ja toliko nikada necu koristiti,a i ako mi bude trebalo tu je uvek kartica...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
dyca, dobijas dosta za tih 30 evra, pre svega dobijas 4 gb(inace memorijske se krecu od 2gb je 30 evra a od 4gb je 60 evra), dobijas bolji zvuk i jos dosta toga...
ali tu odlucuje stvar ukusa, ti odluci, uzmi telefon koji ce zadovoljiti tvoje potrebe.
ali tu odlucuje stvar ukusa, ti odluci, uzmi telefon koji ce zadovoljiti tvoje potrebe.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam 7500 Prizmu kako rece fain2daniel, i tacno je da je dzojstik najveca mana ovog telefona jer je previse tvrdog hoda,
ali zato bi te ljudi malo manje upuceni u modele telefona stalno zapitkivali: koji je,kako to da je takav telefon bas Nokia,ma to je sigurno neki Kinez i slicno
U mom okruzenju NEMA apsolutno niko ko zna o kom se modelu radi!