Spyker napisao:Pa, sto se tice zvuka, izgubio bi sigurno, e sada koliko to ne znam.... Ako bi uzimao recimo neke dobre sluske(tj. neki hpm model) zvuk bi bio dobar, ali opet ni blizu kao na w950.
E, sada, za tastaturu necu da pricam, jer nemam nekih iskustava sa m600. Meni je tastatura na w950 dosta dobra, ali posto ne znam za m600, necu nista reci.
Znaci, gubis kvalitet muzike, fm radio i 2gb memorije, a dobijas bolji izgled i verovatno bolju tastaturu.
Imam m600 vec...dugo...telefon je genijalan.
Na zvuku gubis maltene samo zbog sluski.
Uporedjivao sam i jedan i drugi, sto se tice jacine zvuka, apsolutno su isti,kvalitet sa hpm-70 je maltene isti i kod jednog i kod drugog.Malo, ali samo malo je bolji na w-950.(na m600i ima megabass, koji je abnormalno bitan).Doduse taj w950, na kome sam slusao muziku, softver mu nije bio apdejtovan, tako da bi mozda bio i bolji zvuk.
Na m600 tastatura je mnogo dobra kada se naviknes(kroz nedelju/dve dana),toliko se brzo kucaju poruke i sa neverovatnom lakocom.
Mana je ta da ce ti sve poruke biti preko 300 karaktera, ali boze moj...svi smo mi masni.(Rambo Amadeus)
I iz ne znam kog razloga, kada sam se video sa malim madness99-om, koji ima/o w950, primetio sam da je w950(barem njegov). dosta usporeniji softver nego na mom m600.
Imas moju punu podrsku za m600, iako ce te izaci skuplje sa karticom i sluskama.
A, ako ti je muzika bitna ti bolje pazari m600 i odvojeno mp3 player sa 2 giga memorije i izacice te ili isto ili jeftinije nego w950, a ubices dve muve, doduse sa dva udarca, ali ces ih ubiti mnogo bolje, nego sa jednim.