Hocu da kupim nokiu e65
Hocu da kupim nokiu e65
hocu da kupim nokiu e65 i dao bi nekih 300e samo me interesuje gde da je kupim a da to nije neka radnja u podrumu i da su telefoni ispod ruke koji ce da riknu za dve nedelje...
mislim,imao sam takvih problema sa d600 koji sam nosio u servis 13 puta za nedelju dana pa sam na kraju morao da reagujem na ruzan nacin da bi jedva dobio novi iz gazdinog dzepa.
Hvala svima koji odgovore jer mi bas znaci posto ne bi opet da se prevarim...pozzz
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Idi u Mobis koji je ovlasceni distributer.. Ili jednostavno, kad kliknes na specifikaciju teleofna, gore ce ti se pojaviti lista prodavnica i gledaj one sa dna liste tj one gde su telefoni dosta skuplji i znaces da su "originali" u odnosu na ove sa vrha liste gde "nisu originali".
Hocu da kazem da ti je savrseno sve jedno gde ces ga kupiti, razlika je ko kako i kojim kanalina dolazi do tih telefona, da li placas pdv tj. da li si dobio fiskalsni ili nisi itd. itd. Neces pogresiti gde god da ga uzmes ako dobijas garanciju na njega. Procackaj po forumu, bilo je dosta price na ovu temu
Hocu da kazem da ti je savrseno sve jedno gde ces ga kupiti, razlika je ko kako i kojim kanalina dolazi do tih telefona, da li placas pdv tj. da li si dobio fiskalsni ili nisi itd. itd. Neces pogresiti gde god da ga uzmes ako dobijas garanciju na njega. Procackaj po forumu, bilo je dosta price na ovu temu

slicno kao Azimuth, i ja mislim....kada kupujes neki tel. koji je skupli gledaj stvarno da ga uzmes u nekoj radnji koja je nesto poznatija javnosti....u principu nemogu ti reci gde da odes ali ovde na sajtu ima finih radnji koji izdaju garancije i fiskalni racun...tu nema greske...pritom kada ga pazaris malo ga procackaj za svaki slucaj...vidi da li se slazu brojevi,baterija....u nagorem slucaju da li je sa njega pricano i kada je napravljen...
Blackberry 9700
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
zzeka,
Dato ti je ko je ovlašćeni diler.
Ti prvenstveno tražiš sigurnost da ne kupiš falš robu.
Od toga nema sigurnije.
Sve ostalo možeš i moraš sam da se raspitaš.
Telefoni ostalih radnji koje ga prodaju su ti ovde:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1385/Nokia/E65
Dato ti je ko je ovlašćeni diler.
Ti prvenstveno tražiš sigurnost da ne kupiš falš robu.
Od toga nema sigurnije.
Sve ostalo možeš i moraš sam da se raspitaš.
Telefoni ostalih radnji koje ga prodaju su ti ovde:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1385/Nokia/E65
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
s obzirom da ti hoces e 65 mozes u mobis,mobilvud u vojislaVA ILIca...mada sam n70 kupio u mobil komercu u balkanskoj, imas dorbu radnju i i na pocetku kosovske...zaboravio sam joj ime....realno za 300 e mozes da ga kupis u bas dobroj radnji...obrati paznju da tel nema nikakve natpise stranih operatera,iako to nije neznam koliko lose ali kad uzimas za te pare nema smisla da ti pise vodafon ili t mobile ili sta ja znam....aj ziv bio
Blackberry 9700
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
the maniac, sigurno podrzava memorijsku do 2 GB, u njega idu Micro SD. ako hoces da slusas muziku onda uzmi n73 a ako ti je wi-fi od presudnog znacaja i ako imas potrebe i uslove za njim onda uzmi e65. ja imam wi-fi na p990 i radi odlicno, e sad neznam kako to funkcionise na Nokijinim modelima, al sigurno radi takodje odlicno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ako mogu da se ja ukljucim ovde a zbog Azimuth-ovog objasnjenja WiFi-ja na Nokiji . Hteo sam da pitam posto nikad nisam imao mobilni sa WiFi-em , jel telefon trazi dostupne mreze sam ili mora rucno ? I kad nadjes neku otkljucanu mrezu , da li to znaci da mozes onda koristeci tu mrezu da surfujes za dzabe ako je ta mreza vezana za internet , ili se i tad koristi gprs ? Nikako mi nije bilo jasno ovo , jos od kad mi je jedan lik sa neta ranije rekao da sa nekim Qtek-om pretrazuje stalno da li mu je neka mreza dostupna i ulece tamo .
Izvin'te sto mozda pitam nesto nevezano za temu
I koji najjeftiniji mobilni ima da se kupi nov a da poseduje WiFi a da je dobar ? Jer ovde na sajtu u pretrazivacu nema mogucnost da se selektuju samo mobilni sa WiFi-em .
Izvin'te sto mozda pitam nesto nevezano za temu

I koji najjeftiniji mobilni ima da se kupi nov a da poseduje WiFi a da je dobar ? Jer ovde na sajtu u pretrazivacu nema mogucnost da se selektuju samo mobilni sa WiFi-em .
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
vlada1970 wi-fi nema veze sa gprs-om. neskida ti kredit, sto je najbolje. ako nadjes neku neotkljucanu mrezu onda mozes da se prikacis na nju i da ides na internet za dzabe. ja sam se u Madjarskoj konektovao na neku wi-fi mrezu i visio na internetu. a ako se konektujes na zakljucanu onda moras da ukucas pasword koja ta mreza trazi.
najeftiniji wi-fi telefon od nokijinih modela je:
Nokia E61 250 evra,
Nokia E65 259 evra.
od Sony Ericsson modela:
P990i 259 evra.
najeftiniji wi-fi telefon od nokijinih modela je:
Nokia E61 250 evra,
Nokia E65 259 evra.
od Sony Ericsson modela:
P990i 259 evra.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Thanks mnogo kljun, sad mi je jasno . Nisam mogao to da ukapiram , jer toliko hvale WiFi pa rekoh ne bi to radili za dzabe , tj.da ih koriscenje kosta . To je super fora moram da priznam . Samo me sad zanima koliko je cesto da moze da se nadje mreza koja je otkljucana ? 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
vlada1970, wifi ima protok koliki ima i taj neko koji ima nternet, znaci od toga ti zavisi brzina. Koliko cesto moze da se nadje otvorena mreza zavisi od mesta u kom si, ja u NS-u nemam nikakvih problema sa tim. Sve je vise lokala, restorana, hotela itd. koji imaju otvorene mreze tzv. hot spot-ove kao jednu od standardnih usluga. Sto se tice koliko je to korisno ili nije, pa meni je prilicno korisno zbog skidanja velike kolicine podataka, izuzetno jeftinih poziva preko npr. fring-a pa sve do provere mail-a i sufrovanja za razbibrigu. Sto se telefoniranja tice, mislim da to mnoge najvise zanima, ima opsirnije opisano u jednoj od ovih lepljivih tema 

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
zzeka pa u svakoj prodavnici su telefoni isti, sve je to od istog proizvodjaca. najbolje se vidi kakva je prodavnica po tome sta daju od dodatne opreme uz telefon.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
zzeka kad kupujes e65 trebalo bi da dobijes:
Telefon
Li-Ion baterija (BL-5F)
Punjač (AC-4)
Mono-slušalice (HS-5)
USB-kabl (CA-53) i CD
Torbica za nošenje (CP-18 ).
Telefon
Li-Ion baterija (BL-5F)
Punjač (AC-4)
Mono-slušalice (HS-5)
USB-kabl (CA-53) i CD
Torbica za nošenje (CP-18 ).