SE W960
SE W960
Mozda,ipak sacekati sa kupovinom dok ne stigne w960,sve sto znate o ovom fonu dobro ce mi doci-potpuno sam nov u symbian svetu(npr:koja je razlika izmedju verzije 9.2,series 60 3.1(Nokia 6120...) i 9.1 UIQ 3.0(W950;W960...)
krokodada, nemoj pricati napamet, ima dalekso vise od deset aplikacija... Cak prema nekim podacima ima i nekoliko hiljada...
Pa razlika w960 i svih ostalih symbian nokija je prvo u ekranu na dodir, i daleko boljem zvuku. Takodje on ima i 8gb flash memorije, a to nma ni jedna nokija jos uvek.(ima n91, ali je hdd, sto je losije resenje)
Ja bih uvek uzeo w960 pre nego bilo koji drugi telefon, jer koliko sam video on je jedan od retkih telefona, ako ne i jedini da nema manu(dobro, mozda ekran na suncu(mada su mozda popravili), ali to je to...)
Na svakoj Nokiji sa symbianom moze se naci poneka mana, ali kod w960 to i nije bas slucaj...
Pa razlika w960 i svih ostalih symbian nokija je prvo u ekranu na dodir, i daleko boljem zvuku. Takodje on ima i 8gb flash memorije, a to nma ni jedna nokija jos uvek.(ima n91, ali je hdd, sto je losije resenje)
Ja bih uvek uzeo w960 pre nego bilo koji drugi telefon, jer koliko sam video on je jedan od retkih telefona, ako ne i jedini da nema manu(dobro, mozda ekran na suncu(mada su mozda popravili), ali to je to...)
Na svakoj Nokiji sa symbianom moze se naci poneka mana, ali kod w960 to i nije bas slucaj...
iPhone + CX300
Spyker, dobro sad necemo preterivat. tel nije ni izasao a ti govoris da nema mane. ima veruj mi kao i svaki drugi tel. evo ti malo komparacije, cisto statisticki. (ne mora nist da znaci), al polako dok dodje pa ga onda u nebesa uzdizite:
http://www.phonegg.com/compare/15/Nokia ... -W960.html
a evo ti i 6 mana
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-172.php
http://www.phonegg.com/compare/15/Nokia ... -W960.html
a evo ti i 6 mana

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-172.php
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Kako god w960 ce biti jedan mnogo prodavan telefon,ja mu predvidjam svetlu buducnost
Svako kome je potreban multimedijalan telefon w960 je pravi izbor,sad cena ce biti malo visa na pocetku ali kao i svaki model ce polako padati i onda ce da bude haos...
Najveca prednost po meni je sto je monoblok i sto su mu dimenzije za ono sto nudi sasvim prihvatljive.To je meni jedan od najbitnijih razloga a sve ostalo moze samo da bude plus.

Svako kome je potreban multimedijalan telefon w960 je pravi izbor,sad cena ce biti malo visa na pocetku ali kao i svaki model ce polako padati i onda ce da bude haos...

Najveca prednost po meni je sto je monoblok i sto su mu dimenzije za ono sto nudi sasvim prihvatljive.To je meni jedan od najbitnijih razloga a sve ostalo moze samo da bude plus.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Slažem se sa Wicker-om, a isto sam postovao i na temi o w960, taj fon će biti apsolutan best by za "neko" vreme, ko god ga poredi sa N95 u startu greši - that's for shure
Znači, ko hoće da se "bije" sa pikselima (5 ili 3.2) itd...
Vreme će pokazati, po meni je n95 (loša) ekstravagancija a w960 budući best by

Znači, ko hoće da se "bije" sa pikselima (5 ili 3.2) itd...

Vreme će pokazati, po meni je n95 (loša) ekstravagancija a w960 budući best by

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
AnGeL oF LoVe, ja sam rekao na osnovu specifikacije... Na osnovu nje se jako mnogo moze zakljuciti, a kako se tel. ponasa u radu, to se sve namesti lepo za 2 meseca...
Simurgh, a mane malo procitaj pre nego sto kazes da su to mane... To su vecinom gluposti...
1. nije impresivan kao na slikama... Ala je mana, to sve zavisi od ukusa...
2. Spor kako mu se puni memorija... Pa to je za svaki telefon ako mu se puni INTERNA memorija, ali ako se puni onih 8gb, onda to nije tacno...
3. Promenjena lokacija povratnog tastera, jeste mana za korisnike w950, kojima ce trebati tri dana da se naviknu, ostali ce se navici odmah
4.
Ovo je najace...
NEMA KARTICE ZA PROSIRENJE MEMORIJE
(pored 8gb)
5. Ne moze da nadje pesme po imenu, to jeste mana, ali bice ispravljena sa nekom verzijom softwera, jer ipak su imali beta verziju...
6. Nema edge... Pa nije ni potreban, kada ima 3g, koji ce vec dogodine kada mu bude normalna cena(mislim na w960) biti skoro svugde...
Ala su mu mane, evo i ja da dodam, jednu, ne moze da se upali ako ispadne iz aviona...
Toliko o tim manama...
I, pored toga, ima pet puta bolju bateriju od n95, kvalitetniji je mnogo, monoblok je, ima TS, i ima mnogo bolju muziku..
Ajde da cujem sada, po cemu je n95 bolja?
Wicker Man, Vlada Zem, naravno... Pogotovo sto ce biti jedno 100-150e jeftiniji od n95...
AnGeL oF LoVe, bar pedeset aplikacija
Pa samo na jednom forumu u JEDNOJ temi ima sto i vise aplikacija, tako da nemoj biti smesan... 
Simurgh, a mane malo procitaj pre nego sto kazes da su to mane... To su vecinom gluposti...
1. nije impresivan kao na slikama... Ala je mana, to sve zavisi od ukusa...
2. Spor kako mu se puni memorija... Pa to je za svaki telefon ako mu se puni INTERNA memorija, ali ako se puni onih 8gb, onda to nije tacno...
3. Promenjena lokacija povratnog tastera, jeste mana za korisnike w950, kojima ce trebati tri dana da se naviknu, ostali ce se navici odmah

4.

5. Ne moze da nadje pesme po imenu, to jeste mana, ali bice ispravljena sa nekom verzijom softwera, jer ipak su imali beta verziju...
6. Nema edge... Pa nije ni potreban, kada ima 3g, koji ce vec dogodine kada mu bude normalna cena(mislim na w960) biti skoro svugde...
Ala su mu mane, evo i ja da dodam, jednu, ne moze da se upali ako ispadne iz aviona...

I, pored toga, ima pet puta bolju bateriju od n95, kvalitetniji je mnogo, monoblok je, ima TS, i ima mnogo bolju muziku..
Ajde da cujem sada, po cemu je n95 bolja?
Wicker Man, Vlada Zem, naravno... Pogotovo sto ce biti jedno 100-150e jeftiniji od n95...
AnGeL oF LoVe, bar pedeset aplikacija

iPhone + CX300
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Spyker, znao sam da ces se upaliti, srcan si ti momak nema sta
ne evo sad bez zafrkancije, lakse malo, ne primaj k srcu toliko.
prvo ja nisam nigde rekao da je n95 bolji, nemam pojma iskreno kao ni ti jer si w960 video samo na slici
drugo da ima ovo ili ono nemas pojma dok ne dodje. i za n95 su govorili pre nego sto je izasao da ima ok bateriju.
trece, "Not as impressive in life as in the promotional photos", sto ti upravo kaze da pricekas dok dodje
nemas pojma kakva je kvaliteta izrade.
cetvrto, nagrdili su mu ekran, cak u ovom ovdje testu kazu da je prakticno isti, tj malo bolji nego na m600. ako je tako i na suncu i sto se tice prasine i mrlja(uh kad se samo setim) onda je to katastrofa.
peto, spor kad mu se memorija punu. donekle se tu mogu sloziti, ali ne verujem da su ovi na gsmareni toliki klocevi da ovo ne znaju, tako da..
no dobro, ovo su sve same gluposti.
P.S. negde si rekao da u japanu il gdje vec su imali 2004 naprednije telefone nego vecinu na evropskom trzistu danas.
samo se pitam kako to da mi ne znamo nizasta od toga i zasto oni kupju masovno Nokiu i SE. (bio sam u aziji vise puta i u koreji i u maleziji i singapuru, indoneziji..)
zivio

ne evo sad bez zafrkancije, lakse malo, ne primaj k srcu toliko.
prvo ja nisam nigde rekao da je n95 bolji, nemam pojma iskreno kao ni ti jer si w960 video samo na slici

drugo da ima ovo ili ono nemas pojma dok ne dodje. i za n95 su govorili pre nego sto je izasao da ima ok bateriju.
trece, "Not as impressive in life as in the promotional photos", sto ti upravo kaze da pricekas dok dodje

cetvrto, nagrdili su mu ekran, cak u ovom ovdje testu kazu da je prakticno isti, tj malo bolji nego na m600. ako je tako i na suncu i sto se tice prasine i mrlja(uh kad se samo setim) onda je to katastrofa.
peto, spor kad mu se memorija punu. donekle se tu mogu sloziti, ali ne verujem da su ovi na gsmareni toliki klocevi da ovo ne znaju, tako da..
no dobro, ovo su sve same gluposti.
P.S. negde si rekao da u japanu il gdje vec su imali 2004 naprednije telefone nego vecinu na evropskom trzistu danas.

samo se pitam kako to da mi ne znamo nizasta od toga i zasto oni kupju masovno Nokiu i SE. (bio sam u aziji vise puta i u koreji i u maleziji i singapuru, indoneziji..)

zivio

Simurgh, ajde da ne pravimo neki veliki off... Sto se tice Japana, pa ima SE tamo neke svoje posebne telefone.... A, i zasto kod nas svi kupuju fiate i golfove, ako je s klasa pre deset godina bila bolja? Ne kazem da su ti telefoni jeftini, ali tako je
I, bas je bilo pre par dana na b 92 da je izasao telefon koji meri zagadjenje, zadah, da ima fitnes trenera u sebi, i zaboravio sam sta jos... A, opet, to nije ni SE ni Nokija, vec neki proizvodjac koji je nama nepoznat...
Ajmo nazad na temu...
Da, ali o w960 se mze dosta stvari zakljuciti, jer SE sakuplja stvari od ostalih telefona... Recimo:
-ekran je vec poznat
- kamera je uzeta od k800, i verovatno softwerski poboljsana.
-wifi je preuzet od p990, kao i 3g...
-kvalitet je tipican za SE, znaci odlican... Kao sto nikada nije postojao los telefon p serije, tako i super walkman telefoni nisu losi...
Znaci, jedina po meni realna mana je los kvalitet ekrana po suncu... Doduse, i na maski ce verovatno ostajati prsti, ali to nije strasno....
I, da, oduvek se znalo da je na n95 katastrofa baterija... Mozda nisu svi znali, ali oni koji znaju dosta o telefonima, su to oduvek znali(prvi je to na ovom forumu rekao akki)

Ajmo nazad na temu...
Da, ali o w960 se mze dosta stvari zakljuciti, jer SE sakuplja stvari od ostalih telefona... Recimo:
-ekran je vec poznat
- kamera je uzeta od k800, i verovatno softwerski poboljsana.
-wifi je preuzet od p990, kao i 3g...
-kvalitet je tipican za SE, znaci odlican... Kao sto nikada nije postojao los telefon p serije, tako i super walkman telefoni nisu losi...
Znaci, jedina po meni realna mana je los kvalitet ekrana po suncu... Doduse, i na maski ce verovatno ostajati prsti, ali to nije strasno....
I, da, oduvek se znalo da je na n95 katastrofa baterija... Mozda nisu svi znali, ali oni koji znaju dosta o telefonima, su to oduvek znali(prvi je to na ovom forumu rekao akki)
iPhone + CX300
Spyker, ima u japanu ali ti telefoni nisu nista napredniji od ovih evropskih cak sta vise verovatno su slabiji, a najcesce se radi o istim tel u drugacijem kucistu. ne govorim ja o specificnim tel koji imaju nakvih cuda po sebi, vec o komercijalnim proizvodima.
o w960 se da mnogo zakljuciti (sasvim ok tel), ali i ne toliko da se kaze da je gotovo bez mane. w960 je tu negde sa p1. i da se razumemo ja niti sam nokia fan niti tvrdim da je n95 bolji tel (prvenstveno zbog katastrofalne izrade i lose baterije).
iako nisu uporedivi, top model nokie(e90) je daleko bolji od w960(valjda top model SE, zajedno s P1).
o w960 se da mnogo zakljuciti (sasvim ok tel), ali i ne toliko da se kaze da je gotovo bez mane. w960 je tu negde sa p1. i da se razumemo ja niti sam nokia fan niti tvrdim da je n95 bolji tel (prvenstveno zbog katastrofalne izrade i lose baterije).
iako nisu uporedivi, top model nokie(e90) je daleko bolji od w960(valjda top model SE, zajedno s P1).
Vlada Zem, govorio sam za SE i Nokia telefone u Aziji. a po cemu su njihove mreze naprednije
a valjda je taj isti Sony iz japana, pa kako onda da nam ovde u evropi ne podare nesto od tih "strasnih" tehnoloskih mogucnosti?
Spyker, pa ja ih i nisam poredio dok ti nisi poceo w960(a ista stvar je bila i za w950) ukivat u zvezde. n95 je mocan telefon u smecu od kucista! e90 nije u toj klasi jer je komunikator.

a valjda je taj isti Sony iz japana, pa kako onda da nam ovde u evropi ne podare nesto od tih "strasnih" tehnoloskih mogucnosti?
Spyker, pa ja ih i nisam poredio dok ti nisi poceo w960(a ista stvar je bila i za w950) ukivat u zvezde. n95 je mocan telefon u smecu od kucista! e90 nije u toj klasi jer je komunikator.
Simurgh, ja njih hvalim zato sto su zaista dobri, nema nikoga ko smatra da w950 ima visoku cenu, ili da mu je krivo sto ga je uzeo, a niko se iy nokije ne moze time pohvaliti...
A, sto se tice naprednosti mreze... Ne treba tu ni komentarisati, dovoljno je reci da se 2011 uvodi 4g sa nekoliko gb u sekundi protoka, kod nas i u evropi to nece biti za deset godina...
A, sto se tice naprednosti mreze... Ne treba tu ni komentarisati, dovoljno je reci da se 2011 uvodi 4g sa nekoliko gb u sekundi protoka, kod nas i u evropi to nece biti za deset godina...
iPhone + CX300
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800