E ovako... razmisljam se izmedju ova dva fona... E50 mi se ekstra svidja,kao i 6233...
Al s obzirom da imam N73ME i da ce mi ovo sluziti kao drugi fon,nije mi preterano bitna kamera,zvucnik itd... za sada naginjem ka E50,al da cujem misljenja...
kapoerista90, pa cim imas jean symbian telefon,smatram da ti drugi i nije preko potreban,tako da se kao izbor namece jako pouzdani 6233,a posto ce ti biti drugi telefon najvazniji aspekt bi trebao da ti bude trajanje baterije (gde je 6233 izvanredan s`obzirom na ekran)...
Zanci moj glas za 6233
Jasno mi je da si postavio uslov izmedju ova dva telefona, i slazem se sa postovima iznad da je najbolja kombinacija symbian i java telefon ali ja bih ti predlozio da ako hoces java fon pogledas neki SE jer on sije nokiu u tom cenovnom rangu moze npr. k610i odlican je fon a jeftiniji od oba navedena! E sad e50 je stvarno prelep telefon ali sta ce ti kad imas n73me, tako da je moj predlog i ja bi tako odabrao da sam na tvom mestu znaci neki java iz Se-a!!!
imao sam isto jedno vreme n73me i 6233 i bilo mi je ok ali sad umesto 6233 imam w810i i to mi je 100 puta bolja kombinacija, mnogo vise opreme za iste pare
tesko se mogu porediti jer imaju totalno razlicite namene,posto vec imas sis fon uzmi 6233 on je serija 40 i po meni ima najaci zvuk tel je vrh a nije ni skup
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.