iphon apple vs lg prada vs se p1

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
DeKi_91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Okt 2007. 23:16

iphon apple vs lg prada vs se p1

Post od DeKi_91 »

Ajmo ljudi da cujem sta da uzmem??
jedino se malo bojim ovoh iphona jer sad stvarno svasta pricaju o njemu , nema garancije, zakljucavanja cuda, moze li to neko da mi malo pojasni jer se bas i nerazumem i te stvari??v :disgust:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa pazi ovako moja preporuka ide za iphone jer ova dva modela nemaju šta da traže pored njega.znači na stranu stari SW i sve to. iphone sa najnovijim sw beži oi od prade i od p1- ovako sa p1 sam imao dodira tj radio malo, sa iphone malo više a pradu nisam ni video uživo ali čim se to zove prada ne može da bude nešto :wink: :wink:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa ja se slazem sa VeNoM-om, i mislim da je u pravu... Doduse, iPhone nema karakteristike bolje od p1, ali bih ga svakako radje posedovao nego p1. Jednostavno, ne znam koliko si upucen, treba da znas da taj iPhone nije toliko revolucionaran kolikoga hvale, i da nije najbolji, ali ima nesto u sebi, sto ostavlja jak utisak, nije to ni zvuk, ni super ekran, ne znam kako da objasnim, jednostavno te privlaci... Zbog tog necega bih ga uzeo, jednostavno je drugaciji...

To ti je kao da te neko pita zasto se dobro prodaje ford mustang? Jeste on i dobar, i jeftin, i lep, ali ima jos nesto kod njega sto mnogi Ameri ne mogu da odbiju... Isto tako je i iPhone u svetu telefona...
iPhone + CX300

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

DeKi_91 ja bih uzeo p1, jednostavno volim symbian telefone i gotovo, a ako bih gledao izgled onda bi moj izbor bio iPhone(iPhone bih uzeo samo kao sekundarni telefon, jer nemogu bez symbian-a).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

DeKi_91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeKi_91 »

Izgled mi je bitan dosta, znaci + za iphon sad karaktristike skontao sam i sam i jeste bas ono kao sto kaze da ima nesto u njemu, e sad nisam upucen oko tog jeb**** sa dekodiranjem i tim, spominjete kako se fon zakljuca pa ovo pa ono, u sustini da li moze da s kosristi iphon bezbeno da se ide na net preko wifi i da ne razmisljam o tom zakljucavanju??

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

DeKi_91, naravno da moze, to je najmanji problem ...
iPhone + CX300

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Ako ti je izgled bitan onda treba ozbiljno da razmislis o pradi , ipak je najmanja od pomenutih telefona , opet ako hoces muziku iphone ako hoces nesto trece tu je p1 :) Uzmi ono sto ce ti najvise koristiti, i sta najvise zelis! Eto to je moj savjet ...
HTC M8Q HTC 10

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

realno,iphone,ILI p1,pradu bi odma odbacio... pederuskast je... al od ova 2,p1 bi bio moj izbor... VENOM jos mi ne odgovori.. :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

kapoerista90 samo mi reci na koje pitanje molim te još gore ako je PM jer sam slučajno izbrisao celo sanduče
danas sam video pradu. ok fon ali za tipa koji ima odelo i tome slično ali opet ne toliko moćan fon
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

pa ako neces pradu onda je izbor samo jedan, neka to bude P1 :lol: I za razliku u novcu uzmi 8 m2 kartica od gb :D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

VeNoM, zaboravi... :D ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Nokia E71... Elegant, but deadly

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Spyker napisao:To ti je kao da te neko pita zasto se dobro prodaje ford mustang? Jeste on i dobar, i jeftin, i lep, ali ima jos nesto kod njega sto mnogi Ameri ne mogu da odbiju...
Potpuno se slazem, ali ne samo ameri vec i evropljani, evo da se i javim da sam i ja veran fan ford mustanga, jednostavno u poredjenju sa npr. infinitijem ili lexusom ili acurom, je kanta,u stvari amercki automobili nisu najbolji kao sto mnogi misle, ali nekako zraci, i zveci :) planirao sam da dovezem jedan convertible u jugu, ali to ce da saceka do sledece godine nadam se...

Elem sto se tice tvog dvoumljenja, da te razuverim oko zakljucavanja iphone-a, sve ce normalno da shljaka, samo ne smes da downloadujes novi firmwire by apple.. znaci mislim da je verzija1.1.1 tako nekako. wifi normalno radi i youtube. Naravno zakljucani telefon se prvo otkljuca pa sve resto.
Evo sada su odobrili i third party app, sto znaci da ce moci da se budze programi koji nisu by apple. Sto znaci da ces moci da radis sve sto mozes i na p1, cak i bolje, ali videcemo, sta kazu programeri... :)

Prada ti ne dolazi u obzir, nekako otuzno mi izgleda u poredjenju sa iphone-om, ali thats your call, my vote goes to iphone! Pozdrav!
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

DeKi_91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeKi_91 »

Aaaaa sad kontam , napravili su softver kao update neki koji zakljuca dekodiran fon i sve sto treba da radis je da ga neskidas dok visis na netu! e ovde je neko takodje napisao da se zakljuca kad se prebacuje (kad se koristi itune) nesto na tel jer se prebacuje pomocu neznam cega (jbga nerazumem se) nemojte zameriti..??

U sustini na kraju evo zanima me samo da li bas bas sve mogu da koristim normalno stim da ne skidam taj njihov softver by apple??

btw nisam nesto naklonjen americkim kolima pre sam za japance ili svabe hehe..

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Tebi je izgled bitan i svidja ti se iPhon a pitas koji da kupis :? Pa njega naravno.

Pa ne moze da se odbije kad ti neko od malena puni glavu kako je to naj automobil. Vecini amerikanaca je ispran mozak a nesto slicno je i sa iPhonom. Svi pricaju kako je ekstra a kad pitas sta je to ekstra dobijes odgovor "pa jednostavno je ekstra".
1000 puta ponovljena laz na kraju postaje istina.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

znači kao kod SE i Nokije koji su zaključani tj odkodirani. ne može da se uradi update tj neće jer ako bi se uradio pao bi ceo SW a možda i ne bi ali to sada nije ni bitno
znači nikako update preko kompa i to je to

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

JAooooooo....grrrrrrrrr :x
Ajde ponovo. Instaliras itunes na kompu...i prebacujes muziku sa racunara na iphone...prosto i jednostavno, ne instaliras ga na iphone...jedino ako si budala koja hoce da bude legalan, i da kupuje muziku...naravno ako imas para zza ta planinarenja... da li je to komplikovano?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

kljun napisao:DeKi_91(iPhone bih uzeo samo kao sekundarni telefon, jer nemogu bez symbian-a).
Hehe ti kao da si neki buisness man i da ti treba telefon da bi zaradjivao :D :D iPhone naravno,dobijes dobar izgled,dobre karakteristike i naravno extra dobar mp3 player
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

madness99 ko zna mozda i budem neki buisness man, u Srbiji je svasta moguce :wink: .
DeKi_91 sta si odlucio, sta ce biti na kraju?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

madness99 napisao:iPhone naravno dobijes dobre karakteristike i
hahahaha... iPhone ima dobre karakteristike...... :lol: :lol: :lol:
Ex Sir_Oliver

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa naravno brate :) ono zasta je rekao da mu treba je odlican,Razbija Sybmbian.Mnogo stabilniji,brzi ma kakav Symbian propada smao ostaju Win i Apple ;) :D

PS:Samo malo ljudi to shvata ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori