Gotovo da sam se odlucio da uzmem w950i pa sam onda skapirao da je mozda m600 bolji zbog tastature i na kraju sad procitam ovde se pisalo da su im displeji losi odnosno da se nista po danu ne vidi i uopste vise ne znam sta da kupim...

Mislim ideja mi je da uzmem pametan telefon da bi mogao nesto korisno i da radim sa njim a ne samo da se hvalim po komsiluku izmedju ostalog... Znaci koliko realno na njima moze da se skine pogleda neki pdf malo nesto prepravi neki word excel doc, za mail kapiram da sve radi kako treba to vec mogu na mom matorom krsu ! ?
Muzika mi nije toliko bitna u ovoj prici, kuci slusam stereo i smejem se evo kako komentarisu ljudi koji telefon zvuci bolje a slusaju mp3 na nekim 's' sluskama, al ajde ako moze kao mp3 pleyer sto da ne da prekrati vreme na pauzi u prevozu... Kamera mi uopste ne treba imam digitalni aparat, al vidim da ce vreme da me pregazi mobilni su poceli i kafu da kuvaju...
Licno mislim da je Nokia N61 super i uzeo bi je bez razmisljanja ali Mnogo mi je glomazna i ruzna...
I nekoliko pitanja :
P.S Da li je istina ovo za displeje na m600 w950 ?
Koliko se pokazala kao efikasna qvwery tastatura ?
Mogu li i power point ppt fajlovi da se 'vide' na simbian platformi ?
Hvala na razumevanju !