Motorola V8 vs Nokia E65 vs Nokia E51

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Motorola V8 vs Nokia E65 vs Nokia E51

Post od Ripper »

Što se budžeta tiče ok su mi sva 3...ali mi se i sviđaju sva 3... :)

V8 izgleda extra...E65 ima lepu cenu...A E51 je takođe vrh i nekako pravi telefon:)

Pa sad preporuka...koji uzeti? :roll:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja bih izbor suzio na e65 i e51 s tim sto bih akcenat stavio na e51 jer je noviji telefon, jaca baterija, procesor... a sve ostalo je tu negde kao i e65. Dakle, dva po meni izuzetno kompaktna aparata, kvalitetna kao i svaki iz E serije. Sve na njima je u najmanju ruku solidno a u vecini stvari su odlicni sto ce reci da nema nicega loseg u ili na njima. Iskreno motorolu kao proizvodjaca ne volim i nemam neko lepo iskustvo sa njima niti poznajem nekoga ko je preterano zadovoljan. Jedina "mana" e51 je cena koja je za sada, s obzirom da se telefon tek pojavio kod nas, mozda malo previsoka ali ce i to vremenom doci na svoje. Pa ako ti se bas ne zuri sa kupovinom tj. ako mozes da sacekas do nove godine kad ce mu najverovatnije cena pasti... kupices odlicnas telefon po verovatno nekoj pristupacnijoj ceni. E sad, to je moje misljenje spram mojih potreba, a kakve su tvoje potrebe? Cemu ce ti telefon sluziti? Sta ocekujes od njega?

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ripper, Ako imas kes i nestrpljiv si onda E51 mada uskoro ce mu pasti cena (ne bas mnogo ali ce pasti) i ne bi bilo lose sacekati.Takodje E65 je odlican phone samo ja sam po malo skeptik po pitanju slajdera jer znas uvek lako moze da se zezne.Motorolu bi pored ova dva phona zaobisao.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Heh...samo ste potvrdili moju odluku..Kad malo bolje razmislim >>> E51 will be! :) Javljam utiske... :)

Ako neko ima neki kontraargument neka napiše do ponedeljka :wink:

Odgovori