Ja bih izbor suzio na e65 i e51 s tim sto bih akcenat stavio na e51 jer je noviji telefon, jaca baterija, procesor... a sve ostalo je tu negde kao i e65. Dakle, dva po meni izuzetno kompaktna aparata, kvalitetna kao i svaki iz E serije. Sve na njima je u najmanju ruku solidno a u vecini stvari su odlicni sto ce reci da nema nicega loseg u ili na njima. Iskreno motorolu kao proizvodjaca ne volim i nemam neko lepo iskustvo sa njima niti poznajem nekoga ko je preterano zadovoljan. Jedina "mana" e51 je cena koja je za sada, s obzirom da se telefon tek pojavio kod nas, mozda malo previsoka ali ce i to vremenom doci na svoje. Pa ako ti se bas ne zuri sa kupovinom tj. ako mozes da sacekas do nove godine kad ce mu najverovatnije cena pasti... kupices odlicnas telefon po verovatno nekoj pristupacnijoj ceni. E sad, to je moje misljenje spram mojih potreba, a kakve su tvoje potrebe? Cemu ce ti telefon sluziti? Sta ocekujes od njega?
Ripper, Ako imas kes i nestrpljiv si onda E51 mada uskoro ce mu pasti cena (ne bas mnogo ali ce pasti) i ne bi bilo lose sacekati.Takodje E65 je odlican phone samo ja sam po malo skeptik po pitanju slajdera jer znas uvek lako moze da se zezne.Motorolu bi pored ova dva phona zaobisao.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.