N81,E65,E51,Z710,M600
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
N81,E65,E51,Z710,M600
E pa ljudi doslo je vreme i da ja menjam fon
ok govorite sta je ovde naj naj... treba mi kamerica sa dobrim videom,veliki ekran,udobna tastatura,dobra funkcionalnost i naravno MP3

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Super Sayian, Pa care sto stavi m600 kad ti treba kamera?
I od ovoga svega sto ti treba mogao si da trazais i jos neku muzicku zelju pa da budes kompletan u prohtevima.
Od ovih gore nabrojanih ja bih uzeo nokiu e51,telefon je bas odlican ali bojim se da tebi treba nesto malo manje ozbiljnije,tako da ovi koje si nabrojao mogu da se diskkvalfikuju i da lepo uzmes npr N73ME.Eto.

I od ovoga svega sto ti treba mogao si da trazais i jos neku muzicku zelju pa da budes kompletan u prohtevima.

Od ovih gore nabrojanih ja bih uzeo nokiu e51,telefon je bas odlican ali bojim se da tebi treba nesto malo manje ozbiljnije,tako da ovi koje si nabrojao mogu da se diskkvalfikuju i da lepo uzmes npr N73ME.Eto.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ajde reci koliko para ti je limit jer je ovo sto si nabrojao u sirokom cjenovnom rasponu.
Vrlo bitna stvar je i koliko ti je neophodan wifi, imas li pristup wifi spotovima.
Treba bi i da kazes na koliko dugo planiras da se zadrzis na nekom od ovih, posto ja ako je u pitanju slajder nebih riskirao i drzao ga duze od 6-7 mjeseci, bez obzira koliko je kvalitetno odradjen.
A sad kazes treba ti kamera i video, pa mi nije jasno sta ce tu m600
Kao vrlo povoljna varijanta je ovaj z710, ali sam cuo da ga nemaju, ali je vrlo fin za taj novac, a u omjeru ulozeno dobijeno je bolji i od m600 koji je poskupio u posljednje vrijeme.
N81 je jos uvjek skup i nije prelezao djecije bolesti, E65 je vrlo dobra kupovina, nije skup, a ima posljednji nokijin procesor, tj. nije nokijin, ali je najbrzi u njenoj paleti proizvoda.
Mislim da je e51 najvise po mom ukusu, jer je mono blok, ali je tek izasao i cijena mu je visa od realne, ali ni on nije bog zna sta po pitanju kamere i videa.
Ako je kamera u pitanju, nisam probao, jer neslikam nista telefonom, ali sam cuo da su SE kamere, sa AF, daleko iznad konkurencije. Pa razmisli. A plejer im je daleko iznad konkurencije, mislim na w seriju.
A ako imas para za n81 razmisli da za svaku od svojih potreba kupis zaseban uredjaj, a ako ne, onda ovom spisku dodaj i nesto iz SE i to W serija. Npr, w850, ili P1, ako ti je smart uredjaj neophodan, mada sam sinoc naisao na asus eee, neko ga je spominja ovdje na forumu, uredaj je must have.
Vrlo bitna stvar je i koliko ti je neophodan wifi, imas li pristup wifi spotovima.
Treba bi i da kazes na koliko dugo planiras da se zadrzis na nekom od ovih, posto ja ako je u pitanju slajder nebih riskirao i drzao ga duze od 6-7 mjeseci, bez obzira koliko je kvalitetno odradjen.
A sad kazes treba ti kamera i video, pa mi nije jasno sta ce tu m600

Kao vrlo povoljna varijanta je ovaj z710, ali sam cuo da ga nemaju, ali je vrlo fin za taj novac, a u omjeru ulozeno dobijeno je bolji i od m600 koji je poskupio u posljednje vrijeme.
N81 je jos uvjek skup i nije prelezao djecije bolesti, E65 je vrlo dobra kupovina, nije skup, a ima posljednji nokijin procesor, tj. nije nokijin, ali je najbrzi u njenoj paleti proizvoda.
Mislim da je e51 najvise po mom ukusu, jer je mono blok, ali je tek izasao i cijena mu je visa od realne, ali ni on nije bog zna sta po pitanju kamere i videa.
Ako je kamera u pitanju, nisam probao, jer neslikam nista telefonom, ali sam cuo da su SE kamere, sa AF, daleko iznad konkurencije. Pa razmisli. A plejer im je daleko iznad konkurencije, mislim na w seriju.
A ako imas para za n81 razmisli da za svaku od svojih potreba kupis zaseban uredjaj, a ako ne, onda ovom spisku dodaj i nesto iz SE i to W serija. Npr, w850, ili P1, ako ti je smart uredjaj neophodan, mada sam sinoc naisao na asus eee, neko ga je spominja ovdje na forumu, uredaj je must have.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ja sam Super Sayian, predlozio nokiu n73ME prvenstveno sto licno mislim da njemu nije sada nesto neophodan skup poslovnih funkcija i da je njemu akcenat kod telefona vise na zabavi tj multimedija u prvom planu (i sam je to naveo).
kefalo, je obrazlozio detalje oko e65 i n81 tako da samo mogu da se slozim,ali ja ipak mislim da je najbolje da ne uzima nesto sada poslovno i da bi N73ME za njega bila sasvim OK.
kefalo, je obrazlozio detalje oko e65 i n81 tako da samo mogu da se slozim,ali ja ipak mislim da je najbolje da ne uzima nesto sada poslovno i da bi N73ME za njega bila sasvim OK.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Super Sayian
- Mobil fan
loki13, pazi razmisljao sam ali nije to to nema simbijan a 5700 necu ni da pogledam... ...
Ovo oko N73ME nema sile da kupujem jer nema 3.5mm kao N81 a E65 mi je favorit...
E sad dvoumim se izmedju E65 i N81 jer mi je slider bas fancy a oba fona imaju ono sto meni treba ... i u neku ruku E51 samo da mu padne cena (isto kao i za N81 ipak 410e je bas mnogo....)
Ovo oko N73ME nema sile da kupujem jer nema 3.5mm kao N81 a E65 mi je favorit...
E sad dvoumim se izmedju E65 i N81 jer mi je slider bas fancy a oba fona imaju ono sto meni treba ... i u neku ruku E51 samo da mu padne cena (isto kao i za N81 ipak 410e je bas mnogo....)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa ako nemas te pare nemoj uopste ni da gledas... Ne razumem zasto si onda i stavio, valjda treba da i sam znas da nokiji jako tesko opada cena... Najbolje onda da si stavio i n95/n95 8gb pa da ti preporucimo njih, a ti cekaj... 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Super Sayian
- Mobil fan
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Super Sayian moj predlog ti je N81, to ti je pravi multimedijalni telefon, neznam kakav je slajde, ali ja bih njega uzeo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Super Sayian
- Mobil fan
Ripper, ne znam po meni E51 nije bas za klince fon mi izgleda nekako preozbiljno (pravi poslovan fon...) dok N81 izgleda bas za mladje korisnike isto kao i E65 (zbog slide)... Fon mi nije obavezan mogu jos da cekam do pocetka 2008 i tad cu da vidim koji vredi uzeti(do tada ce pasti cena svih modela) za sada mi je favorit E65 (parira N81 i E51) kefalo, je rekao da je E65 dobra kupovina zato sto ima sve za malo para pa mu mozda spadne cena na nekih 210e i mogu da ga uzmem dok ce N81 pasti cena na 340e a toliko ne zelim da pucam...
E65 i E51 mogu komotno da stanu "rame uz rame",jer su kao poslovni telefoni i raspored funkcijskih tastera im je slican ako ne i isti. Samo je razlika u formi,a ja dajem glas za E51 posto mi vise odgovara monoblok oblik. Pre me odusevio E50 kojeg sam imao,mada da sada uzimam telefon sa Symbianom,definitivno E51. 

- Super Sayian
- Mobil fan
Eo sad sam vido da se na E65 kvari svetlo za dugmice
... malo mi cudno da nokia ima takav ispad (verovatno nije orginal)sto se tice nokie E51 vredi je uzeti ali ipak je dosta visoka cena... sacekacu jos malo da vidim da'l ce spasti cena(verovato oce) ako ne spadne kupujem E65
Ako neko ima jos neki komentar oko E65 i E51 (ko je imao iskustva) neka mi kaze hvala vam

Ako neko ima jos neki komentar oko E65 i E51 (ko je imao iskustva) neka mi kaze hvala vam

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samo reci hvale za oba aparata. E51 nikako ne moze biti losiji od E65 a o E65 sam se naslusao prica i prica, igrao se sa njim i niti sam cuo a ni imao neprijatnih iskustava sa njim. Sto se slajda tice, mislim da je jedan od najboljih ako ne i najbolji slajd koji je ikad napravljen. Nista se ne klima niti skripi. Za razliku od ostalih telefona sa istom platformom i procesorom, telefoni iz E serije su osetno brzi i ne zakucavaju se. A taj problem oko svetla na tastaturi, to sam prvi put cuo ovde na forumu, neko se pozalio, ali ja ne poznajem nikoga ko je imao taj problem tako da je verovatno problem mehanicke prirode ili je dlaka u jajetu. Koji god da uzmes neces se pokajati, oba su podjednako dobra, i u ruci (barem E65) lezi savrseno a osecaj je fantastican, cvrst i siguran bez bojazni da ce se raspasti ako ga stisnes mao jace.
- Super Sayian
- Mobil fan
Spyker, vidis brate imas made in tajvan i made in finska a taj nije bio made in finska
Azimuth, Problem sa dugmicima ne postoji on automacki prepozna kada je svetlo a kada mrak.. tako da kad ima dovoljno svetla on iskljuci svetlo na dugmicima da se ne bi trosila baterija
... hvala ti oko sigurnosti slajda... samo me intresuje da li je okvir (onaj crveni deo) od plastike ili neceg drugog?

Azimuth, Problem sa dugmicima ne postoji on automacki prepozna kada je svetlo a kada mrak.. tako da kad ima dovoljno svetla on iskljuci svetlo na dugmicima da se ne bi trosila baterija