Nokia E50 vs. Nokia E65

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Kooreer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Dec 2007. 06:39

Nokia E50 vs. Nokia E65

Post od Kooreer »

Pozdrav svima! Znam da ova dilema zvuci cudno, ali molim vas da mi pomognete da se odlucim! Moj budzet je 200EUR, ali razmisljam se da li da se rastegnem do 240EUR za E65. Kod E65 cenim malo veci ekran, lepsi je (mada nisam siguran u kvalitet izrade slider telefona). Mislim da su im performanse i verzija Symbiana iste. Da li mislite da tu razliku vredi platiti 50-60EUR?? Molim vas dajte neki savet!!!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Kooreer, pa ja iskreno mislim da vredi tih 40e...slajder je extra uradjen nigde lufta kliza ko po loju...( :oops: ) telefon je dosta zogodan i kvalitetno udadjen...E50 uzmi ako ti netreba kamera i posebno MP3...ostalo je vecina isto samo sto E65 ima WiFi dok E50 to nema i E50 nema 3g i ima slabiju kameru ali ima bolju masku(aluminijum)... na tebi je da odlucis moj glas ide na E65...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Definitivno E65.. Pa ja koliko sam video sve ide u korist E65, od subjektivnih stvari kao sto je izgled, preko funkcionalnosti pa sve do izrade. Jednostavno kompletniji je telefon. Suma sumarum, dobijas isto sto ima i E50 + slajd a samim tim i manji telefon, solidnu kameru, wifi koji, meni barem, znaci jako mnogo... Ako ti nije problem tih 40tak eura nemoj se neckati, razlika je objektivno i vise od te koju si i sam naveo tako da..

Kooreer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kooreer »

Hvala puno ljudi, sve sam blizi odluci. Ako neko ima jos neko misljenje, molim da napise!! Sta drugi misle o slide mehanizmu? Ja sam uvek imao monoblok, ali znam dosta ljudi koji su imali Samsung slidere, i koji se nisu bas usrecili. . . Ja telefon nosim bar 2-3 godine, tako da mi je kvalitet izrade veoma bitan.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kooreer, svako ce ti reci isto za slajder od E65 al eto sacekaj pa se i sam uveri.. :wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Kooreer dodaj jos koliko treba i uzmi E65 i budi miran jedno duze vreme, telefon je odlican, neznam kakav je mehanizam, al funkcije su mu odlicne.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Kooreer, Pazi ako ti ne treba WiFi i malo bolja kamera ja ti od srca preporucujem E50,kompaktniji telefon neces naci i sa dobrim funkcijama.Ja sam ga imao i mogu samo reci da je telefon vrh.Slajd na E65 je kvalitetnje odradjen za razliku od ostalih nokininh modela ali ne zaboravi da uvek imas veci rizik sa salajdom nego kd monoblok modela,a tebi treba pre svega pouzdanost jer neces skoro menjati phone kako rece.Jedno je sigurno izrada kod E50 je vrhunska.Ti odluci. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Kooreer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kooreer »

Ja skoro bio prelomio na stranu E65 i poceo da trazim cash, kad se onda pojavi Wicker Man, :wink: Salim se, svaki komentar je dobrodosao. . .

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Kooreer, ja bih ti preporucio E65. Ako nista drugo, uzmi ga zbog toga sto nema prokleti dzojstik. Imao sam E50 i zaista je odlican fon, ali zbog dzojtika (koji je kao igla i vrlo je nezgodan) resio sam da ga prodam.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kooreer, istina jeste da ako bacas telefon da ce ti se slajd rasklimati ali ako ga koristis "normalno" neces imati nikakvih problema. Sacekaj jos koji komentar od ovih koji imaju taj telefon pa ce ti oni preneti njihova iskustva. Ja licno poznajem njih 6 koji imaju E65 duze vremena i nemaju nikakvih problema sa slajdom niti necim drugim. Sve je stvar ukusa i potreba ( mislim na wifi, voip. kamera i sl. ). E da, bitna stavka je, po meni barem, i dzojstik,posto ga ja bas i ne volim. Ali to je subjektivno misljenje koji nije relevantno u odabiru tvog telefona. E50 stvarno jeste vrhunski utegnut i ima odlicne karakteristike, pravi poslovni telefon ali ni E65 ne zaostaje za njim. Kazem, sacekaj da se jave i ovi koji imaju ta 2 modela sa svojim utiscima i komentarima pa onda presudi

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

Post od Simurgh »

imam e65 vec nekih 4 meseca i super zadovoljan sam s telefonom. slide sistem ti se definitivno nece rasklimati i uradjen je bezprekorno. inace rodjak mi ima e50, i mogu ti reci da je to sasvim slidan i dobar telefon ali postoje velike prednosti na strani e65(veci i bolji ekran, meni licno elegantniji i lepsi, wifi, vise rama, noviji OS, brze radi|)
ynaci sve preporuke za e65.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Kooreer, Zao mi je ako sam ti stvorio nedoumice ali samo kazem ako vec ti ne treba WiFi i bolja kamera onda zaista nema potreba da ne uzmes E50 i sa tim ustedis.E65 je zaista dobar telefon i ne predstavlja uopste los izbor ali ako ti vec ne treba gore navedeno onda neces uopste izgubiti sa kupovinom E50 modela.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Kooreer, takodje postoji kod e65 neki bug,barem sam tako citao na par foruma,a to je da mu jednostavno crkne svetlo na numerickoj tastaturi,e sad koliko u tome ima istine....ja licno ne bih voleio tako nesto kod telefona od skoro 250e....
D500&E71

zzeka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 03:23

Post od zzeka »

ne razmislja nego uzmi E65 jer je tel fantastican.jedina mala mana mu je sto mu je kamera malo losija nego npr D600 i ako je 2mp..
Tel je elegancija koja ti jos uz to daje mnogo mnogo mogucnosti...imam ga vec neko vreme i totalno sam zadovoljan.i
:D :D
nokia 8310+6210 zauvek

Kooreer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Kooreer »

Hvala svima na komentarima. Mislim da sam doneo odluku u korist E65. Juce sam ga drzao u ruci i ceo aparat mi deluje sasvim solidno, a razlika u velicini ekrana u odnosu na E50 (2.0 vs. 2.2 inch) ma koliko delovala beznacajno, omogucava da se SMS i text mnogo lakse citaju. Jos ako mu cena padne do Nove godine za koji EUR, mojoj sreci nigde kraja :D

Odgovori