da li nokia ili se

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Invictus13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 08:15

da li nokia ili se

Post od Invictus13 »

Treba da se odlucim prvo izmedju proizvodjaca a zatim za model.Ova dva su mi onako na naj.Nokie koristim vec duze vreme ali vidim da su SE itekako IN a i mozda su pregazili Nokiu.To je znaci prva stvar.
Druga,sto se modela tice ....ne bih da rasipam pare pa mislim da mob do 200 evrica plafon sto treba dati. Od Nokia modela razmisljam izmedju 6120,6300,E50,N70,N72. A od SE u razmatranju su K530,K550,K800,W660,W810. Znaci skoro nabrojah sve u tom cenovnom rangu.
Sta mi je bitno: -da je baterija dobra jer telefoniram mnogo
-da dizajn nije los
-ekran,grafika ,na nivou
-muzika,moze ali nije prioritet
-kvalitet izrade a i zvuka u slusalici da je odlican
- Bt ili Ir
I mislim da je to to pa ljudi ocekujem vase misljenje.
Nikad ne imadoh symbian pa mislim da mi i ne treba znaci 2 nokie otpadaju mozda,mozda i 6300 zbog baterije...ne znam...samo razmisljam na glas. Pomozite!

Izmenio:gameforce:Zabranjeno pisanje celog teksta boldovano i velikim fontom!Sledeći put brisanje bez upozorenja!
CINI MI SE DA SAM VIDEO CICA MACU!!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pazi ovako,ako je baterija glavna odbaci 6300 odmah... ako mene pitas,ili uzmi E50(odlican za sve osim muzike i kamere,koji su ono... ok),al moj savet ti je SE K800i... dobra bat,zvuk na sluskama ok,kamera perverzija... lep ekran... dizajn nije bas kao 6120,al ok je...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Invictus13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Invictus13 »

ej KAPO slazem se a sta mislis o ovim drugim SE telefonima....a i symbian mi nekako ne lezi jer cim mu se ja mislim da li symb ili ne onda znaci ne je pravi odgovor

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

a zasto ti je boldovan ceo prvi post majketi :uhuh:

Invictus13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Invictus13 »

da ga bolje vidim...hahaha
a i da bude upadljiv......vidim upalilo :lol:
ma daj opustise i uzivaj neka bude kakav god samo nek se pise

Dopuna:gameforce:Upalilo je toliko da ti stigne prva opomena!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Invictus13, skontaj da si naveo sve modele Nokie i onda kazes da baterija mora da bude jaka i da neces symbian, sto bi drugim recima bilo da neces ni jedan od modela koje si naveo :? zanimljivo. Slazem se za k800, stvarno telefon zasluzuje duzno postovanje, ali da li si ti sasvim siguran da ti symbian nebi odgovarao i da ti nebi trebao? Svi mi koji ga koristimo smo morali jednom preci na njega, svima nam je jednom bio prvi put i posle toga retko ko se vracao na dumb telefon. Necu da ti solim pamet ali bi trebao ponovo da razmislis.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Invictus13, pa od navedenih ti je najaci K800 zbog kamere ekrana i mozda "zvuka"...dizan kod K800 me podseca na ciglu,e sad ako ne volis symbian fonove zavoleces ih kad tad...6120 je sasvim pristojan fon,a i bogami E50 koji je jedan od lepsih...glas ide SE K800... (ovo nisam ja :S)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Odgovori