Znam da ste vec dosta toga rekli na ovu temu ali me interesuje par sitnica:
1.Dali 6230 ima mnogo bolji zvuk od 6600 ? cuo sam da 6600 jako slabo zvoni ako ubacim neki mp3 ili polifolnu melodiju?
2. Interesuje me dali jedan od ova dva telefona podrzava internet tako da mogu da otvaram stranice ko na kompu,da ne budu samo wap-ovi! Znaci npr. da li mogu da otvorim neki forum npr ovaj forum,nadam se da me razumete?
3. Da li na 6230 mogu da menjam teme? ili izgleda onako sugavo ko stare nokije?
4. Sto se tice kamere koji ima bolju sliku kada se prebaci na komp? jel format slike isti? interesuje me i za snimanje klipova?
5. Takodje me interesuje dali 6230 moze da sliku zumira nakon slikanja kao sto je to slucaj kod 6600?
Eto nadam se da ce neko dobronameran da mi odgovori brzo jer bih sutra kupio jedan od ova 2 telefona?
Hvala unapred!
U vezi 6230 i 6600
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Nov 2004. 15:45
Sve su ti odgovorili, samo da dodam da se mozda moze naci aplikacija za 6230 koja ce ti omoguciti pregled weba! teme ne mozes da menjas, Mozes da zumiras! Lepo je rekao neko, u nekoj drugoj temi, ako ti treba telefon za neke osnovne funkicije uzmi 6230 a ako hoces da se zezas sa programima, uzmi 6600, ili 7610, pod zezanjem sam mislio na igrenje, ne na nekakve probleme 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Nov 2004. 15:45
hvala drugari na odgovorima,ma ja sam hteo telefon da mi zvoni kao mp3 to mi je kao najbitnije,ali da se lepo cuje,cuo sam da kod 6600 jako slabo se cuje zvonjava mp3 melodije.... e sada fora je sto sa jednim du...m ne mogu na 2 stolice pa meni treba i internet sa kojim mogu otvarati stranice poput kompa... znaci u to ste sigurni da 6600 moze? ako je tako odlucio bih se za njega.....
Teme ne mozes da mijenjas, mada je ta u telefonu cini mi se dosta fina, a sto se tice internet stranica, oba imaju XHTML, s tim sto 6230 moze da otvara samo jako male stranice, a i ima mali ekran. Na 6600 mozes da stavis neki program (mislim da je najbolji Opera) pa da otvara sve i svasta.
Zvuk je OCAJAN i TIH na 6600, jedino tu ga 6230 bije.
Mozes da zumiras. 6600 ima bolju kameru. Ako ti treba fon za zezanje i lijepog izgleda, mali, lak, uzmi 6230, a ako ces jaku masinu u koju mozes da trpas sto oces uzmi 6600.
(ja bih ti preporucio 6600, osim ako neces da slusas mp3 samo, tu je bolji 6230...
) Snimanje klipova nije lose na 6600, a moze i da se poboljsa skidanjem nekog programa, sto kod 6230 ne moze. 6600 ima Symbian, sto je mnogo dobro.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Nov 2004. 20:32
- Kontakt:
Shto se tiche tema nema ih
... Mozesh da mijenjash samo one boje kao na ostale Nokie serije 40.
Oba telefona imaju Wap 2.0 sa XHTML Browserom... Meni N6230 otvara vecinu html sajtova bez problema, ali postoji sajtova koje ne otvara bez problema
. Imash da skinesh Reqwireless WebViewer i moci cesh da otvorish svaku html stranicu. One izgledaju loshe, jer je ekran mali.... Nokia 6600 ima Opera koja otvara svaku html stranicu kao na kompu....
A stefank, to shto je n6230 laka, i nije bash (97 grama...)

Oba telefona imaju Wap 2.0 sa XHTML Browserom... Meni N6230 otvara vecinu html sajtova bez problema, ali postoji sajtova koje ne otvara bez problema

A stefank, to shto je n6230 laka, i nije bash (97 grama...)

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Nov 2004. 20:32
- Kontakt: