Hvala vam na odgovorima

Kako stvari stoje, sve mi se vise cini da ce da padne jedan w850i - samo da nadjem neku normalnu radnju sa pristojinom garancijom koja ga prodaje - al` to ce da saceka posle Nove godine posto su sad za praznike svi napumpali cene...
@loki13 - procitao sam test naravno i to nije losa fora sto reaguje na pokrete, al` pravo da ti kazem mislim da ce osnovna funkcija tog telefona biti pozivi i sms, poneka fotka tu i tamo i eventualno ponekad koriscenje kao mp3 player (vidim da kamera nema AF al` to mu i nije mega mana, al zato bar ima blic

). Sto se s500 tice citao sam i o njemu i takodje se ljudi zale na isti problem kao i na w580 (valjda im je tastatura identicna) a to su tasteri koji se lako lome usled normalnog koriscenja. A sto se garancije tice, ne bi bas da poklonim telefon pa da se posle bakcem oko nosenja po servisima i cimanja sa nasim bajnim prodavcima oko toga da li to spada pod garanciju ili ne i da li mi je teleon pao sa 5-og sprata pa se zato tastatura slomila i sl

Po inostranstvu se to naravnop priznaje i regularno uvazava, ali u ovoj nasoj budzumburi

to je naravno veliko pitanje - cak i kod onih zvanicnih uvoznika sto udaraju po usima i deru kozu s ledja iz ne znam kog razloga...
Onda mozda ipak da se ja ne cimam sa tim i da, kao styo vec rekoh, pazarim ko covek w850 posto vidim da se do sada odlicno pokazao i da ste svi zadovoljni sa istim...Jos samo da nadjem gde da ga pazarim tj da bude po nekoj normalnoj ceni, sa pristojnom garancijom (a ne ono tipa vazi za sve ali ne vazi za ekran, tastaturu i sl

) i po mogucstvu u full pakovanju -