N82, N95 8Gb ili....
N82, N95 8Gb ili....
E, ovako, dobio sam odlicnu ponudu za n91 8gb, koju tesko da cu odbiti, jer kao sto rekoh odlicna je... Dakle, uz odredjenu doplatu dolazim do manje-vise svih telefona na trzistu, tako da me interesuje Vase misljenje sta da uzmem. Trenutno mislim da je n82 najbolji izbor, ali ne kazem da sam odlucio, jer ima tu jos dobrih telefona. N95 8gb mi se takodje dosta svidja, ali je po meni ogromna mana nedostatak blica, i kada bih birao izmedju velikog ekrana i blica, izabrao bih blic.(tj. n82).
Ono sto mi je vazno je da telefon ima sto bolju muziku, koliko vidim i n82 i n95 8gb imaju 3,5mm prikljucak, tako da uz odredjene slusalice oba mogu dati pristojan zvuk (jeste da nece biti kao na n91, ali nema veze, prezalicu to...
Sto se tice kamere, postala mi je i ona vazna, pogotovo sa blicem, tako da je to definitivno na strani n82...
Sto se memorije tice... Ne znam ni sam... Evo, sada gledam na n91 8gb imam oko 5gb zauzeto, ali s druge strane, mogao bih da to svedem na 2gb, a i cak ako zatreba vise, kupicu karticu, pa nece biti problema...
To je ukratko izmedju n82 i n95 8gb, interesuje me vase misljenje, i naravno savet ako ima jos neki dobar telefon za te (ili naravno manje pare)...
Pozdrav...
Ono sto mi je vazno je da telefon ima sto bolju muziku, koliko vidim i n82 i n95 8gb imaju 3,5mm prikljucak, tako da uz odredjene slusalice oba mogu dati pristojan zvuk (jeste da nece biti kao na n91, ali nema veze, prezalicu to...
Sto se tice kamere, postala mi je i ona vazna, pogotovo sa blicem, tako da je to definitivno na strani n82...
Sto se memorije tice... Ne znam ni sam... Evo, sada gledam na n91 8gb imam oko 5gb zauzeto, ali s druge strane, mogao bih da to svedem na 2gb, a i cak ako zatreba vise, kupicu karticu, pa nece biti problema...
To je ukratko izmedju n82 i n95 8gb, interesuje me vase misljenje, i naravno savet ako ima jos neki dobar telefon za te (ili naravno manje pare)...
Pozdrav...
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
Spyker, je hteo da kaze da ce uzeti n82 i da mu njegove f-je vise odgovaraju od n95 8gb..
mnogo si fin kad ti treba pomoc..
(Vama, veliko slovo, postovanje, smirene recenice.....)
postoji dilema izmedju ekrana i blica, odabrao si blic, n82
memorija, zadovoljices se sa 2gb (iako n82 vuce i vise)
znaci n82..
mnogo si fin kad ti treba pomoc..

postoji dilema izmedju ekrana i blica, odabrao si blic, n82
memorija, zadovoljices se sa 2gb (iako n82 vuce i vise)
znaci n82..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Izmedju N82 i N95 8gb ja bih pre izabrao N82 zato sto mi se vise svidja a to su 2 ista telefona (sto se opcija i mogucnosti tice) samo sto su spakovana u drugacije izglede.
Na netu sam video da je lik ubacio karticu od 8gb u N82 i radi bez ikakvih problema
U nekoliko testova sam procitao da N82 i 95-ica imaju isti kvalitet zvuka s tim da je na N82 malkice glasniji (ali nije to sad nesto da je presudno)
Kamera je extra i evo ovde mozes pogledati komparaciju slika koje pravi N82 i 95-ica (prvo ide slika od 95 pa od 82 pa od kodaka - koja je u drugom redu)
Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... is-better/
Na netu sam video da je lik ubacio karticu od 8gb u N82 i radi bez ikakvih problema
U nekoliko testova sam procitao da N82 i 95-ica imaju isti kvalitet zvuka s tim da je na N82 malkice glasniji (ali nije to sad nesto da je presudno)
Kamera je extra i evo ovde mozes pogledati komparaciju slika koje pravi N82 i 95-ica (prvo ide slika od 95 pa od 82 pa od kodaka - koja je u drugom redu)
Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... is-better/
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Svaka čast na ponudi! Moj glas za N82 jer N95 prezirem, mnogo mi je ružan i svako ga nosi... Ako ti 8gb memorije nije presudo (što si i naglasio) uzimaj ovo čudo sa odličnom kamerom. Takođe, ako sam dobro shvatio, N82 mnogo bolje prikazuje sliku nego N95 8gb upravo zato što je manji.
KAo što je i gallee primijetio, već si se nameračio na N82, pa te i ja u tome podržavam. Srećno. pa javi utiske i okači slike. I ništa ispod full-packa
Pozdrav!
KAo što je i gallee primijetio, već si se nameračio na N82, pa te i ja u tome podržavam. Srećno. pa javi utiske i okači slike. I ništa ispod full-packa

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
gallee, uvek pisem velikim slovom "Vama". ne znam sta je ovde cudno? A i nisam smiren samo kada trazim nesto, uostalom, kako mozes da primetis da li je neko smiren po tome sta pise na ekranu? Po meni je mnogo vaznije kako se reci naglase, jer se onda vidi da li se radi o ironiji, koju cesto koristim... Ma nebitno...
senadomen, obratio sam paznju i na k85, i ne znam ni sam, nisam bas odusevljen, a i razocarao me je dosta... Nekako sam vise ocekivao... A i u poredjenju sa n82 ima losiji ekran, video, kameru, nema3,5mm ulaz, nema GPS, slabiji zvuk na zvucnicima... Hm, nisam siguran da je lampica bolja od toga, zar ne? A ima i jos jedna stvar, na n91 mi je super tastatura, znaci da ce mi i na n82 biti...
Rekao bih da cu sigurno uzeti ili n82 ili n95 8gb, ali jos uvek nisam siguran koji cu uzeti.... N82 nisam ni video uzivo, to me malo zeza... E, da, vazno mi je da bude jak zvuk na zvucnicima...
senadomen, obratio sam paznju i na k85, i ne znam ni sam, nisam bas odusevljen, a i razocarao me je dosta... Nekako sam vise ocekivao... A i u poredjenju sa n82 ima losiji ekran, video, kameru, nema3,5mm ulaz, nema GPS, slabiji zvuk na zvucnicima... Hm, nisam siguran da je lampica bolja od toga, zar ne? A ima i jos jedna stvar, na n91 mi je super tastatura, znaci da ce mi i na n82 biti...
Rekao bih da cu sigurno uzeti ili n82 ili n95 8gb, ali jos uvek nisam siguran koji cu uzeti.... N82 nisam ni video uzivo, to me malo zeza... E, da, vazno mi je da bude jak zvuk na zvucnicima...
iPhone + CX300
Spyker, evo ti malo teksta o zvucnicima na N82: "But what happens when I turn my device vertically? This way the stereo effect of these speakers will be lost. If that wasn’t enough you have to deal with the fact that when you hold the N82 vertically your hand or fingers will cover the stereo speakers and we all know how good speakers can sound when you cover them with things. The best solution for this is to have side-mounted stereo speakers like what the N82 has currently and in addition put a single speaker on the left side. In this proposed setup you can enjoy stereo speaker when holding the device in landscape mode (like the N82). When the device is turned in a vertical position, one of the right speakers would turn off and the left speaker would activate: you would then get a setup similar to the N95. They could than use the accelerometer to determine when the device is in a vertical or horizontal position and activate the speakers accordingly."
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
K850i ima bolju kameru... plus i xenon i led koja sluzi za snimanje nocu...
Prvo pogledaj neke slike sa n82 pa zakljuci koji je bolji
Inace ja bih uzeo n95 8gb pre
prvo zbog veceg ekrana i mnogo lepseg izgleda, n82 mi se ne svidja, i taj xenon na njemu nije me nesto ocarao 
Prvo pogledaj neke slike sa n82 pa zakljuci koji je bolji

Inace ja bih uzeo n95 8gb pre

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD, nisi upravu da K850 ima bolju kameru!
Gledaj: http://nseries-mobile.blogspot.com/2007 ... k850i.html
http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195p6.php
Gledaj: http://nseries-mobile.blogspot.com/2007 ... k850i.html
http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195p6.php
Pa ti si u prvom postu bacio akcenat samo na kvalitet zvuka na sluskama i na dobru kameru, po mogucstvu da ima i xenon blic. Pa pomislih da ce ti potpuno odgovarati k850 s obzirom da si se pre zalio na Nokiju sto nema trackID i donekle, mega bass funkciju. A i symbian ti je pre vise smateo nego sto ti je koristio. Jos k850i ima lampicu i sta ce ti vise od toga. Ali posto ti se misljenja promenila onda ti je svakako bolji izbor N82Spyker napisao:Hm, nisam siguran da je lampica bolja od toga, zar ne?

Nokia E50
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ne gledam ja te slike sto postavljaju ljudi koji rade review, kao prvo oni su dobili neke telefone koji su prototipovi...
Ja gledam slike koje slikaju obicni ljudi koji su kupili telefon
moje misljenje je da k850 ima bolju kameru, manji iso, bolja podesavanja, ali opet telefon je magnet za otiske i prasinu 
Ja gledam slike koje slikaju obicni ljudi koji su kupili telefon

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
senadomen, moje misljenje se nije promenilo. Track id je odlicna stvar, mega bass takodje, a sto se tice symbiana, s obzirom na brzinu procesora i nije mana kao sto je na n91, tj. nije toliko spor telefon. Track id mi i nije potreban, jer ga sestra ima, ja samo snimim pesmu, pustim je njenom telefonu, i to je to... Kako su stvari krenule, sve sam blizi n82, jer mi deluje kvalitetniji od n95 8gb, ali zbog ekrana koji n95 8gb ima, jos uvek (nazalost) ne mogu da ga otpisem, tako da nista nije gotovo... 

iPhone + CX300
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
mazzy, da, dobro si napisao za dijagonale...
E, sada, ovo moze biti presudno... Da li je bolja slika na n82 ili n95 8gb? Recimo, ja prebacim sliku sa kompa na telefon, i na n95 ce biti veca, a opet n82 ima manje piksele, pa me interesuje na kom ce bolje izgledati??? Ja bih rekao na n82, a ako je tako, onda sam gotovo siguran da je to moj buduci fon...
E, sada, ovo moze biti presudno... Da li je bolja slika na n82 ili n95 8gb? Recimo, ja prebacim sliku sa kompa na telefon, i na n95 ce biti veca, a opet n82 ima manje piksele, pa me interesuje na kom ce bolje izgledati??? Ja bih rekao na n82, a ako je tako, onda sam gotovo siguran da je to moj buduci fon...
iPhone + CX300