LG KE 770, KE 820,CECT T689 Dual Sim

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sicko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Jan 2008. 18:45

LG KE 770, KE 820,CECT T689 Dual Sim

Post od Sicko »

Ljudi treba mi pomoc, dvoumim se oko tri modela.
1. LG KE 770 Shine
2. LG KE 820
3. CECT T689 Dual Sim Phone

U sustini meni je najbitnije da telefon izgleda dobro (citaj elegantno) i memorija, kamera ne toliko...

Ovaj kinez me mnogo nesto kopka jer je Dual Sim a ja imam dva broja, uz njega dobijam dve baterije posebni punjac za bateriju i za telefon....
I u sustini se sve proizvodi na dalekom istoku...

Nisam pametan.. :shock:

Evo nesto vise o "kinezu"

CECT T689 Dual SIM Phone.

A truly massive breakthrough in technology.

The Dual Sim Phone is capable of using 2 sim cards simultaneously. This phone is a must for any person who has two phone numbers. No more carrying two phones anymore. Simply put your 2 SIM cards into the phone and you can make and receive phone calls or send SMS from either SIM / network at the same time.

The advantages of a phone like this are absolutly overwhelming. The business man with 2 phones will understand how convenient a phone like this can be. Having to keep track of two phones and charge them all the time is a thing of the past.

Enjoy the freedom of two mobile numbers in one phone. Now you can take advantage of different network offers allowing you the freedom of two contracts/pay as you go deals with only one handset. The phone is unlocked and SIM-free so you can use two different network SIM cards or two of the same - it's your choice.

Weighing in at just 98Grams and a wafer thin 11.5MM it's one of the worlds most compact and feature rich PDA/mobile phones. Complete with a 256MB microSD which adds convenience as it also supports drag and drop for data transfer, perfect for transfering MP3's for use with the supplied headphones or the built-in stereo speakers.

New Feature for 2007 - Blacklist function.
With this new groundbreaking feature you can bar people from calling you. You simply enter their phone number into the 'blacklist' menu, then when that perosn tries to call they will get an engaged tone as if your phone was turned off.

With these features you can't afford not to own one!

Features:
Use 2 networks simultaneously
MP3 / MP4 player.
262,000 color 2.2 inch TFT Touch Screen
Analysis Hand Input Resolution
1.3MP Camera / Video Recorder
Play Movies, Full/Half Screen
Image Viewer, Editor
Streaming video
Audio Recording
Built in Stereo Speakers
SMS, MMS, Wap, Java, GPRS, Email, Web enable
64 polyphonic MP3/MIDI ring tones
Vibration function / Flight mode
USB connectivity
Drag and drop feature
Games, Calculator,
To Do List, Alarm,
Calendar, World Clock
200 sms capacity
500 contacts capacity
Dictionary supports 25,000 words
Ebooks, TXT file support
IP dialing supported / Speed dial
Hide / show Caller id
Schedule power on off
Internal Phone Memory: 20MB
External memory slot supports 1GB
GSM 900 / 1800 MHz Dual-Band
Dimensions: 90 x 58 x 11.5 mm
Weight: 98 gm
3~5 hours Talk time
2~3 days stand-by Time

Advanced video/audio features:
Supports .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4
Camcorder Setting: White Balance, EV (-4~+4), Night Mode
Video Setting: Grayscale, Sepia, Sepia Green/Blue, Color Invert, Gray Invert, Blackboard,
Whiteboard, Copper/Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch,
Video Quality: Low, Normal, Fine, High
Equalizer: Normal, Bass, Dance, Classical, Treble, Party, Pop, Rock

Slika[/img]

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Sicko, pa i ja imam dva broja koja vise nego aktivno koristim,ali nikada nisam (niti cu ) pomisljati o kupovini ovih kineskih cuda....razlog je prost sta sa njim kada se pokvari....i jos plus milon mana,npr nemaju javu,izuzetno lose kamere (ona od 1.3mpx kao da je 0.3 mpx)....lose rezolucije...
Znaci da se pitam izbor bi sve na dva proverena LG-a,a konacno bi izabrao shine!!!
D500&E71

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

I moj izbor bi bio Shine, lepo je sve ovo kod kineza ali na papiru. Sta ces da radis ako je ubagovan softver pored sveaga sto je naveo loki13?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sicko, ako te interesuju Dual Sim telefoni imas ovde temu (viewtopic.php?t=13279) gde su predstavljena 2 modela ali pojavio se jos jedan tel a to je T808 koji ima mogucnost gledanja TV-a (http://www.mobilnisvet.com/mobilni-vesti/158)

A mozes proveriti i na www.2simbg.com (za 2 sim kartice)

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

ma kakav cect,to je tehnologija u razvoju,kupi ti lepo lg shine i da nebrines,imao sam prilike da procackam cect v200+ dual sim i mogu reci da je krsh,treba jos puno da porade na softweru,kameri,tasterima.......na kvalitetu

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Sicko, I ja mislim, da ti je najbolje jedan od ova dva lg-a . I mislim da je shine najbolji. Ovo kiinesko cudo jes dobro na papiru , funkcije ovo ono... A kvalitet i to , cista NULA. A LOKI je upravu za sve sto kaze ,, sta kad se pokvari itd. Uzmi jedan od ova dva druga

Sicko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Jan 2008. 18:45

Post od Sicko »

Kupio LG KE820. 8)
A malo je falilo da kupim ovaj dual sim.
Hvala svima sto ste me odvratili od kineza. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne bih da otvaram novu temu, a ovde se pojavilo ono sto me interesuje... ja imam nameru ,pzda vec iduce nedelje da uzmem jedan Dual SIM telefon. Interesuje me zasto se neki tome protive? Nemojte mi samo davati argumente tipa ma kinez... pa sta ako je kinez, gde su vam racunari sastavljani? Made in China, Made in PRC... Jel rade? Rade.
Jel ima neko pouzdanu informaciju da nesto sa tim telefonima nije u redu i sl.?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Kupio mi drug jedan takav model...Kamera ocajna...Displej jos gori...Menu katastrofa...Ostalo da ne pominjem... :uhuh: :disgust: I kopiraju neke tel.,ali im neku dugmad izbace nesto dodaju....Sve u svemu ne bih ga uzeo ni da mi ga neko da za dz... :dry:
N97, iPhone 4 on its way!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Za kameru me zabole, ne treba mi, ovo ostalo mi je bitno da radi. Uglavnom, bitno mi je da mu je prijem dobar, trebaju mi 2 kartice dostupne u svakom momentu, a puno mi je da nosim 3 telefona. Od E61 se naravno ne odvajam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Za prijem ne znam,al znam jedno:da je osjecaj koriscenja katastrofa.....Cak me i nervira....Al ako su ti tri tel. mnogo,trebao bi vidjet mene,sa tri Nseries tel...Farke mi bukvalno spanu.... :D Mada mislim da moze da posluzi toj svrsi... :wink:
N97, iPhone 4 on its way!

z0ki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Jan 2007. 16:55

Post od z0ki »

Sicko, kakav je KE 820, i ja razmisljam da gas uzmem.. koliko treje baterija? jer sam cuo da je jako slaba... i kakva je futrola? ako mozes neke slike da postavis, da li je ko kod samsunga p310, taj mi se vise svidja al ga nema nigde
Nokia 6233 i Nokia 3310 :D

Odgovori