dakle...
poseduje trenutno SE p990 i apple iPhone
iPhone je telefon koji mogu samo da hvalim,ali ima jednu manu koja meni bash smeta
kukcanje poruka i belezaka nije moguce odraditi brzinom na koju sam navikao,zbog postojanja samo touch screen-a,ali ne i tastature
p990 koristim za hvatanje belezaka,ali i tu ima problem,kada dodjem do nekog reda text-a(tipa 10-og) telefo kasni sa unosom iskucanih slova,tj kao da ne moze da prati brzinu kojom kucam(a poprilichno brzo kucam)
pa dolazimo do mog problema
koji te uzeti za ali a priore hvatanje belezaka,mejlove, i bukvalno nishta vishe
da li bi nokia e61 odgovarala tom opisu
tj da li moze ''da me isposhtuje''
pomoc oko izbora
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
sto se tice telefona, koji bi zadovoljio tvoje potrebe, tu mogu da ti preporucim: 9300/9300i/9500 ili E61/E61i mozda i E70 ili E90, ili HTC aparat, ima ih dosta odlicnih, najbolje da pogledas koji ti se svidja.
9300/9300i/9500 su telefoni stvoreni za velike unose text-a, mana kod njih je sto ima malo symbian programa za njih, ali ako ces ih koristiti samo za unos text-a, onda su odlicni.
E61/E61i su odlicni telefoni, bilo koji da uzmes od ova dva neces se pokajati, tu je i symbian okruzenje i dosta programa za njih, tako da su E61/E61i ovde favoriti.
E70 ima qwerty tastaturu, al mali ekran, E90 je odlican telefon, ako imas para za njega onda ga uzimaj.
9300/9300i/9500 su telefoni stvoreni za velike unose text-a, mana kod njih je sto ima malo symbian programa za njih, ali ako ces ih koristiti samo za unos text-a, onda su odlicni.
E61/E61i su odlicni telefoni, bilo koji da uzmes od ova dva neces se pokajati, tu je i symbian okruzenje i dosta programa za njih, tako da su E61/E61i ovde favoriti.
E70 ima qwerty tastaturu, al mali ekran, E90 je odlican telefon, ako imas para za njega onda ga uzimaj.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album