Znam da je slichna tema vec postavljena, ali... zanima me vashe mishljenje u vezi sa ostalim oblicima (poshto je u ovoj drugoj temi bilo preklop i slajder). Dakle, koji ce te vi izabrati: Monoblok, Preklop, Slajder, Svivel ili neki drugi... (ako postoji)
Monoblok! Imao sam jedan preklop (Samsung T100) i morao sam jako da pazim na njega, a ja bas ne volim toliko da pazim Drugaru je vec jednom crko u njemu flat kabl (nakon sto sam mu ga prodao) Svivel mi je glup do bola, slider moze da se otvori u dzepu... ma monoblok je zakon.
Bilo koji samo da je dobar....
Tj da ne cvrci,krcka,guli,odlepljuje itd...
A sto se tice rukovanja u auto,po meni najprostiji je slajdr,samo ga otvorim i kad ono veza uspostavljena....(tj ja se javio)
Ja spadam u grupu od 10% glas za slajd, volim kada mogu da smirujem zivce sa fonom a i kao sto rece loki13 otvoris i uspostavljena veza, i mozes da ih koristis bez otvaranja za razliku od preklopnih pa ti onda dodju ko monoblok. Sve u jednom ali da je mehanizam dobar.
...mislim da sam greškom glasao za monoblok, strašno ....
Anyway, pravi glas za slajd (dobro odrađen)
1. na manje prostora smešta veći ekran i komotniju osnovnu tastaturu; lepše tako izgleda; numerička tastatura je "zaštićena"; mogućnost "slide" javljanja
2. manje opterećenje flat-a u odnosu na preklop, tj.slide mora da se koristi samo pri "kuckanju", na netu i nekim app/igricama.
naravno monoblok najsigurniji je,kad ti ispadne znas da treba da zamenis masku a ne da se brnies oko raspalog "flet kabla" koji mi se popeo na piiip posto se kod 6288 vec rasklimao i oslabio :S -.-
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.