Raloni, kupovati zenama poklone a da im se svide je uvek tezak zadatak . Obradovace se ona , jer je red da te poljubi i kaze hvala dusice moja , ali da li ce stvarno biti zadovoljna pitanje je .

Takvo je moje iskustvo .
Znaci , mozda da pre rodjendana sad , pocnesh neobaveznu pricu pred kevom u drustvu sa caletom , burazerom ili nekim jos u prisustvu o tehnici , kompjuterima , telefonima itd . i da onako slucajno pomenes neke nove fonove itd. i da time napalish sve prisutne da kazu koji im se fon svidja . Znaci model , boja , itd. I kad keva pomene ono na sta je neobavezno bila "naterana" da se izjasni , znaces koji joj fon lezi i na sta trza . Takav joj i uzmes slican i najmanje ima da pogresis . A plus ce biti zadovoljna 99 % .
Znaci ceo posao je odradjen da bi saznao sta ona voli i koji telefoni su joj bliski po ukusu .
Tako bih ja uradio . Jer pre nekog vremena , ja objasnjavam devojci i jednoj 18-godisnjakinji kako ima dobrih novih fonova , i naravno zbog njih se obazirem na "slatkocu" telefona

i devojka stvarno prizna , da joj k750i odgovara jer nije bash nesto zenstven ali ima sve sto joj treba a ova mala , odmah se zalepi za LG Shine i to pa to . Njoj je sladak i kvit. Ima raznih zena i raznih ukusa , samo treba da vidish sta je to tvojoj kevi blisko srcu i ukusu .