Moze li neko da mi kaze sta je bolje da kupim Sony Ericsson K810i ili Samsung U600.
Bitan mi je izgled i onda bih verovatno kupila Samsung, ali mi je neko rekao da samsung ne podrzava teme i ima samo neku crnu i belu, da li je to tacno?
Pomoc Sony Ericsson K810i ili Samsung U600.
U600 lepo izgleda ali ima neke ozbiljne softversko-hardverske nelogičnosti.
Sve ono što je na telefonima kad su u pitanju galerija, muzika, slike...... za mem. karticu ne važi. Kartica je odvojen folder koji ne ulazi u ovu klasifikaciju
Crvenom slušalicom ne može da se prekine veza
4 dugmeta su soft touch i preterano su osetljivi, a ostali imaju klik
Kamera nije ništa posebno. Ima lepši fabrički menu, ali koliko znam (nemoj baš 100% da me držiš za reč) nema mogućnost menjanja tema.
K810 je funkcionalniji, ali i potpuno drugačije koncipiran. Monoblok je. Manje je "ženski", sa dosta boljom kamerom, prilično infantilnom ikonicama koje se daju zameniti.

Sve ono što je na telefonima kad su u pitanju galerija, muzika, slike...... za mem. karticu ne važi. Kartica je odvojen folder koji ne ulazi u ovu klasifikaciju

K810 je funkcionalniji, ali i potpuno drugačije koncipiran. Monoblok je. Manje je "ženski", sa dosta boljom kamerom, prilično infantilnom ikonicama koje se daju zameniti.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ani, Znam da je vama devojkama mnogo bitan izgled telefona,ali veruj mi dzaba izgled i lepota ako telefon ti ne radi posao kako treba.Ruku na srce U600 zaista izgleda prelepo ali stvarno ima nekih propusta koje je vec gargamel4, naveo.SE K810 takodje uopste ne izgleda lose i plus je mnogo funkcionalniji od samsunga i po meni licno mnogo bolji.Takodje mozes pogledati ako vec juris lepotu LG Shine koji je takodje prelep telefon. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
Ani, Takode se pridruzujem misljenju da je K810i bolji od Samsunga U600. Samsung U 600 ima dosta softverskih propusta, dzabe je on lep kad nema nista interesantno. Za K810 ili K800 imas i teme i extra muzicki player, i animirane pozadine. Tako da bez obzira da li se odlucis za K810 ili K800, neces pogresiti.
Pozdrav
Pozdrav

SE W880i, T250i, Nokia 6230
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Moj glas za K810, Samsung ipak zaostaje za SE-om dosta i to po svim pitanjima: kamera, muzika, kvalitet izrade, baterija, funkcije. Jedina prednost Samsunga je izgled i ako nisi neko ko je zahtevan onada uzmi slobodno U600 (neke moje drugarice su prezadovoljne sa njim) ali ako trzis malo vise od fona onda K810 (mada ja znam malo devojaka kojima trebaju bolje funkcije od onih koje ima U600).
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Samsung osvaja izgledom i dzaba pisemo ako je nekome prioritet lep izgled a ostale funkcije slabo ili nikako ne koristi.Telefon je stvarno prelep i SE,Nokia debelo zaostaju na tom polju.
(Dok sam prodavao telefone,objasnjavajuci prednosti SE nad Samsugom,uglavnom sam od zenskog pola dobijao odgovor:Ali,ja sam zensko!I naravno kupi Samsung).Skoro sam kupio priljateljici SE ali ga je ona posle samo 2 dana zamenila za Samsung,tako da bi Ani trebalo da se odluci sta joj je vaznije i sta ce koristiti od telefonskih funkcija.Ako zeli telefon za sms,razgovore Samsung,za nesto vise SE..
(Dok sam prodavao telefone,objasnjavajuci prednosti SE nad Samsugom,uglavnom sam od zenskog pola dobijao odgovor:Ali,ja sam zensko!I naravno kupi Samsung).Skoro sam kupio priljateljici SE ali ga je ona posle samo 2 dana zamenila za Samsung,tako da bi Ani trebalo da se odluci sta joj je vaznije i sta ce koristiti od telefonskih funkcija.Ako zeli telefon za sms,razgovore Samsung,za nesto vise SE..
LG G2 Black,16GB