Najbolji odnos cena/kvalitet za music phone al do 200e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pietro
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Feb 2008. 18:43

Najbolji odnos cena/kvalitet za music phone al do 200e

Post od pietro »

Jednom ste mi pomogli - pomozite opet. :D Naime, moj brat zeli da kupi telefon,a glavni kriterijumi su mu sledeci:
- cena do 200e
- glavna namena - slusanje muzike
- Nokia ili SE
- izdrzljiva baterija
- moze i smart (ako ima za te pare :D ) i dumb
- kamera prosecna
- monblok ili slajder
Za sada mu se izbor sveo na neke express music modele i par modela iz W serije (w810 npr.) Dakle,preformulisano pitanje zapravo bi bilo najbolji odnos cena/kvalitet sa akcentom na kvalitetnu reprodukciju muzike. :D Ja mu nazalost ne mogu pomoci,jer preferiram K seriju. Hvala.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

pietro, Ako bi potpuno odustao od kamere za te pare najbolji je SE W950 (UIQ Symbian smartphone muzicki telefon). Ako mora da ima kameru, kakvu takvu, onda SE W810 ili SE W880
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

pietro,
sacekaj par dana, tj. sutra bi trebala da pocne sa radom, jedna prodavnica koja je diktirala cijene, jer su trenutni trendovi cijena sumanuti.
A ako bude sve kako treba preporucio bih ti sljedecim redoljedom.
N91 kojeg bi trebalo biti u toj radnji.
SE w880
SE w850
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Predlozio bih ti 5610,al nisam siguran da spada u tih 200 eura... a za te pare,imak ili W810 ili W880
Nokia E71... Elegant, but deadly

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

pietro, W810i sam imao godinu dana, i stvarno je extra telefon za te pare nemoze ni jedan da se meri sa njim! Baterija mi je drzala po 6 dana uz normalno koriscenje. Ima puno korisnih funkcija i po meni je najbolji telefon koji sam do sada imao, a imao sam i dosta Nokia.
Drugo, W880i imam trenutno i isto tako ima odlicnu bateriju, kamera je malo losija od W810i jer nema autofokus i blic. Ali W880i ima jako dobar izgled i jako je tanak i lak i prosto privlaci svojim izgledom. Pogotovo crno narandzasta vaijanta koju ja imam. Ima noviji softver i po meni malo bolje uraden muzicki plejer, ali zato mu je zvucnik malo losiji od onoga na W810i. Ali ako ce tvoj brat slusati muziku samo preko slusalica onda je ok. :wink:
Tako da bilo koji da uzmes od ova dva neces se pokajati. Jedino je pitanje sta tebi tj. tvom bratu treba.

P.S. I pazi ako budes uzimao W810i uz njega ide memorijska od 512MB, a uz W880i ide od 1GB. Tako da pazi da te ne izrade prodavci! :roll:

Pozdrav! 8)
SE W880i, T250i, Nokia 6230

mladja@sd
Banned
Pridružio se: Uto, 12. Feb 2008. 05:22

Post od mladja@sd »

pietro, Brate verovao ili ne Samsung F300 je najbolji muzicki telefon za te pare!!!
Ekstra kvaliten zvuk,ekstra dizajn i odlicna ergonomija jer uz njega dobijas futrolu sa dodatnom baterijom koja takodje izgleda ekstra! slusalice su takodje kvalitetne!!!!!!!! 8) 8) 8)

Odgovori