Da li da menjam N95 za N93i?
Da li da menjam N95 za N93i?
e pa ovako,danas sam gledao oglase i jedan tip bi mi dao n93i full neogrebanu crno belu za n95!meni se to svidja ali da li da pristanem mislim n95 je malo smooooor posle svih app a n93i mi je nekako predatorski izgleda i to je coool....pa sta mislite e da da mu doplatim jos 20 e posto je velika razlika u cenama.....pozz htno odgovorite! 

jaaaaaa, tj. tiiiiiiii
, ja bih definitivno mijenjao. Nema potrebe ponavljati koliko je prednosti na strani N93i... N95 je komad škriputave plastike nabudžen funkcijama sa jadnom baterijom koja to ne može da podnese... N93i je jedan od boljih telefona na tržištu, sa svih aspekata. Slažem se sa loki13 da bi mogao pokušati da se izvučeš bez kompenzacije, ali to i nije tako velika kompenzacija, dobijaš u full-packu neogreban telefon, što tvoj N95 sigurno nije
Ako jeste, ne zamjeri
Ukratko: MIJENJAJ!!!!
Pozdrav!

Ukratko: MIJENJAJ!!!!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
jaaaaaa, ja sam bas n95 zamenio za n93i i nisam se pokajao.jedino mi se nije svidela tastatura,malo je tvrdja
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
jaaaaaa ja bih dobro razmislio da sam na tvom mestu, n93i je po meni dosta lepsi od n95, al ne svidja mi se sto je na preklop, ja bih licno ostao na n95.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja ni u ludilu ne bih menjao n95 za taj telefon.Svi pliuju n95 a pola ljudi ga nije ni drzalo u ruci.Plus n95 je dosta funkcionalniji tel. a za ovo cudo ti treba oruzani list maltene.
I za one koji ne znaju n93i i n95 imaju identicnu bateriju.
I za one koji ne znaju n93i i n95 imaju identicnu bateriju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41
Mislim da nema potrebe da menjas kad je N95 bolji telefon od N93i samo sto n93i ima opticki zum, ali koji ce ti kad ionako ima slabiju kameru. +Onaj njegov izgled sto se 100 puta preklapa i lomi je malo s***** i zato ti predlazem da je bolje da zadrzis tvoj telefon jer je odlicani koristi ga 2 godine, bice dobar. Bolje kupi nesto pametnije za te pare... 

- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41
Nokia_uNliMiTed a da ti malo prestanes da lupetas?Kao prvo milijardu puta je bila rasprava oko kamere,velicine sociva itd i kad bi pogledao slike sa n95 i n93i video bi da je slika u korist n93i.Izmedju n95 i n82 ima lepe razlike.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ovo su već nepotkrijepljene tvrdnje... Nokijini telefoni na preklop 6260, N90, N93 i N93i su među najkvalitetnijim telefonima na preklop ikad. Njihov mehanizam se kvari ili nakon 3-4 godine ili nakon nepažljivog korišćenja (čitaj: razvaljivanja). A što se tiče slajdera, uglavnom su lošiji, ali popravljeni na kasnije izbačenim modelima (primjer: N80 i N95). Svi znaju da pikselaža nije važna za kvalitet fotografija, pa neće bilbord da stavlja od slike koju je pravio telefonom!!!
Mada...
OK, priznajem da je N95 8GB i običan nakon zatezanja OK sa slajdom, ali ne mogu da se pomirim da je telefon koji je tako nabudžen softverski toliki komad plastike. Svaki put kad sam ga uzimao u ruke davao sam mu iznova šansu, ali plastika i samo plastika! I to loša! Priznajem da je na 8GB verziji sve to mnogo kvalitetnije...
I dalje glasam za N93i!
Pozdrav!

OK, priznajem da je N95 8GB i običan nakon zatezanja OK sa slajdom, ali ne mogu da se pomirim da je telefon koji je tako nabudžen softverski toliki komad plastike. Svaki put kad sam ga uzimao u ruke davao sam mu iznova šansu, ali plastika i samo plastika! I to loša! Priznajem da je na 8GB verziji sve to mnogo kvalitetnije...
I dalje glasam za N93i!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Re: HELP HITNO!!!DA LI DA MENJAM N95 ZA N93I
Ovo sto si rekao je na mestu, ali ne smem ni da pomisljam koliko kosta zamena tog mehanizma u servisu ako ti otkaze od preterane "predatorske" upotrebe.jaaaaaa napisao:n93i mi je nekako predatorski izgleda ito je coool...
5130+Koss the plug....