HELP !!!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
haef4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Maj 2008. 18:20

HELP !!!

Post od haef4 »

Zelim kupiti mobitel, a nisam bas dobar poznavatelj ovih tehnologija:) Moze li mi neko objasniti zasto je k800i puno jefitniji od mnogih modela a po karakteristikama, onako laicki gledano kada sam na ovoj stranici uporedjivao modele, ako nije bolji onda nije ni gori. Uporedjivao sam sa k530i koji je skuplji 150 KM a ni po cemu nije bolji, ili k770i koji je skuplji 100 KM...Sta znaci ako je mobitel fabricki ili simbian ???

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ne postoji fabricki ili symbian.. Symbian je operativni sistem koji mozes da menjas,tj ubacujes programcice i tako neke stvari,a to fabricki sto pominjes je u stvari dumb telefon... Drugo,K800i je stariji telefon koji je vec dobio naslednika tako da mu cena opada vrlo brzo... al je i dalje odlican telefon
Nokia E71... Elegant, but deadly

haef4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Maj 2008. 18:20

Post od haef4 »

znaci kod ovog k800 posto je fabricki ne mogu dodavat nista od programa??? koliko je to minus za mobitel??? kako se zove njegov nasljednik ???

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa mozes neke sitne stvarcice poput igrica,programa za internet i tako to... Symbian je izuzetno koristan za onog ko zna da ga koristi,za druge bas i nije... A naslednik se zove K850

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

haef4, Na k800 i drugim "dumb" telefonima mozes instalirati koliko hoces JAVA programa.

Vecini korisnika smart (simbian ili windows mobile) telefon nije neophodan. Ako nemas neku izuzetnu potrebu da pregeldas/editujes office dokumente i ne trebaju ti neke napredne funkcije sasvim lepo ce te posluziti "dumb" telefon.

Kao sto je pomenuo kapoerista90 naslednik k800 je k850, ali mislim da se kupovina istog ne isplati. Za iste pare mozes kupiti i neki pametan telefon.

k800 je nesto stariji model od k770 i zato je jeftiniji. Uzimajuci u obzir razliku u ceni je bih pre kupio k800 nego k770. Jedino sto se uz k770 dobija 256MB kartica.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Ma daj... to vise nije ni razlog,s obzirom da su kartice jeftinije nego ikad :) Mislim da je jedina prednost K770 to sto nema dzojstik... :) Inace bih uzeo,ako vec zelis, K810,koji je u sustini isti tel,u drugom kucistu,al je bar meni lepsi :)

Odgovori