N-gage ili 3650 ili 3660 ?
N-gage ili 3650 ili 3660 ?
Ljudi, hteo bih da kupim neki od ova dva fona pa me zanima koje su mane a koje prednosti
:
Molim za savete koji da uzmem
Ne mogu da odlucim
Hvala!!!
Black Sabbath!!!
Meni je telefon odličan. Ekran je malo bolji nego na 3650, više je ako onaj sa 3660(naravno, ima samo 4096 boja...). meni se telefon mnogo sviđa zbog odličnog mp3a i radio prijemnika. Igrice se mi bitne(prvenstveno sam kupio N-gage kao igračku konzolu), tu se dobro, ma odlično pokazao. Red Faction me vraća u doba od pre koju godinu(tada je bio hit na PCiju). Prijem je odličan. Baterija se nije baš dobro pokazala(ubacivao sam više različitih i telefon ih potroši za jedan dan upotrebe kako je navedeno u sledećoj rečenici). Ja koristim telefon: 10- 20 poruka dnevno(što SMS, to MMS), minut razgovora, sat i po igrica sa zvukom, pola sata muzike preko spikerfona i 4 sata muzike preko slušalica, pola sata radia preko slušalica.
Ja bih preporučio 3660, bez obzira na sve, telefon je zabavniji. Imao sam 3650, ali slično je to, verujem da će ti 3660 malo bolje ležati.
Ja bih preporučio 3660, bez obzira na sve, telefon je zabavniji. Imao sam 3650, ali slično je to, verujem da će ti 3660 malo bolje ležati.
U susret novim izazovima...
Na 3650 najbolja tastatura? E pa stvarno i jesi ludak!
Najgora tastatura koju sam ikad vidio... 8O Meni je najjaca tastatura na 7250i i N-gage QD.
Ja bih, ako ti ne treba kamera, preporucio N-gage. Telefon je odlican. Ako zelis uglavnom igrice QD je bolji izbor, ima hot-swap (super stvar, kartice stavljas i vadis kao flopi na kompu, kad oces, bez gasenja fona
) i ima nesto bolju grafiku. Mada tu je mono zvuk... Ali zvuk preko zvucnika je solidan, kao na 7610. 3650 u svakom slucaju nemoj da uzimas, em je zastario telefon em tastatura ubija, ako se naviknes na nju dam ti 100e.
Ako vec oces neki s kamerom od ovih navedenih, 3660. 
Ja bih, ako ti ne treba kamera, preporucio N-gage. Telefon je odlican. Ako zelis uglavnom igrice QD je bolji izbor, ima hot-swap (super stvar, kartice stavljas i vadis kao flopi na kompu, kad oces, bez gasenja fona
- Srbin
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
za 100 e sam speman da naucim da kucam.. jel ta ponuda sigurno stoji?stefank napisao:Castis me 100e pa cu ti dam.![]()
![]()
![]()
E ne znam, ja na 3650 nisam mogao da ukucam parametre za gprs i mms, mucio sam se pola sata. A tu nema 100 slova.3660 je bolji ali nesto ga nema, rijetko se pojavi...???
Nije tastatura toliki problem!!! Nego, ljudi kakav mu je ekran(3650)? Samo da 3660 ima radio i mp3 odmah bi ga uzeo ali ovako se dvoumim
3660 cas ima cas nema!!!
Kamera mi nije bitna, jer i najgori digitalac pravi bolje slike
Ja trazim neki telefon koji mi nikad(makar u dogledno vreme)nece dosaditi
mislim da je N-gage pravi izbor!! Ako N-gage uspeva da zadovolji Ludakove potrebe i da se zabavi uspece i mene 
Kamera mi nije bitna, jer i najgori digitalac pravi bolje slike
Black Sabbath!!!