Telefon sa 3.5mm do 200e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Telefon sa 3.5mm do 200e

Post od bOOdala »

Posto mi je "lipco" mp3 player,resio sam da kupim neki muzicki fon do 200e,e sad,mora obavezno da ima tri-ipo milimetarski ulaz za sluske. Koji je po vama najbolji i zasto???

:oops:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

bOOdala, ulaz na sluskama (kao kod SE) ili ulaz na samom aparatu????
MA dodjavolj,ja mislim da je najbolji N91 (osim rezolucije ekrana),mada pored SE w serije mozes da pogldes i 5310 xm .... ma imas modela....
Mislim da si pogresio podforum :D
D500&E71

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

bOOdala, po meni je bolja ideja da kupis hpm-70 i u njih tutnes bilo koje slusalice, i ustedis oko 175 evara :D
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

NiKoOoLaAa
Banned
Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25

Post od NiKoOoLaAa »

nadjes polowan n95!i xtra siprosao!!ima onaj sto ga prodaje za 199e a maska losa a moze da ti da uz nowu masku 220e i to ti je najbolje! :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

bOOdala, definitivno N91 ako ga nadjes,posto ga nema vise u prodaji.Mada bi jos bolje resenje bilo N81 memory card verzija ako nadjes polovan
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

loki13, na samom aparatu,ne znam,imao sam n91,znam kakva je muzika,ali sam imao problema sa hard diskom,cesto sam gubio podatke...privlaci me taj n91,jos od 8gb,ali jos kada bi stabilno radio uzeo bih ga,perverzija...ih.

5310 xm nije los,ima ga moj buraz,ali ne moze da izvuce bass...probao sam sa extra slusalicama.

Dancsi, ne,imam dosta problema sa jack-om na SE...

NiKoOoLaAa, svidja mi se n95,ali taj od 199e je macka u dzaku.

:wink:

NiKoOoLaAa
Banned

Post od NiKoOoLaAa »

ali je malo koriscen samo je maska u losem stanju....a ako oces sa nowom maskom je 220 e dobijes xtra fon koji je wec postao ikona za male pare....

NiKoOoLaAa
Banned

Post od NiKoOoLaAa »

e a zasto ne kupis ipod?mislim bolji e zwuk nego na bilo kom tel ili mp3ju a malo guglaj,nacices nacin oi da zowes sa ipodom i to su hackowali! :o

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kako moze telefonirati sa iPodom kad nema GSM? :)

NiKoOoLaAa
Banned

Post od NiKoOoLaAa »

hehe,pogledaj malo net,nisam ja to izmislio,nego tako pise i ima wideo snimaka....xD i ja sam bio kao :o :o :o

NiKoOoLaAa
Banned

Post od NiKoOoLaAa »

e da da ne bude da ja izmisljam pogledaj ideo snimak http://www.youtube.com/watch?v=jyy2GWKXzgA mada i ja i dalje ne werujem..... 8)

NiKoOoLaAa
Banned

Post od NiKoOoLaAa »

ai makar na kraju kaze da se ne moze razgowarati nego samo da se moze zwati...mada i u to sumnjam jer lepo kazes nema gsm fju..... :?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Obicna glupost!!! :lol: :lol: :lol:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

Nisam gledao klip,ali mislim da je fake...ipod touch sam imao (ne zelim vise jabuku u zivotu),hocu fon sa mp3 funkciom,nikakav ipod,iplafon,ipatos,ifrizider...hocu ono iz naslova.

:wink:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

meni je kod tog n91 problematican upravo hdd, jer to se ne servisira, a i ko zna koliko bi kostalo, da ne spominjem jos i manjkavosti u odnosu na flash memoriju.
moj predlog je n81.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ovo sa iPod-om je cist fake. Lepo se na prilozenom snimku vidi da ga zove neki broj, a ako iPod nema GSM, kako moze da ima broj? Znachi budalastina svoje vrste.
Da predlozimo fon: N91 8GB bi bio moj prvi izbor. U ostalo ulazi N81 8GB, iPhone, ROKR E2 i E6, SE W serija u globalu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

NiKoOoLaAa
Banned

Post od NiKoOoLaAa »

e da rokr e2 ili e6 su extra izbori....se w nema 3.5mm na tel.....iphone nije do 200e....tako da motorola je najbolje ja mislim?cak imaju i xtra f-je...

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

.bOOdala, moj predlog je, ako uspes da ga nadjes, MotoROKR E6. Telefon je brz, ne zakucava uopste. User interface je extra i veoma je intuitivan. Imas raznih programa i programcica (Motorola fans i modmymoto). Ubacis hakovan firmware i uzivas. Za muziku je sasvim ok (mozes da ubacis rockbox, exmms-u fazonu winampa), kvalitet zvuka sasvim zadovoljavajuci. Imas music Id, citac barkodova, moze cak i da ti cita poruke. Imas glasovne komande za vecinu funkcija telefona, Real player,... Kamera je prosek proseka (2mpx bez autofokusa). Drugi predlog N81/N91. Nadam se da sam ti koliko toliko olaksao...
Pozz :wink:
Linux&Android

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Njami napisao:.bOOdala, moj predlog je, ako uspes da ga nadjes, MotoROKR E6.
E to jedino da mu neko od preko donese posto ovde su male sanse da se takav fon nadje a pogotovo do 200e. Mozda bi dobro resenje bio neki fon sa 2.5mm ulazom (to je vec lakse za naci) pa preko adaptera na 3.5mm ti okrugli ulazi ne mogu da zezaju i gube kontakt ako se mrdaju u dzepu kao ovi kockasti na SE telefonima. Ali opet kod novih SE telefona je ulaz za sluske pomeren sa strane tako da nije toliko zeznut za dzep.
5130+Koss the plug....

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

NE,Motorolu mrzim da vidim,SE nema na fonu 3.5mm (njegov dzek me uzasno nervira),znaci ostaje mi samo n91 8gb...

:oops:

Odgovori