Iphone vs N95 8 gb
Iphone vs N95 8 gb
Sta mi preporucujete da uzmem posto sam skupio oko 400 e, zanima me da ima dobar ekran, zadovoljavajucu bateriju (2-3 dana) i da je neobican i zanimljiv, posto me vecina telefona smori posle 4-5 meseci, trenutno imam SE m600i ?
paja_186, oba telefona imaju odlican ekran, baterija je mozda malo jaca na Iphoneu, Iphone je neobicniji i zanimljiviji. Da li ti treba telefon napucan funkcijama ili telefon za surf i muziku? Generalno su drugaciji telefoni, namenjeni razlicitim korisnicima. Ja bih licno uzeo N95 8gb.
Pozz
Pozz

Linux&Android
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jos jedan glas za N95 (meni je bitno da mogu da ga napucam aplikacijama (ali korisnim, a ne tipa iGuitar i iAno). S obzirom da volim i neobicnost, nije da se nisam razmisljao o iPhoneu, ali tek kao sekundarni, ili cak tercijerni telefon, a to je onda bacanje novaca, sto ja kao racionalan covek ne mogu da uradim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
N95 8gb svakako!Imaš veliki ekra i tastaturu (iphone ima samo ogromni ekran) 5mp kamera sa blicem i vga videom,dupli slajd,symbian,dok IPHONE ima 2mp kameru bez blica i videa mada su slike vrh,ogromni ekran,zanimljiv TS
Ja bih ti najtoplije preporučio nokiu n95 (običnu) i ipod touch 8gb (iz amerike jer tamo ima za 200$ da se nabavi,i imaš i symbian i TS
Ja bih ti najtoplije preporučio nokiu n95 (običnu) i ipod touch 8gb (iz amerike jer tamo ima za 200$ da se nabavi,i imaš i symbian i TS

Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- NiKoOoLaAa
- Banned
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25
i ja mislim iphone...
ima extra ekran(3.5 inca/2.8 inca-veeeeelika razlika)
ima sasvim solidnu bateriju,mnoooogo bolju nego n95 8gb
mnoooogo neobicniji i zanimljiviji od n95 8gb
a ne pricajte mu o kameri i tim stavrima kad je stavio ove stvari za prioritet!!!esad,za smaranje,ili ce te jako brzo smoriti ili ces ga obozavati sa svim tim ql aplikacijama....a mislim da ako te smori,lakse ces ga prodati..mnooogo lvalitetnije uradjen(n95 8gb plastika
+ onaj slajd...aj da je obican,ali bi i tad bio jadan,nokia je to,nije im slajd jaca strana osim na 6500s,ali neee,ovaj je dupli slajd...double trouble
) tako ga go 4 iPhone!
ima extra ekran(3.5 inca/2.8 inca-veeeeelika razlika)
ima sasvim solidnu bateriju,mnoooogo bolju nego n95 8gb
mnoooogo neobicniji i zanimljiviji od n95 8gb
a ne pricajte mu o kameri i tim stavrima kad je stavio ove stvari za prioritet!!!esad,za smaranje,ili ce te jako brzo smoriti ili ces ga obozavati sa svim tim ql aplikacijama....a mislim da ako te smori,lakse ces ga prodati..mnooogo lvalitetnije uradjen(n95 8gb plastika

paja_186, postoji ogroman broj aplikacija za iPhone (dotični ilegalno boravi u Srbiji, znači nemaš nikakvu tehničko/pravnu itd podršku - iPhone je crack kao i sve app za njega, koje ćeš lako skinuti/instalirati).
ALI, 3rd part app - mnoge od njih će ti lako "ubiti" telefon a da bi ga povratio treba ti ili mnogo novca ili dosta vremena na netu (ima sve na sreću).
Moj ti je savet da se prvo DOBRO upoznaš sa iPhone pre nego ga kupiš
N95 podršku ćeš dobiti i ovde...
ALI, 3rd part app - mnoge od njih će ti lako "ubiti" telefon a da bi ga povratio treba ti ili mnogo novca ili dosta vremena na netu (ima sve na sreću).
Moj ti je savet da se prvo DOBRO upoznaš sa iPhone pre nego ga kupiš

N95 podršku ćeš dobiti i ovde...
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Simurgh,
cekaj, n95-8gb nema wi-fi???
toplo preprucujem n95-8gb ili n82. iPhone je krs. zao mi je, ali to su cinjenice... sem dizajna i jakog imena nema ama baaas nista. toliko su jadni i bedni da se cak ni radio nisu potrudili da ugrade, a da ne pominjem sto 3g ima zakljucan BT, nema mogucnost snimanja video klipova itd itd itd. sporo mu pada cena jer je precenjen

toplo preprucujem n95-8gb ili n82. iPhone je krs. zao mi je, ali to su cinjenice... sem dizajna i jakog imena nema ama baaas nista. toliko su jadni i bedni da se cak ni radio nisu potrudili da ugrade, a da ne pominjem sto 3g ima zakljucan BT, nema mogucnost snimanja video klipova itd itd itd. sporo mu pada cena jer je precenjen
Mirko BGD,
ma naravno da ima nije mi to poenta, nego iphone ima stvarno fenomenalan nacin instalacije aplikacije preko wifi-a, preko installera.
i ne bi se slozio za tu konstataciju. iphone ima ubedljivo najbolji internet browser i najlaksi za upotrebu, najlepsi displej, najbolju muziku i najbolji touch ekran trenutno na trzistu. UI je isto tako jako brz i ugodan z rad.
ma naravno da ima nije mi to poenta, nego iphone ima stvarno fenomenalan nacin instalacije aplikacije preko wifi-a, preko installera.
i ne bi se slozio za tu konstataciju. iphone ima ubedljivo najbolji internet browser i najlaksi za upotrebu, najlepsi displej, najbolju muziku i najbolji touch ekran trenutno na trzistu. UI je isto tako jako brz i ugodan z rad.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ok, slazem se da mu je graficki interfejs super odradjen, takodje da je browser dosta dobar [bilo bi sramota da ne bude na tolikom ekranu], touch je isto vrhunski... ali mene licno ove stvari ne impresioniraju da bih rekao ok izvadicu 400-1000e i kupicu iPhone.
-nema radio
-nema blic, jadna kamera, kamera ne snima video [noviji model]
-sto se tice dodatong softvera tu ne znam kako stvari stoje, ali cisto sumnjam da je otsilo dalje od Symbian-a
-zakljucan BT
-nedostatak 3G [stariji model]
-visoka cena
dakle ovo su po meni argumenti koji govore zasto ne treba kupiti iPhone
@Pajo, a zasto ne razmotris kupovinu HTC Diamond-a? on ima sve ono sto je iPhone trebao da ima u sebi da bi bio masinetina
-nema radio
-nema blic, jadna kamera, kamera ne snima video [noviji model]
-sto se tice dodatong softvera tu ne znam kako stvari stoje, ali cisto sumnjam da je otsilo dalje od Symbian-a
-zakljucan BT
-nedostatak 3G [stariji model]
-visoka cena
dakle ovo su po meni argumenti koji govore zasto ne treba kupiti iPhone
@Pajo, a zasto ne razmotris kupovinu HTC Diamond-a? on ima sve ono sto je iPhone trebao da ima u sebi da bi bio masinetina