nokia sa vise alarma
nokia sa vise alarma
koja nokia ima mogucnost podesavanja alarma za svaki dan posebno, ili bolje receno da ima mogucnost definisanja vise alarma, a ne kao vecina novih modela - samo jedan.... jos i da nije symbian, i da je solidnih mogucnosti (kamera, mp3, memorije)?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
gledao sam 3120c i 6300, to je i rang cene i karakteristika i izgleda... samo ovu opciju za alarme nisam nasao, moze da se definise jedan samo, i sa ponavljanjem po danima, a meni treba recimo za ponedeljak sredu petak jedno vreme, utorak cetvrtak drugo, i to mi treba da definisem undapred, da ne mislim koji je kad dan 

Sumnjam da postoji, kapiram šta hoćeš. Kao kod mene na G600 da imaš 5 alarma ali svaki u različito vreme da zvoni, da svaki podesiš kog će dana da zvoni i u koje vreme
Sa tim se nisam nažalost nisam susreo kod neke nove nokije bez symbiana, ali Samsung G600 je stvarno best buy jer nudi sve živo i mrtvo

Sa tim se nisam nažalost nisam susreo kod neke nove nokije bez symbiana, ali Samsung G600 je stvarno best buy jer nudi sve živo i mrtvo

Nokia Lumia 630