Interesuju me vasa misljenj sto s ova dva modela tice,modeli su E serije,komentari kazu da serija pokazuje dobre rezultate,pa ma interesuju vasa misljenja sto se ova dva modela tice,lepsi,bolji,brzi...?
Pazi ovako,e51 i e66 se razlikuju u malo stvari..A e51 je (meni) lepši i manji i jeftiniji.A ako hoćeš da zavučeš ruku malo u džep onda e66,a ako ti se štedi,e51 je ql izbor
E51 zato sto ne volem slidere. Mada bih ja pokushao da ushtekam jos malo za E71 i onda dobijes zverinu. Nego sad gledam neku nelogicnost. E61 je 220jura, E61i je 360jura sto je jako mnogo za kameru. A onda E51 234jura, a E51 camera free 286 jura. Pa ko je tu lud?
valjda tih bez kamere mnogo manje ima,redji su pa ih je teze i nabaviti,verovatno je zbog tog cena visa,ali ove cene sa sajta i nisu bas najrealnije,najbolje je otici u radnju i proveriti....
da se i ja oglasim i podržim E51. nevolim slajdere. ja sam zakleti ljubitelj monobloka. a i tehnički e51 je isto što i e66, samo manje para ćeš dati za e51. a ko ima para viška neka mi ODMA javi...
nadhaker, kako to mislis da su tehnicki isti kad nisu? Pogledaj barem specifikacije,one osnovne i eto ti odmah razlike... Slajder ili ne, meni je savrseno nebitno ako je telefon dobar i kvalitetno odradjen. Imao sam N80 kao sto vecina zna i bio sam prezadovoljan sa njim i sa slajderom koji je i posle toliko njakanja i meseci koriscenja ostao isti kao prvog dana... Verujem da je E66 jos bolje i kvalitetnije odradjen... E sad razlika u ceni da li je opravdana ili nije je prica za sebe
Da,jeste opravdana!
2,4 inča ekran
accelerometer
quickoficce 4.1 sa editovanjem fajlova
Novi hibrid fp1 i fp2
2 home screena
unapređn call managmet (između opcija je i blacklist)
3,2 kamera sa AF i blicem
Lepši (subjektivno)
ima još stvari ali memrzi da nabrajam
E66.Em sto je bolji telefon+deluje kvalitetnije odradjen a i lepsi je .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
po svim nadjenim testovima i snimcima ova dva modela,poznato je da su oba dobra, ali da je u prednosti e66 zbog bolje kamerice i gps-a,ostalo im je skoro pa isto...sem naravno izgleda,ali su oba jako kvalitetna...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.