Novi telefon do 500 eura necu vise Noku
Novi telefon do 500 eura necu vise Noku
Evo doslo vreme da se menja e90
pa reko da pitam za savet telefon do 500 eura necu vise Noku,smucila mi se njen meni i sve ostalo pa ako moze kakav predlog...

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 29. Jan 2008. 03:28
omniu sam imao i nije mi se svidela zbog windovsa, gotovo je ne moguce na brzinu otkucati poruku, f480 je po meni mnogo laksi za upotrbu jer nema windovs, ali on nema wifi i gps a ne mogu mu se ni programi instalirati pa je omnia bolja kupovina za one koji zele mini racunar u telefonu. A f480 je za one kojima je jedino bitano da imaju nesto po naj novijoj modi. Diamond ima drug moj, poredjeno, losiji je od omnie. Innov8 ili n96, n85 jedino preostaje. ovim redosledom im je i cena sada, samsung najskuplji. Njegov problem je sto ce mu cena za tri meseca biti prepolovljena inace je po meni naj zanimljiviji trenutno. Moj predlog bi bio ipak n96 pa za dva - tri meseca kad ti dosadi prodas je i kupis innov8 i jos ti ostane para
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
U bre madness99, tebi bas dosadno
Necu nista da predlazem,jer nikakve kriterijume nisi naveo.Sedi fino i sam sa sobom se dogovori sta ti treba pa onda kupi i budi miran covek,makar pola godine ako vec duze ne mozes izdrzati.
PS U stvari znas sta predlazem ti 3310,mnogo jak phone, ima sve sto ti treba.

Necu nista da predlazem,jer nikakve kriterijume nisi naveo.Sedi fino i sam sa sobom se dogovori sta ti treba pa onda kupi i budi miran covek,makar pola godine ako vec duze ne mozes izdrzati.
PS U stvari znas sta predlazem ti 3310,mnogo jak phone, ima sve sto ti treba.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ma nije mi dosadno nego mi se jednostavno smucilo dam pare za telefon a on me zeza.Evo ovo su kriterijumi 
Bitno mi je sledece da kamera bude ok,dobar video zapis,slike u mraku jer kad izadjem i hocu nesto da slikam nema dosadnog cekanja kao kod n82,n95 i sad e90 dok udje u kameru pa dok obradi sliku itd.Da ima Wifi koriscenje Voipa ako je moguce sa nekom vec instaliranom aplikacijom.GPS obavezno da radi Garmin.Dobar ekran,muzika me ne interesuje,uzeo sam novi iPod tako da ... Bitna mi je mail podrska,office i mislim da je to to
EDIT:Sad sam gledao samsung G810 sta mislite o njemu?

Bitno mi je sledece da kamera bude ok,dobar video zapis,slike u mraku jer kad izadjem i hocu nesto da slikam nema dosadnog cekanja kao kod n82,n95 i sad e90 dok udje u kameru pa dok obradi sliku itd.Da ima Wifi koriscenje Voipa ako je moguce sa nekom vec instaliranom aplikacijom.GPS obavezno da radi Garmin.Dobar ekran,muzika me ne interesuje,uzeo sam novi iPod tako da ... Bitna mi je mail podrska,office i mislim da je to to

EDIT:Sad sam gledao samsung G810 sta mislite o njemu?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Takav se jos nije pojavio na trzistu!madness99 napisao:Bitno mi je sledece da kamera bude ok,dobar video zapis,slike u mraku jer kad izadjem i hocu nesto da slikam nema dosadnog cekanja kao kod n82,n95 i sad e90 dok udje u kameru pa dok obradi sliku itd.Da ima Wifi koriscenje Voipa ako je moguce sa nekom vec instaliranom aplikacijom.GPS obavezno da radi Garmin.Dobar ekran,muzika me ne interesuje,uzeo sam novi iPod tako da ... Bitna mi je mail podrska,office

Sto ne sacekas jos malo dok se onemasovni Inovo pa onda ga uzmes i miran si jedno duze vreme?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
madness99, pa po tvojim kriterijumima jedino ti odgovara smart telefon....a platforma...
Po meni trebao bi preskociti g810 jer je po os isti kao i n82 ili e90 itd....
Najbolje je bilo da se usresredis na win platformu,jer su njoj najbolje reseni voip,mail i office,a sa druge strane mali je broj win telefona sa dobrom (extra) kamerom,kao sto su tvoji zahtevi...
Tezak problem....
Po meni trebao bi preskociti g810 jer je po os isti kao i n82 ili e90 itd....
Najbolje je bilo da se usresredis na win platformu,jer su njoj najbolje reseni voip,mail i office,a sa druge strane mali je broj win telefona sa dobrom (extra) kamerom,kao sto su tvoji zahtevi...
Tezak problem....
D500&E71
loki13 razmisljao sam npr o diamondu bas zbog toga mada nisam siguran.Mail mi zatreba kad nisam kod kuce a office posto mi dosta ljudi salje razne stvari u wordu i pdfu pa ... Omnia mi je puno sad bas razmisljam jer mislim da su je malo precenili.Nekako se razmisljam da ako uzmem innov8 zadrzim i e90 za 066 a innov8 za neku drugu karticu.Citao sam dosta reviewa i gledao slike G810 i uopste mi se ne svidja.Sad cekam da se zavrsi aukcija za innov8 pa ako ga dobijem za 10 dana dobijate detaljan review 

pa cuj kao prvo ja ne uzimam telefon u srbiji a i da ga uzimam imao bih ga po nabavnim cenama
A kao drugo spreman sam da dam 400 eura za njega i za toliko se prodaje cak se juce prodao jedan i za manje al sam zakasnio 10 minuta da dam bolju ponudu.

- kapoerista90
- Expert