Da li, i kako da kupim k770?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sek730i
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Okt 2008. 22:27

Da li, i kako da kupim k770?

Post od sek730i »

E pa ovako:Trenutno imam se k700i, i zadovoljna sam telefonom u potpunosti,ali mi je dosadio.Sada,posle puno razmisljanja i surfovanja izabrala sam se k770i preko mts postpaid ponude... Mene interesuje po vasem misljenju,da li bi trebalo da ga kupim,i kako?I ako mozda znate,mozete mi preporuciti jos neki telefon za iste pare u postpaid paketima(da ima mesecno besplatne sms poruke i besplatne minute).Kupila bih novi telefon,a najjeftinije mi izgledaju postpaid paketi.Ne znam samo koliko kradu u mesecnom racunu :D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Koji paket?
Posto, zavisno od jacine paketa (mesecne pretplate) zavisi i cena telefona. Npr, ako K770 kosta 14000 (lupio sam) sa nekim srednjim paketom kosta 10000 :) I sasvim solidan tel je K770 :) Topla preporuka.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

sek730i, Ako ti se K770 svidja ne vidim razloga zasto ga ne bi uzela,mnogo fin telefoncic sa odlicnim funkcijama.Tako da se slazem sa kapoerista90, .Topla prepruka. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

zavisi koji paket cjesh uzeti, shto bi rekao kapoerista90... imash i pakete ovde objachnjene na ovom linku : tarifni paketi, a ovde su ti prodajna mesta mts-a ovlashcjeni dileri

shto se tiche k770i, ja sam se razmishljao izmedju njega i k800i, ali sam kupio k800i... a da sam imao mogucjnost da kupim preko mts-a (kao shto sam mislio da imam), uzeo bi k770...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori