Da li, i kako da kupim k770?
Da li, i kako da kupim k770?
E pa ovako:Trenutno imam se k700i, i zadovoljna sam telefonom u potpunosti,ali mi je dosadio.Sada,posle puno razmisljanja i surfovanja izabrala sam se k770i preko mts postpaid ponude... Mene interesuje po vasem misljenju,da li bi trebalo da ga kupim,i kako?I ako mozda znate,mozete mi preporuciti jos neki telefon za iste pare u postpaid paketima(da ima mesecno besplatne sms poruke i besplatne minute).Kupila bih novi telefon,a najjeftinije mi izgledaju postpaid paketi.Ne znam samo koliko kradu u mesecnom racunu 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
zavisi koji paket cjesh uzeti, shto bi rekao kapoerista90... imash i pakete ovde objachnjene na ovom linku : tarifni paketi, a ovde su ti prodajna mesta mts-a ovlashcjeni dileri
shto se tiche k770i, ja sam se razmishljao izmedju njega i k800i, ali sam kupio k800i... a da sam imao mogucjnost da kupim preko mts-a (kao shto sam mislio da imam), uzeo bi k770...
shto se tiche k770i, ja sam se razmishljao izmedju njega i k800i, ali sam kupio k800i... a da sam imao mogucjnost da kupim preko mts-a (kao shto sam mislio da imam), uzeo bi k770...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --