Najkvalitetniji SE:LG

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Najkvalitetniji SE:LG

Post od LittlePrince »

Треба да купим нов фон па бих нешто на дуже стазе а то подразумева да дотични буде квалитетан.

Пошто ме је сморио ХТЦ и пошто сам схватио да је Виндовс :disgust: узео сам у разматрање ова четири телефона која ми се свиђају највише по дизајну а после и по функцијама.

На првом месту ЛГ КФ510 који нисам видео уживо и не знам какви су му навигациони тастери тј. екран, СЕ W580 који је мали и симпатичан, СЕ W910 танак, велики екран и СЕ К850и који је пааа веома близу савршенства на папиру. Примерак који сам чачкао је био катастрофа, од софтвера па до тога да се притиском на леви навигациони тастер притиска екран (можда примерак а можда и не).

Мене интересује који је од њих најквалитетније одрађен, софтвер да не буде баговит, звук у слушалици квалитетан, клизни механизам да не клима...

Извињавам се на дужини поста али то је усврху да разумете шта желим ;)

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Ja da sam na tvom mjestu ovaj bi izbor suzio na dva modela:W910 i K850.
W910 ima moja drugarica i mogu reci da je bas dobar,kao sto kazes velik (ja bi dodao i kvalitetan) ekran,solidna kamera,dosta dobar mp3 (mada ne kao na mojoj N73 :wink: al moze proci)odlican mehanizam
K850,sta ja znam,na papiru jest dobar,al uzivo ga nisam vidio,a to za ekran je koliko sam ja cuo tacno znaci da se mora pritiskati ekran a tako je cini mi se i sa desnim ,,tasterom"
Ako se vec razmisljas oko K850,sta mislis o N82?
Nokia N95 8GB

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Preskoci K850... topla preporuka... meni je taj telefon najveci SE-ov promasaj u istoriji kompanije (zajedno sa W960)... Al ako gledas na duze staze, mozda je bolje da uzmes monoblok aparat, jer nema problema sa fletom i tim dzidza bidzama.
Nokia E71... Elegant, but deadly

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Н82 mи много скупа, више бих волео да дам око 200€ а W910 (пре десетак дана био 190€) и К850i су ми горња граница што се тиче цене.
Нисам дуго био на форуму, јел могу да се ослоним на цене које су на сајту?

ЛГ ми улива поверње јер је од метала а имао сам један ЛГ који је био на преклоп и после 8 месеци коришћења није се ни мало расклимао. А продао сам га једном познанику који га је касније продао другом... у сваком случају телефон има око 2,5 година и ради. Али бих ипак волео да чујем некога ко је користио КФ510.

Веома ми је битно да не морам да флешујем телефон месечно (не треба ми други BenQ EF81). И под дужим периодом подразумевам преко годину дана, преко две тешко да ћу ја издржати :roll:
Сад видим да код нас има да се купи и ЛГ КС360 он ми баш симпа, смејаће ми се ако га купим :oops:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

LittlePrince, sto se tice flat kabela nemas brige,na mojoj w850 je skroz ok (a vec ga imam skoro 1.5 god)...a sto se tice mp3 ubacivanjem akustike resavas svaki problem...
Tako da moj glas ide za w910!
D500&E71

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

w910 je i kvalitetan i najbolji od ovih izmedju kojih se razmisljas, ja bih dodao recimo 6500slajd pa pogledaj...tu mu je cena negde, a trebao bi da je u blagoj prednosti sa kamerom, kvalitetno kuciste...pogledaj...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja ne mogu da zivim bez wi-fi... :wink: :wink: :wink: predlog P1... :wink:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

LittlePrince, Uh,sto ne napisa ove oznake telefona latinicom,polomih se da rastumacim koji je koji model.Prema tvojim kriterijumima mislim da ce ti SE W910 fino odraditi posao.Takodje luca, je dao dobar predlog, SE P1 pa ako mozs i njega uvrsti u razmatranje.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

W910 значи није проблематичан са софтвером. Јш само да питам шта мислите о Samsung F400 а посебно ме занима Samsung L870. И пошто прескочисте оно моје питање да ли су цене на МС-у валидне ево га опет :)

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Nisu. cene su totalno drugacije u radnji, na sajtu i na poziv, tako su bar govorili ljudi koji su prosli forumom... a i menjaju se brze nego neko carape... F400 je totalno lep i simpatican, al ne znam kakav je, posto ga nigde nisam video...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

P1 ми је увек изгледао као дигитрон, сада сам мало почео да размишљам о оригиналним телефонима (ROAMING, ComTrade...) ако су бар њихове цене на МС-у тачне. Сада сам избор свео на LG KF510, SE W910 i Samsung L870. Ајде људи неки коментар за њих, за и против а може и још неки предлог али никако цигла :)

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

vidim da cak 3 SE uredjaja stavljas sto znaci da su ti nekako barem prioritet... ja bih ti preporucio SE p990i... jako dobar uredjaj, kamera je i vise nego dobra, imao sam 3 komada i na mene su ostavili najbolji utisak od vecine telefona... LG nemoj, moja preporuka, o5 sve zavisi do koliko love trazis uredjaj
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ух велико је то, треба ми нешто мање :wink: Имам циглу коју нико неће да купи, не знам где да нађем зидара да му продам, не треба ми друга :uhuh:

СЕ ми некако најбољи за уложени новац али корејанци што умеју да направе леп телефон :roll:

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

LittlePrince, a sta mislis o KF750? Nije bas muzicki telefon, ali sasvim zadovoljava. Doduse, ima malo jacu cenu, ali mislim da vredi.
Pozdrav :wink:
Linux&Android

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

И мерцедес вреди па га мало људи купује :wink: :D

Није лош фон, погледао сам пар снимака и коментаре. Делује фино, јел знаш колика је разлика у цени између њега и SE W910?

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

E littleprince,, ne znam dal je ovo losa serija ili sta, al evo ti slucaj... moja devojka i njen brat su uzeli W910 (svako po jedan) i od prvog dana imaju bagove sa telefon.. tipa, restartuje se bar 5 puta dnevno.. pogubi se... itd... Samo kazem, mozda je i losa serija, a mozda je stvarno takav..

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

kapoerista90, K850 сви кажу не ваља, LG такође кажу не ваља, W580 није нешто, Samsung L870 нико не коментарише, сад и W910 :wacko:

Да променим назив теме у ЈЕЛ ПОСТОЈИ ДОБАР ТЕЛЕФОН А ДА ЈЕ ДО 200е :blinky: :o :lol:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Npr. k770i ? :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Bilo bi lepo :) Ne kazem da ne valja, super je telefon, i velik ekran, i super zvuk i solidna kamera, a i lep... al ako je taj problem toliki... onda ne vredi tih para... L870 nisam ni video, pa mudrno cutim.... nekako mi logicno :D :D :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

LittlePrince, A da pogledas Samsung i550 - kosta manje od 200 evra (~180 eur) , ima pristojan ekran (prakticno isti kao na G810), Symbian 9.2, Series 60 3.1, GPS, ... Po meni fali samo WiFi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Zaključana tema