Poredjenje Nokia N78 i Samsung G810?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Serhio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 08. Dec 2008. 09:47

Poredjenje Nokia N78 i Samsung G810?

Post od Serhio »

Razmisljam se izmedju ova dva tel tako da ako ima neko da je koristio ili da je upoznat sa oba, neka napise koji je bolji kao celina ako ga ne mrzi. Znam da Samsung ima bolju kameru (5mp, zum i blic) ali me zanima kakvi su opsti utisci o kvalitetu, je li bolja nokija u smislu da je stabilnija, brza, jednostavnija i sl. I koliko su dostupne aplikacije za samsung jer koliko sam shvatio, nokijine aplikacije (kojih ima stvarno najvise) ne rade na njemu iako su oba S60. Npr funkcionise li garmin na samsungu i koliko je izvodljivo nabaviti FW i uraditi fles na njemu. Toliko. Hvala unapred!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Serhio, Garmin funkcionise bez problema na Samsungu G810 i kao i vecina drugih S60 aplikacija, osim onih koje su pisane specijalno za Nokia modele.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Kvalitet je na strani G810... N78 je pored njega decija igracka... Inace, sto se garmina i programa tice, tomas ti je sve objasnio... Jedino npr n-gage nece raditi na samsungu jer je specificno pravljen za nokiu.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Serhio, Izmedju ova dva glas ide za G810 najvise zbog kvaliteta izrade.Ne znam zasto ljudi ne mogu da shvate da je symbian na Nokiji i Samsungu isti, to jest S60.Zasto svi misle da samo nokija pravi symbian telefone. :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

zato sto ih ima najvise.... i zato sto je ona prosto sinonim za tako nesto... a svi ostali, nemaju pojma, bez obzira sto je to isti softver... :) sta da se radi...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori