S4ndz4KY, dva veoma slicna telefona, pri cemu je 6220 osakaceni N82 ali je isto toliko i jeftiniji, pa ti sad vidi da li ti se isplati ta razlika u ceni
Ja sam na strani n82 jer je to jedan od nejkompletnijih telefona,ali jedino sto se meni kod tog telefona ne svidja je njegov izgled,a pre svega mislim na tastaturu,dok je sve ostalo na najvisem nivou
pre nekih 3, 4 meseca i ja sam imao slicne nedoumice, ali sam uzeo 6220c. Slazem se da je 82 kompletnije telefon zbof wi - fi i akcelomatora, ali posto meni to nisu bitne karakteristike uzeo sam mnogo lepsi telefon sa novijim symbianom.
Moj glas ide za 3210
Hajde malo vise daj informacija,kakve zelje imas sta preferiras?Jel mora bas ova dva ili moze nesto drugo u tom cenovnom rangu.Ako ipak hoces jedan od ova dva glas ide za 6220.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Wicker Man, citiraću te:
Mislim da danas uzeti telefon bez WiFi-ja je nepromisljeno.WiFi se nametnuo kao standard i zaista to je po meni jedina evolucija koja zaista vredi na telefonu.Svakako dugotrajan surf na telefonu je zamarajuci ma koliki ekran bio ali za neke hitne "akcije" je vise nego odlican.Naravno nikad ne moze zameniti udobnost koju pruza laptop,ali moze spreciti bezpotrebne "akrobacije" na nepovoljnim mestima.
tehno maniac, Gde me nadje.
Sve je to lepo ali neko ko pita za savet a da ne zna bar osnove onoga za sta se raspituje je zaista mnogo neobavesten ( da ne koristm neku tezu rec) i da u ovom slucaju bira model samo na osnovu onoga sto se vidi ili mu neka napredna funkcija ( u ovom slucaju WiFi) ne treba,inace bi znao sa cim uporediti i navesti potrebne kriterijume.
Tako da sto da mu otezavamo zivot nekim tamo vaj-fajem.Bitno je da je telefon lep.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ma wifi je strava stvar da prekratite vreme. Ako nemate pametnija posla, a imate wifi u blizini, samo se nakacite i opalac! eto zabave... nikad nije na odmet imati ga, makar ga koristio 2 put u mesec dana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.