Nokia N 82 Vs Samsung INNOV8

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Nokia N 82 Vs Samsung INNOV8

Post od kocapro »

Sto se tice ovih tema ,najvise me interesuje da komentarisemo njihove kamere ,ja sam ih uporedjivao i na nekim pobedjuje Samsung a na nekim Nokia ,Video mod je manje -vise isti, fotografije Innova su teske oko 2Mb a N 82 oko 800-900 Kb ......... :) Sta vi kazete Pozzzzzz
Forever !!!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

prvo, slike na N82 (bar meni) nikad nisu ispod 1 mb... Drugo, samsung ima vecu rezoluciju i neke fore tipa face detection, i malko bolju kameru... (generalno, ne po pikselazi). nocu, mogu da se kladim da N82 dobija, samo zbog xenon-a... i to je to... dalje nema :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Naravno da ce slike imati vise MB na Inovu jer ima vise pixela, ali oni nisu presudni za bolji kvalitet iste.
N82 ima bolje u mraku zbog Xenona, a sto se tice slika po danu zavisi i od same osobe koja slika pa sve do podesavanja, obrade iste u telefonu...

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Pa nisam ja ni rekao da su slike na Inovejtu bolje zato sto imaju oko 2 Mb, po meni najbitnija je optika i nije tacno da su na N82 slike 1 Mb i vise ,jesu u nekim situacujama ,a N 82 u makro modu pravi slike kad se fotografise neki tekst i preko 2,5 Mb ,vecina slika je ispod 1Mb bar je tako na ovoj mojoj i kamere Ovih telefona vode borbu prsa u prsa i po meni bar za sada nema pobednika ,testiracu ih jos u nekim situacijama pa cu videti :) Vozdra
Forever !!!

Odgovori