Nokia N 82 Vs Samsung INNOV8
Nokia N 82 Vs Samsung INNOV8
Sto se tice ovih tema ,najvise me interesuje da komentarisemo njihove kamere ,ja sam ih uporedjivao i na nekim pobedjuje Samsung a na nekim Nokia ,Video mod je manje -vise isti, fotografije Innova su teske oko 2Mb a N 82 oko 800-900 Kb .........
Sta vi kazete Pozzzzzz

Forever !!!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Naravno da ce slike imati vise MB na Inovu jer ima vise pixela, ali oni nisu presudni za bolji kvalitet iste.
N82 ima bolje u mraku zbog Xenona, a sto se tice slika po danu zavisi i od same osobe koja slika pa sve do podesavanja, obrade iste u telefonu...
N82 ima bolje u mraku zbog Xenona, a sto se tice slika po danu zavisi i od same osobe koja slika pa sve do podesavanja, obrade iste u telefonu...
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Pa nisam ja ni rekao da su slike na Inovejtu bolje zato sto imaju oko 2 Mb, po meni najbitnija je optika i nije tacno da su na N82 slike 1 Mb i vise ,jesu u nekim situacujama ,a N 82 u makro modu pravi slike kad se fotografise neki tekst i preko 2,5 Mb ,vecina slika je ispod 1Mb bar je tako na ovoj mojoj i kamere Ovih telefona vode borbu prsa u prsa i po meni bar za sada nema pobednika ,testiracu ih jos u nekim situacijama pa cu videti
Vozdra

Forever !!!