pomoc oko odabira

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
azdaha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 18:02

pomoc oko odabira

Post od azdaha »

dali mi je bolje da uzmem nokiju n96 ili samsung i8510 innov8 svaki komentar mi je od velikog znacaj. unapred hvala

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Samsung i8510 INNOV8 bez premisljanja.N96 je nekvalitetno djubriste od telefona...Innov8 ima sve sto ce ti trebati (od simbijana) !

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
:: Galaxy S8

Post od ThunderBird »

Da bi ti neko rekao šta da kupiš mislim da bi bilo poželjno da kažeš šta očekuješ od telefona, izgled, performanse, dobru cijenu, da malo gubi na vrijednosti, kameru, memoriju... razumiješ???

Niko ti na pamet ne može reći ništa konkretno...

Iako...
bez puno razmišljanja, blagu prednost nad ostalima dajem SAMSUNGU, iako nisam obožavatelj istog proizvodjača.

azdaha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 18:02

Post od azdaha »

meni je na prvom mestu bitna kamera mislim slikanje po mraku neznam kakav blic ima samsung ako ima kao n95 onda nisam zadovoljan kvalitetom slika po mraku a kako druga stvar bilo bi pozeljno da baterija drzi barem 2 dana

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ni N96 ni Inovo nemaju Xenon nego LED, tako da ce slike u mraku biti blagi ocaj naspram onih telefona koji imaju Xenon.
Telefoni sa Xenon blicem su >>ovi ovde<<

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Onda preskoci i N96 i Innov8... imaju obican led blic, koji nije nizasta... baci pogled na ovo sto ti je IDzO dao, a posebnu paznju obrati na naprimer N82, 6220, onda C905 (koji nije smart al je kamera vrh)...
Nokia E71... Elegant, but deadly

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
:: Galaxy S8

Post od ThunderBird »

Ako je stanje takvo kakvo si naveo, bez obzira na činjenicu da je dumb phone, toplo preporučujem C905i.

Fotografije su blago rečeno fantastične (kvalitetne i velike (8 MpiX)), ima WiFi, GPS, HSDPA...

Ako ti symbian nije od vitalnog značaja za kupovinu telefona, preporučujem upravo ovaj model...

Odgovori