Da li da menjam iPhone 3g za INNOV8??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Da li da menjam iPhone 3g za INNOV8??

Post od ..::Bobby::.. »

Naime,pre par dana sam kupio nov iPhone 3G i za sada sam stvarno zadovoljan-muzicki player,ekran,kvalitet izrade,fantasticne igrice,neverovatan browser itd..Imam wifi ruter u kuci pa mi je jos bolje :)))
Ali dobio sam priliku da ga menjam za nov innov8,koji mi je bio drugi izbor pri kupovini...i mislio sam da kad kupim jedan iznosim ga pa ga promenim za drugi ako ne izadje nesto bolje...I sad razmisljam da li da ga menjam..Koristio sam symbian i volim ga..ali iphoneee <3 xD
Stvarno ne znam,drustvo,pomazite :)))
Poslednja izmena od ..::Bobby::.. u Čet, 15. Jan 2009. 05:16, izmenjeno 1 put ukupno.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Koja je verzija iPhone-a 8 ili 16gb?Ako je 8gb onda ti se isplati ako je 16gb onda ne .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Redovni učesnik
Redovni učesnik

8gb je,i moj i njegov...Jao boze,stvarno ne znam sta da radiiim.. :(

na strani innov8
kamera
kompletnost

na strani iphonea
ekran
ipod
browser
aplikacije (iako sam symbian fan,ja ne verujes sta sve ovo ima !! o.O )

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

znas kako... po meni iphone nije nista posebno osim must have gadget... sve u svemu neces se zeznuti ako mijenjas, dobijas kameru od 8mpx wi-fi imas i na samsungu, symbian... ja bi mjenjao
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Pa ne znam..svidja mi se iPhone,i mozda bi menjao,ali ga imam jako kratko.. :( da je posle mesec dva ok..ovako mi je mutavo,ko da sam nezadovoljan njim,a nisam :dry:

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

uzmes brate HTC Touch Diamond.... dobijas bolji ekran, GPS funkcionalan, kao i BT odlicne mogucnosti... a i kamera je bolja nego na iphone-u
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

A da ti malo oladis sa Diamondom?

Kao prvo imao sam ga,nema bolji ekran od iPhone-a.
A kao drugo kamera je u istom rangu sa iPhone-om po kvalitetu slika

A sad prednost jeste za GPS i sto je Win.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa bas to... Al Diamond spada u totalno drugu klasu, tako da ga i ne treba gledati. Ja bih na tvom mestu menjao, prvobitno zato sto je Innov8 bolji (mislim, po onome sto MENI treba)... Ne treba svakom symbian, dobra kamera itd... Memorija ti je ista, pa tu ne gubis... Osim cinjenice da innov8 ima slot za memorijske :) menjaj
Nokia E71... Elegant, but deadly

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Hvala vam svima,ali jos nisam odlucio..mozda zamenim za nesto drugo..Madness99,znam da si ti izmenjao mnogo tel,i reci mi za shta bi bilo najbolje da menjam iPhone 3g-koji i sam imas :))) ?? mozda touch pro?? :roll:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

..::Bobby::.. napisao:Pa ne znam..svidja mi se iPhone,i mozda bi menjao,ali ga imam jako kratko.. :( da je posle mesec dva ok..ovako mi je mutavo,ko da sam nezadovoljan njim,a nisam
Bobisha, a zasto bi menjao telefon kada si u vec naveo u nekoj od tema da ti je iPhone extra, da si zadovoljan, takodje ovde u temi govoris da ti je mutavo menjati telefon posle dva-tri dana.
Ako ti je mutavo sto se onda tu premisljas o zameni? :dry:

Sn1p3r, Diamond povrh svega ima ocajnu bateriju sto je ogroman minus za takav telefon u toj klasi.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Nemoj da menjaš ako ti ne treba samo bolja kamera i symbian. Takođe je bezveze da menjaš telefon kao čarape. Ako ti je stalo do kamere, kupi digitalni ( možda zvuči kao klasičan savet, ali šta drugo da predložim ) za te pare koje bi doplatio prelaskom na innov8. Prosta matematika
Nokia Lumia 630

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Dobro, pustite coveka da odluci sta mu treba... Ako zeli kameru, symbian itd, nek uzme samsunga... ako ne... izbor je jasan.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Redovni učesnik
Redovni učesnik

zato sto sam dobio ponudu,a svakako cesto menjam telefone..i jeste mi extra za sad :)
Ne bi nista doplatio... :wink: mozda da sacekad dok se malo zasitim iPhoneom?? :)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ako su ti dosadili TS i ceo iPhone, uzmi innov8 pa vidi da li si pogrešio ili nisi .
Nokia Lumia 630

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Ljudi,imam ponudu za nov HTC Diamond i 50e za iPhone,da menjam??? :roll: ili da gledam neku omniu,ili pro,ili sta vec??

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

hahahahhahahahahhahahaha... ti si stvarnoooo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Aaaa,jos jedna ponuda,ili touch pro star 2 meseca extra stanje racun garancija itd full glava za glavu?? Sta mi je najbolje do sad?Molio bih vas da mi odgovorite,skroz sam se zbunio : )))

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

..::Bobby::.., moj je savet da ne menjas fon dok ti mnoogo, ali mnoogo ne dosadi.
po meni innov8 je zanimljiv samo zbog kamere i niceg drugog.
ima sve sto i ostali simbian telefoni novije generacije.
ako ti kamera nije bitna, odn. imas digitalac, ne menjaj fon.

Redovni učesnik
Redovni učesnik

izgleda da ce sutra iPhone da ode za 480e :? :)))) e sad ne znam za sta da ga menjam...Touch HD...hmmm. :)))) ili touch pro...ili xperia...ma videcemo,cekamo da ode... :)))

celawi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 01. Avg 2007. 19:47
Kontakt:

Post od celawi »

Ja to ne bih uradio u zivotu...ne moze da se poredi Iphone (Apple) i Innov8(Samsung)...a sto se tice kamere, ako hoces da uradis neku kvalitetnu fotografiju to niakda neces postici "mobilnim telefonom" :uhuh: pa neka ima i 35 mega pixela, jer mu je socivo jako malo...

Odgovori