5800, diamond, omnia ili pro?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

5800, diamond, omnia ili pro?

Post od Mirko BGD »

sta bise izabrali od ova tri modela i zasto? :roll:
Poslednja izmena od Mirko BGD u Pon, 26. Jan 2009. 16:51, izmenjeno 1 put ukupno.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

5800 i to jako uskoro :D :D :D
Nokia C6

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mirko BGD, Juce dobih priliku da malo cackam omniu 8GB,(stigao rodjak iz Australije) telefon me je odusevio.Prvi put, kada sam ga video kod poznanika, bio sam naravno zadivljen, ali nisam imao prilike da ga malo bolje procackam,tako da sam to sada ispravio.Izmedju ova tri telefona bez razmisljanja glas za omniu.Savrseno lezi u ruci,dobar balans,debljina kvalitet izrade...
TS odlicno reaguje i nije bilo nekog cekanja i bagovanja.Na sve to naravno dodati WM kao veeeliki plus.Zaista je odlicno pregledati excel i word fajlove na onom ekranu.Kameru nisam palio jer me ne intersuje.Zvuk odlican,za testiranje sam pustio pesmu "Touch of evil" od "Svestenika" i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan reprodukcijom preko zvucnika, a jos bolje je sa sluskama.
WiFi i GPS nisam koristio tako da tu ne mogu nista reci,ali verujem da tu nema nikakve frke.

:)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

skoro sam pricao sa nekim, posto sam bio zahrejan za Touch Pro i rekose mi ljudi da WinMo je namenjen poslovnim korisnicima i da jako malo aplikacija ima namenjih multimediji i ostalim entrtaiment stvarima...da li je to istina? od tad sam se nekako distancirao od Win-a

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Mirko BGD, ko ti je to rekao jako te je slagao....telefon je vise za poslovne (simbijan je vise za multimediju) ali ima jakooooo puno i mnogoooooo vise aplikacija od simbijana / za multimediju !
Inace ja 5800 ne bih uzeo posto je to simbijan , a svi znamo zejbanciju sa sertifikatima , etc....
Diamond...jakoooo slaba baterija
Omniju bi uz'o ;) Preso bi preko nedostatka tastature ;)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ma dobro ja sam bas hteo nesto bez tastature, nije mi ne ophodna... da vidim kako ce to sve funkcionisati, posto sam pre par godina imao cuven motorlu a925 koju gotovo da nisam ni koristio jer niakko nisam mogao da se adaptiram na TouchScreen, kuckanje SMSa itd

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Moja preporuka je omnia,ali samo zato sto mi je puno stvari kod 5800 ne jasno, pocev od cijene po kojoj ce se kod nas naci, programa koji ce raditi na toj platformi, mogucnosti sertifikovanja istih, i na kraju taj TS, koji mi djeluje kao da se mora malo jace pritisnuti..

E da, omnia ima i bolju izradu, ovaj 5800 djeluje suvise plastican.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mirko BGD napisao:i rekose mi ljudi da WinMo je namenjen poslovnim korisnicima i da jako malo aplikacija ima namenjih multimediji i ostalim entrtaiment stvarima...
Na šta tačno misliš pod multimedija&entertejment? Identična dilema je i kod mene ;) (samo bez htc diamond)

Odgovori