5800, diamond, omnia ili pro?
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
5800, diamond, omnia ili pro?
sta bise izabrali od ova tri modela i zasto? 

Poslednja izmena od Mirko BGD u Pon, 26. Jan 2009. 16:51, izmenjeno 1 put ukupno.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Mirko BGD, Juce dobih priliku da malo cackam omniu 8GB,(stigao rodjak iz Australije) telefon me je odusevio.Prvi put, kada sam ga video kod poznanika, bio sam naravno zadivljen, ali nisam imao prilike da ga malo bolje procackam,tako da sam to sada ispravio.Izmedju ova tri telefona bez razmisljanja glas za omniu.Savrseno lezi u ruci,dobar balans,debljina kvalitet izrade...
TS odlicno reaguje i nije bilo nekog cekanja i bagovanja.Na sve to naravno dodati WM kao veeeliki plus.Zaista je odlicno pregledati excel i word fajlove na onom ekranu.Kameru nisam palio jer me ne intersuje.Zvuk odlican,za testiranje sam pustio pesmu "Touch of evil" od "Svestenika" i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan reprodukcijom preko zvucnika, a jos bolje je sa sluskama.
WiFi i GPS nisam koristio tako da tu ne mogu nista reci,ali verujem da tu nema nikakve frke.

TS odlicno reaguje i nije bilo nekog cekanja i bagovanja.Na sve to naravno dodati WM kao veeeliki plus.Zaista je odlicno pregledati excel i word fajlove na onom ekranu.Kameru nisam palio jer me ne intersuje.Zvuk odlican,za testiranje sam pustio pesmu "Touch of evil" od "Svestenika" i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan reprodukcijom preko zvucnika, a jos bolje je sa sluskama.
WiFi i GPS nisam koristio tako da tu ne mogu nista reci,ali verujem da tu nema nikakve frke.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Mirko BGD, ko ti je to rekao jako te je slagao....telefon je vise za poslovne (simbijan je vise za multimediju) ali ima jakooooo puno i mnogoooooo vise aplikacija od simbijana / za multimediju !
Inace ja 5800 ne bih uzeo posto je to simbijan , a svi znamo zejbanciju sa sertifikatima , etc....
Diamond...jakoooo slaba baterija
Omniju bi uz'o
Preso bi preko nedostatka tastature 
Inace ja 5800 ne bih uzeo posto je to simbijan , a svi znamo zejbanciju sa sertifikatima , etc....
Diamond...jakoooo slaba baterija
Omniju bi uz'o

Moja preporuka je omnia,ali samo zato sto mi je puno stvari kod 5800 ne jasno, pocev od cijene po kojoj ce se kod nas naci, programa koji ce raditi na toj platformi, mogucnosti sertifikovanja istih, i na kraju taj TS, koji mi djeluje kao da se mora malo jace pritisnuti..
E da, omnia ima i bolju izradu, ovaj 5800 djeluje suvise plastican.
E da, omnia ima i bolju izradu, ovaj 5800 djeluje suvise plastican.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3