Dumb sa dobrom kamerom do 200e
Dumb sa dobrom kamerom do 200e
Uzeo sam Iphone i nosim njega i Blackberry 8800, pa bi mi vise odgovaralo da uzmem neki dumb sa ekstra kamerom(da zamenim blackberry za njega), koji mi preporucujete?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
Da. Posebno senzori. Susreo sam se sa podosta komada, i iskreno, nisam cuo mnogo lepih reci o njemu.
loki13, u pravu si, al ne znam coveka pa ne znam sta mu treba.
Imam drugara koji zeli sto lepsi, sto tanji sto funkcionalniji telefon. I uzeo je U700(zajeb nikad veci, sam je priznao), posle E720... A on stavi jedan zvuk za sms, jedan za zvono i jednu pozadinu i to tako drzi dokle GOD ima telefon. Takav je
loki13, u pravu si, al ne znam coveka pa ne znam sta mu treba.
Imam drugara koji zeli sto lepsi, sto tanji sto funkcionalniji telefon. I uzeo je U700(zajeb nikad veci, sam je priznao), posle E720... A on stavi jedan zvuk za sms, jedan za zvono i jednu pozadinu i to tako drzi dokle GOD ima telefon. Takav je

Nokia E71... Elegant, but deadly
kapoerista90 i ja radim kao tvoj drugar(sto se tice zvona i pozadine), ali mi je Iphone pokrio sve sto me interesuje, sad bi samo da uz njega imam i dobru kameru, a posto moram da koristim dve kartice, treba mi fon sa dobrom kamerom (posto bi samo zbog toga promenio BB), ako to ne nadjem, necu da ga menjam. Hvala vam svima
BlackBerry 8800
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
paja_186, Ne vidim razlog zasto ne bi nasao.Mislim da uopste nece biti problema oko zamene za K800/810.
Imas ovde na forumu temu o K850 pa ces tamo pronaci sve sto te interesuje,mada kao sto rece kapoerista90, malo je zadovoljnih korisnika u potpunosti,ali opet tvoja je poslednja i ti ces telefon koristiti.
Imas ovde na forumu temu o K850 pa ces tamo pronaci sve sto te interesuje,mada kao sto rece kapoerista90, malo je zadovoljnih korisnika u potpunosti,ali opet tvoja je poslednja i ti ces telefon koristiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!