Sony Ericsson XPERIA X1-odakle te razlike u ceni..

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
helen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2009. 18:35

Sony Ericsson XPERIA X1-odakle te razlike u ceni..

Post od helen »

Pozdrav svima jel mi moze neko objasnite zasto se na oglasima nailazi na tolike razlike u ceni?
Naime cene se krecu od 400e na ovom sajtu u rubrici mali oglasi, pa do cak 700e u Halo oglasima(nisam imao nameru da reklamiram samo dajem primer izvinite).Dakle o cemu se tu radi neka mi neko objasni.Ovaj telefon u Srbiji inace mogu samo u oglasima da nadjem..
Jos jedan stvar kakvi su ono oglasi sa nizim cenama a predstavnista firme se vode u Londonu,UAE itd.Uglavnom su neki Albanci vlasnici i nude telefone po dosta nizim cenama.Jel neko od iskusnijih kupovao ovako telfone na divlje :D ?Uostalom nemoguce je to i upiti jer mi ne mozemo da saljemo novac iz Srbije(neka me neko demantuje ako gresim).
Unapred hvala svima na odgovorima

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ako se ne varam tip od 400e je iz CG. ili već šta tako da to je jedan oglas ostali su od po 600 pa na više :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

helen, sto se tice "predstavnistava firmi koje se vode u Londonu, UAE itd" skoro uvek ciste prevare i nemoj ih uopste uzimati u obzir..
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

evo reci cu ti jednu svoju teoriju... pratim cene po evropi, neke sam telefone cak i kupovao tamo... Xperia kosta u evropi 400-410EUR dok kod nas (ako je uopste i ima negde) ljudi su toliko bezobrazni da se ugradjuju po 200EUR i prodaju je po ceni od 600-650EUR... uopste nase radnje se toliko ugradjuju da je to sramota... ali dok se kod nas pojavi taj aparat i prodje neko vreme dok mu se ne stabilizuje cena bice vec oktobar mesec pa ne znam sta da ti predlozim da radis... pozz :wink: :wink: :wink:

Odgovori