n82 vs n95 8GB vs samsung i8510 INNOV8 8GB?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

n82 vs n95 8GB vs samsung i8510 INNOV8 8GB?

Post od Nennad »

Troumim se izmedju ova tri telefona i ne mogu da se odlucim vec nekoliko nedelja koji bih uzeo. Licno preferiram Nokiu, mada ne tvrdim da je bolja. Samsung ima, cini mi se, mnogo kompaktniju izradu, nema klackanja i mrdanja slider-a kao kod n95, takodje bih rekao da je bolja kamera, kao i video kod samsunga, medjutim n95 8gb mi je mnogo lepsa (posebno zivopisnije boje menija). Tu je i n82, koji je super tel., jedino sto ima dosta manji displej i nezgodnu tastaturu sitnih tipki, takodje bolje lezi u ruci. Saljem mnogo poruka telefonom, tako da mi je tastatura mnogo bitna, takodje sam i puno na net-u. Igrice, muzika i filmovi mi nisu bitni, ali jeste kamera i kvalitet videa. :smutny: :?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nennad, tebi za to može poslužiti i samsung F700
A od ovih innov8 :wink:
Nokia C6

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Samsung F700 ima svega 256k displej i 3 MP kameru, takodje i querty tastaturu, sto je meni problem...Takodje bi mi trebala wireless i xHTML podrska..

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Nennad, razumem druge primedbe (qwerty - verovatno nisi navikao, WiFi, xHTML, 3 MPix, ...) ali zasto je toliko bitno sto je 256k displej?
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Ned, 01. Feb 2009. 01:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako si cesto na netu i ako puno pises poruke najbolje bi bilo da uzems neki sa QWERTY tastaturom ali posto je kod tih biznis orjentisanoh telefona multimedija malko zapostavljena moraces nekako preziveti bez jace kamerice.
Inace od ovih ovde ja bih bio malko pristrasan i uzeo bih N82 jer ima Xenon koji mnogo znaci u losijim uslovima za slikanje.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Nisam navikao na querty, mada ako bi sve drugo biloo ispunjeno, zrtvovao bih se. :D Razlika izmedju 256k i 16m displeja je po meni ogromna i vidi se iz aviona...Mislim da mi najvise odgovara n82...mada ima dosta manji displej od n95 8gb..
Poslednja izmena od Nennad u Ned, 01. Feb 2009. 01:55, izmenjeno 1 put ukupno.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Nennad, sumnjam da bi zaista ikakvu razliku primetio kada ne bi znao koji je koji. Cudo je sta marketing radi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nennad, razlika se može videti u rezoluciji i osvetljenosti ali između 256k i 16m nema drstične razlike....

qwerty je ako pišeš poruke i dosta si na netu odličan (jako se brzo navikneš....čačkao sam davno par dana HTC tytn (od rođaka koji ga je uzeo kad je tek izašao :D ) i posle 2 sata se navikao...
Nokia C6

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Ne znam, meni je malo glupo da drzim telefon sa dve ruke. Sta je navika, kad 10 godina kucas na numerickoj..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Veruj mi da se navike jako brzo menjaju. I ja sam se plasio qwerty tastature ali kad sam uzeo HP-a sa takvom tastaturom i vec trecu poruku napisao daleko brze nago sa numericnom... E tada sam skontao koliko je zaista lakse i brze. Ako pises i neki txt dokument i za to moze savrseno da ti posluzi, ista je prica sa netom. Jedino sto je problem dok vozis (ako vozis) posto je prilicno tesko sa jednom rukom kuckati ali gde god da ides kolima nikom se nece toliko zuriti za tvoj odgovor preko sms-a... Ja se vodim time, kome je frka i hitno mu trebam taj ce nazvati pa sve i da ima 20 din kredita :wink:

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Ja se pitam zasto samsung na innov8nije napravio malo zivopisniji meni, tastaturu, tastere? U odnosu na nokiu n958gb izgleda kao crno beli tv. Inace je ovaj samsung odlican..Rekao bih da je slider kod samsunga kvalitetniji, nema klackanja sto se kod nokie primecuje. Sve vise sam na strani n82. Ako neko zna zasto ne n82, neka kaze sada.. :D

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

zato sto telefon krcka..makar su moja 2 krckala... :uhuh: i mali je ekran..znas ti sta je 0.4 inca bre razlikaa!!! :roll:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja glasam za N85
iako ga nema na listi trebalo bi da ga uzmes u razmatranje, smatram da je bolji od n95-8gb i innov :wink:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Nennad, ja glasam za N82 ... to za tastaturu...pa ja sam se navikao mada je :smutny: ali disple uopste nije mali , veruj mi ... ja sam na slicicama mislio da je mali ali kad sam ga dobio :o :blinky: ...
Nokia 5800XM

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Tastatura na N82 uopste nije neprijatna... Super je... Ekran jeste manji nego na N95 i innov8, al ako ih nisi ni imao, neces ni primetiti... ja bi uzeo innov8 odavde, jer ako vec ozbiljno gledas N95 8 gb, bolje uzmi innov8 koji ima bolju kameru, bolje materijale, i iste velicine ekran...
N85 je shit sklopljen tel... ja sam totalno razocaran...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Nennad, od ova tri telefona, ja bih uzeo i8510. E sad, sto se tice Qwerty tastature, ona ce ti mnogo znaciti, znam po sebi tako da gledaj da uzmes neki telefon sa Qwerty-em.
Pozdrav :wink:
Linux&Android

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Sad stvarno nemam pojma sta da kupim.. :smutny: Gledam ovaj n85 i cini mi se da uopste nije los, zapravo ne znam zasto je jeftiniji od 95-ice, osim xenona i malo manjeg oled ekrana ne vidim nista drugo. Mada je tastatura malo ravna pa to moze da smeta...

Odgovori