Znaci,kupujem novi telefon... Sve ove imam u ponudi,mozda iskrse jos nesto,pa javim ))
Imao sam iphone,ali me je smorio Na sta da precjem,sta biste vi uradii? ) Hvalaa
I BB zaobidji ako nemas mogucnost BB usluge... Jer neces nista dobiti... Miodrage ti je sve rekao, E71 ili TyTN II 5800 je generalno multimedija fon, dok je E71 pfrrrrrrrrrr... keva Sad, zavisi sta ti treba... al ako je vec izbor ovakav, onda mi je logicno da je biznis na prvom mestu..
..::Bobby::.., zavisi sta ti treba...ja sam na TyTN II 49% zbog posla a 51% upoznavanja WM-a...5800 je multimedija (iako ga nemam, XM ... ) , a E71 mi trenutno najvise sluzi za posao
nemam ja veze sa poslom xD treba mi za internet i email,i da citam dokumente...to i nije nesto poslovno...jer sam 94 godiste TyTN 2 mi je mnooogo velik... :S a e71 je najzanimljiviji..ali i bold..msm,slicni su...
Pa ako ti je TyTN II mnogo veliki sto si ga uzimao u razmatranje?
Kao i u prethodne dve tvoje teme (koje su skoro identicnog sadrzaja) dolazimo do zakljucka da je E71 najbolji izbor!
a diamond?? kako se on pokazao u praksi?? I sta to ima e71 bolje od bolda?? msm,treba mi muzika,pokoja fotka,lep telefon,citanje dokumenata,i dobar ui koji moze da podleze kustomizaciji...
Dream Weaver, tacno, izivljavanje, a za ono sto je ..::Bobby::.., naveo u zadnjem postu tj muzika, fotka, telefon, dokumenti i UI jedino sto me navodi je N82 ali opet on nije za dokumente i UI dok WM jeste za to ali nije za multimediju
Iphone mu je nabolji za sve sto je naveo, mislim 94 god. kakva dokumenta ima da gleda na fonu??
MOzda neku puskicu ili tako nesto. Nece sigurno neke silne ugovore i tabele da gleda i pravi
Dream Weaver, 94 ? Hehe, vidi stvarno, u tom slucaju - iPhone keva
EDIT : Ja stvarno ne znam koj' ce tebi E71 ili BB Bold etc... ako hoces da se furas pred drustvom kupi Carbon Arte ili jednostavno zadrzi iPhone koji je za tebe (trenutno) keva !
Ne ne... BB otpisi... Jer kao sto sam rekao, bez BB usluge, bezvredan je... Diamond je super, al je baterija shity... E71 je ok, al nije za to sto ti treba... Dakle, ti lepo gledaj ili Iphone, ili 5800 ako zelis bolju kameru, i bluetooth koji mozes koristis... a imas i veliki ekran, za lepo gledanje dokumenata...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.