i550 v 6120 v E51
i550 v 6120 v E51
Nisam pronasao da su ova tri modela vec ranije poredjena (sto ne znaci i da sam 100% u pravu). Posle par meseci "apscinencije" od Symbiana resio sam da se vratim na neki aparat sa ovom platformom. Kako mi je raspolozivi budzet ne veci od 160 ojra, gledajuci cene sto na ovom sajtu, sto po oglasima, gore navedena tri modela ulaze u najuzi izbor (napominjem da se E51 ipak moze naci po znatno povoljnijoj ceni nego ona koja je ovde navedena). Kako god, u obzir dolaze samo novi aparati a nemam prostora za komentare "doplati jos 20tak evra i kupi...".
- 6120 - sam koristio par meseci i iskreno receno izuzev baterije (koja meni kao tek prosecnom korisniku nije trajala duze od 2 dana) i povremenog (ali ne i toliko cestog) resetovanja i nisam imao vece zamerke na racun ovog aparata.
- i550 - nisam imao prilike da koristim. Cini se da je najkompletnije resenje u ovom cenovnom rangu (narocito zbog gps, kamere i ekrana) ali ono sto mi predstavlja nedoumicu (moguce neopravdanu) su trackball, prilican broj losih komentara u vezi baterije kao i cinjenica da je aparat velicine omanje cigle.
- e51 - jeste da je inferioran u odnosu na i550 po pitanju prisustva gps, kamere i velicine ekrana (a nema ni dve kamere) ali ako je verovati mnogobrojnim komentarima, jos uvek je jedan od najboljih telefona na trzistu (prevashodno uzimajuci odnos cena/kvalitet).
Da vas vise ne smaram, u najkracem, kojem od gore navednih aparata dajete svoj glas? Hvala.
- 6120 - sam koristio par meseci i iskreno receno izuzev baterije (koja meni kao tek prosecnom korisniku nije trajala duze od 2 dana) i povremenog (ali ne i toliko cestog) resetovanja i nisam imao vece zamerke na racun ovog aparata.
- i550 - nisam imao prilike da koristim. Cini se da je najkompletnije resenje u ovom cenovnom rangu (narocito zbog gps, kamere i ekrana) ali ono sto mi predstavlja nedoumicu (moguce neopravdanu) su trackball, prilican broj losih komentara u vezi baterije kao i cinjenica da je aparat velicine omanje cigle.
- e51 - jeste da je inferioran u odnosu na i550 po pitanju prisustva gps, kamere i velicine ekrana (a nema ni dve kamere) ali ako je verovati mnogobrojnim komentarima, jos uvek je jedan od najboljih telefona na trzistu (prevashodno uzimajuci odnos cena/kvalitet).
Da vas vise ne smaram, u najkracem, kojem od gore navednih aparata dajete svoj glas? Hvala.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
samir, Samsung i550 zbog GPS-a, nesto veceg ekrana i bolje kamere. Jedino ako ti je neophodan WiFi onda je E51 bolji izbor.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Meni pored telenor "dodaj internet" i mts 066 paketa wifi vise uopste nije toliko bitan, tako da je moja preporuka svakako i550.
Posto uskoro prodajem n95 8gb(trebaju mi pare za laptop) vec razmisljam o mom sledecem telefonu(koji ce biti znatno jeftiniji od sadasnjeg) i sanse su 99% da ce to biti bas samsung i550.
Posto uskoro prodajem n95 8gb(trebaju mi pare za laptop) vec razmisljam o mom sledecem telefonu(koji ce biti znatno jeftiniji od sadasnjeg) i sanse su 99% da ce to biti bas samsung i550.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Sensei, nećeš pogrešiti.
Imao sam i 6120, i E51.
E51 i I550 su odlični telefoni. Izrada vrhunska. Prednost E51 je WiFi, veličina aparata, trajanje baterije. I550 GPS (koji odlično radi sa Garminom), veliki ekran, kamera. Ostalo je poprilično isto... Ja sam prezadovoljan sa I550 (jedino trackball zahteva malo navikavanje, ipak mislim da je klasični d-pad bolje resenje). Posle ovakvog ekran teško da bih se ponovo vratio na E51. Flešovanje telefona u kućnoj radinosti je lako, i brzo. Hakovanje takeđe prosto, pogotovo sa HelloOX.1.03.

E51 i I550 su odlični telefoni. Izrada vrhunska. Prednost E51 je WiFi, veličina aparata, trajanje baterije. I550 GPS (koji odlično radi sa Garminom), veliki ekran, kamera. Ostalo je poprilično isto... Ja sam prezadovoljan sa I550 (jedino trackball zahteva malo navikavanje, ipak mislim da je klasični d-pad bolje resenje). Posle ovakvog ekran teško da bih se ponovo vratio na E51. Flešovanje telefona u kućnoj radinosti je lako, i brzo. Hakovanje takeđe prosto, pogotovo sa HelloOX.1.03.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26