Koji je od ova dva telefona bolji, e65 ili n73?
Dobijam ih po pribliznoj cijeni, n73 je skupli 5 evra.
e65 ili n73?
Ako ti je bitniji Wifi i volis slajder telefone uzeces E65, ako ti je bitnije da kamera bude bolja i da ima autofokus, te da fon bude bolji za multimediju i ima stereo zvucnike- uzeces N73 i to je to... procesore mislim da imaju iste...
Ja bih na tvom mestu uzeo N80 koji i imam, jer je on dosta dobar u oba segmenta (ima wifi, slajder je,a ima i dobru kameru od 3mpx, mada je kod N73 jos malo bolja kamera, a uz to mnogo manje zraci od oba ova telefona koja ti gledas i takodje pripada N multimedijalnoj seriji...)
Ja bih na tvom mestu uzeo N80 koji i imam, jer je on dosta dobar u oba segmenta (ima wifi, slajder je,a ima i dobru kameru od 3mpx, mada je kod N73 jos malo bolja kamera, a uz to mnogo manje zraci od oba ova telefona koja ti gledas i takodje pripada N multimedijalnoj seriji...)
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Ja sam vise za N73... E65 jeste dobar telefon funkcionalan ali mu je slajd dosta los i brzo se kvare senzori na dugmicima... Ipak N73 ima pristojniju kameru mozda bolji ekran,bolji zvuk (pravi multimedia) Glas za N73
Ili da uzmes N80 kao sto je ilkebgd, rekao...
Ili da uzmes N80 kao sto je ilkebgd, rekao...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
NemanjA^, cast izuzecima ali mom drugu ko da je bacena kletva na telefon... jete telefon dobar super funkcije brz nema sta... Ali slajd mu je brzo propao posle 2 meseca mozda...(grebe se i haba se puno), a senzori mu crkli kad je uzeo telefon ili je to neka fora da mogu da se ukljuce ili iskljuce... E sad to mozda moze biti da si ga cuvao kao svoje oci ali opet.... E65 je barem za mene FAIL 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Bitno mi je i trajanje baterije, po multimedijalnim funkcijama mislim da bi mi vise odgovarao N73, zanima me pouzdanost, da nema bug-ova, cuo sam da je n73 spora. Procitao sam na GSM Arena da e65 ima 128, a n73 64 MB ram-a. Koliko to utice na performanse, mislim koliko to moze da se primjeti prilikom koristenja telefona, ne zanimaju me nekakvi testovi, telefon ne koristim za igre.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
djole82, gledaj to da n73 koci je po meni cista glupost. Ne radi brzo kao novije verzije symbian telefona, ali ne radi ni toliko sporo koliko neki pricaju. Koristio sam ga oko godinu dana nijednom mi nije zakocio, stalno updatovao softver i radio je extra.
Po meni extra telefon i od ova 3 najbolje resenje.
Po meni extra telefon i od ova 3 najbolje resenje.