5140 ili K700
5140 ili K700
Interesuje me koji telefon da kupim Nokiju 5140 ili SonyEricsson K700.Dakle koja je bolja kamera i da li 5140 ima bluetooth.
To su dva potpuno različita telefona, 5140 je izdržljiv, otporan na vodu i udarce, kao extreman, k700 je više klasičan, šminka.
K700 je bolji u gotovo svakom pogledu, displej mu je neuporedivo bolji, kamera je bolja, više memorije, mp3....
5140 nema bluetooth, ali ima Ir, i displej od bijednih 4096 boja, što je više nego loše.
Po meni je k700 bolji izbor, i jedan od naj telefona inače
K700 je bolji u gotovo svakom pogledu, displej mu je neuporedivo bolji, kamera je bolja, više memorije, mp3....
5140 nema bluetooth, ali ima Ir, i displej od bijednih 4096 boja, što je više nego loše.

Po meni je k700 bolji izbor, i jedan od naj telefona inače
- angel~vanja
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 25. Sep 2004. 13:02
dugo sam imao k700, čvrst je to telefon, ne vjerujem da će 5140 duže trajati prosječnom korisniku, ali ako neko hoće telefon za extremne uslove, kao 5140 onda preporučujem siemens m65 sa verzijom softvera 12 proizvedn obavezno iza 01.09.2004. dobio sam nekoliko takvih modela, a jednog sam koristim, dok je ski sezona, niko se od mušterija nije požalio, a i moj je izvrstan po meni bolji od pomenute nokie.
M65 je jedino što valja trenutno od Siemensa, naravno za ljude sportskog duha.
M65 je jedino što valja trenutno od Siemensa, naravno za ljude sportskog duha.
Ako se bavis sportom,onda uzmi 5140 a ako ti treba mob za uobicajene upotrebe,ona K700i ! Nije baš dugovečan, ali će sigurno bolje podneti mučenja!
Kradem poruke jer me mrzi da pisem! Zao mi je

Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.