E71 ili N95
E71 ili N95
ljudi u velikoj sam dilemi,treba da uzmem neki telefon pa se dvoumim jako izmedju e71 i n95,kamera mi je koliko toliko bitna mada rkontam da i e71 sa 3,2 mpx ima odlicnu kameru.a i mislim da e71 ima i bolje funkcije od n95..pa me zanima vase misljenje..... 

E71. Telefoni su totalno različiti, pa samo razgraniči da li ti treba QWERTY tastatura i "položeni" (landscape) ekran ili ti treba telefon kom je glavni adut fotografija i video. Kamera E71 je upotrebljiva, mnogo ljudi mi ju je hvalilo, ali njemu je primarna namjena mnogo SMS-a, e-mail i sl. Obzirom da je E71 neuporedivo ljepši i kvalitetnije izrade, moji argumenti postaju toliko jasni i čvrsti da totalno pobijaju haške optužbe protiv Dabića
. Što se tiče funkcija, osim jačih podešavanja za kameru i video kod N95 i smart dialinga, naprednijeg kalendara, dva desktopa i još par sitnica kod E71, softverski su maltene isti.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
dusan92, Uzmi N95 ali od 8GB.Ja sam pristalica E serije ali mislim da tebi njene mogucnosti nisu potrebne i da ti je akcenat vise na multimedjiji nego na biznis platformi,hteo ti to da priznas ili ne.
E71 ces brzo iskusiti i onda ces hteti da menjas.Na kraju takodje poslusaj predlog i clana bestboy, pa uzmi u razmatranje i 5800.
E71 ces brzo iskusiti i onda ces hteti da menjas.Na kraju takodje poslusaj predlog i clana bestboy, pa uzmi u razmatranje i 5800.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!