..a da ne poželiš da se vratiš na njega ili da ti je svejedno ??? ni k800, ni n73, ne mogu da mu pridju u lakoći rukovanja i meniju.
p.s. neka plava životinja odbegla kontroli mi je spalila napajnje kod n6233, prilokom dužeg razgovora podigla amperažu uz pomć UMTS tehnologije.(3G)
TAK, da sada ne znam koji da pazarim, a ovaj koji se nudi kao nov u prodavaoni je preskup s obzirom da je ipak stariji model a takav i ne može biti nov.
možda ovaj lepotan?
da, uzmi 6303. ima dizajn 6300, a autonomiju i brzinu 6233, samo jos mnogo bolje. veci je ekran, kamera neuporedivo bolja.. i da, nikako ne uzimaj sivo crni, skroz crni je mnogo lepsi, bukvalno kao da su 2 razlicita telefona u pitanju
Sve je to ok, ali tvrdim da kvalitet materijala ne može da se poredi. 6233 je perverzija od kvaliteta! 6303 sam držao u ruci pre neki dan, daleko od toga da je loš, ali ništa posebno.
Imao sam 6233 godinu i po dana, i dan danas se pitam koji me je djavo naterao da je prodam i uzmem 6300. nije 6300 los fon, ali moje misljenje je de je situacija sa 6233 ista kao sa golfom "dvojkom" - u eri potrosne robe nokia se "zeznula" i napravila extra kvalitetan telefon, koji moze da traje... iz ovoga sledi, kao i sa golfom "trojkom" - krece kozmetika...
poenta price je da ne postoji telefon koji nudi taj odnos funkcija/kvaliteta izrade/trajanja baterije, barem u s40 seriji. imao sam kazem nokiju 6300 - super telefon ali je trajanje baterije stvarno smesno 1-2 dana, inace je 95% isti softver kao 6233, kvalitet izrade extra.
na kraju, sada imam nokiju 6303c, vec nekih 2 meseca. meni ovaj fon odgovara po svemu, osim po kvlitetu izrade, koji je solidan, (na nivou 6300), ali nije tako bas ono "wow" - kao sto je bar za mene bila 6233. sve je ok, ali nista vise od toga. nisam imao prilike da ga koristim ali vidim da su ljudi masovno odusevljeni nokijom E51 - u svim aspektima, pa bi mozda ona bila ta idealna zamena, ili njen naslednik E52...
prosle godine je izasla nokia 6220c, ja kada sam je video na slikama bio sam ubedjen da je to taj naslednik 6233, ali je kvalitet izrade katstrofalan. ove godine su izbacili 6720c, koji opet dosta podseca na 6233, ali ne znam kako se pokazao po pitanju izrade...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.