Posto sam vec napravio jednu temu ovde i jako sam zadovoljan kako je prosla (kupio sam Omniju na preporuku i zadovoljan sam)...otvaram novu sa pitanjem koja od ova 2 telefona su bolji?
Znaci bitna mi je brzina,kamera i najbitnije muzika...
Ako te samo to zanima, onda ok, mada je tu diskutabilno sto se tice onoga sta ti najvise treba.
5800 - Prednosti : Symbian i Xpress Music cip
5600 - Bolja kamera, ali svi novi Samsunzi imaju jako lep zvuk u slusalici tako da je jedina novost DNse tj. bira ti Auto equalizer prema zanru pesme koji izvlaci iz IDE3 Tag-a, e sad one koje nemaju poseban zanr ili zanr je neki tamo levi u odnosu na ponudjene onda pusta pesmu na normal.
Brzinu rada kod Symbiana je oduvek bila slaba strana tako da ona 1 sec za ulazak u sledeci podmeni je neizbezna...
Kod WM nije tako strasno sto znaci da po tom pitanju se koristi normalno, ali nije tak tak tak da odmah udje na sledeci podmeni...
Sve zavisi kome sta treba vise, 5800 je vise za 16:9 filmove/klipove i zato mu je uzak ekran, ima 3.5mm prikljucak kao i samo gledanje multimedije, a nekome vise odgovara Symbian kao platforma, a razloga je puno.
Jedina velika mana 5800 je kamera ciji je los kvalitet slika zaista ocigledan
Kakav s5600?Nije ni prici 5800.Ova dva telefona se ne mogu porediti.Dovoljno je pogledati specifikacije i uporediti pa ce vam sve biti jasno.S5600 je jedan prosecan, telefon koji je napravljen za nezahtevne korisnike i sa ciljom da malom cenom pridobije kupce.Brzo ce otici u zaborav.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.