Muzicki telefon do 150e?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mirki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Sep 2009. 22:30

Muzicki telefon do 150e?

Post od Mirki »

Mozete da mi preporucite neki mob. do 150 evrica sa kvalitetnim i jakim zvucnicima? Po mogucnosti neki koji je trenutno aktivan i koji moze da se nadje nov :D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Pogledaj Nokiine Xpress music modele zatim SE walkmen (moze i ostale modele pa ces da ubacis walkmen player)...uostalom sta je za tebe jak zvucnik ? Tj koliko jak ti treba ? Mozda neki kinez ? 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Mirki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Mirki »

Pa da se dosta jako i cisto cuje kao npr. SE F305 :D
Taj F305 jeste dobar mob, ali mi se nekako ne svidja, nema blic i jos neke sitne stvarcice..

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Mirki, napiši brate koje su te sitnice što ti trebaju, da vidimo po njima da ti preporučimo. I odi na GSMArenu, tamo imaš puno kriterijuma, pa pretražuj i javi se sa par predlog, da ne gatamo napamet...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Mirki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Mirki »

Kakav je K800i? Ako je neko imao iskustva sa njim...
Sad sam video da kosta 140 evrica.
Samo je problem sto cu tesko da nadjem nov, jer je stariji model :smutny:

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Mirki, moj buraz ima k800i i mogu ti reci da je zvucnik stvarno jako jak i da neces pogrestiti ako ga uzmes jedino ako ti ne smeta sto je stariji model.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mirki, SE K800 je jako dobar telefon,zvucnik je zadovoljavajuce jacine, e sad ja nisam neki audiofil i nisam uporedjivao ga sa nekim telefonima iz music segmenta pa da mogu vagati.Uglavnom meni sasvim se lepo cuje,a i kvalitet mi je ok.Opet sacekaj komentar od nekog ovde clana koji ima "ostriji" sluh,pa neka ti kaze.Inace u ostalim segmentima K800 je odlican phone sa super kamerom koja ima xeon pa slike i u losijem osvetljenju ispadaju ok.
Ako ne budes mogao naci K800 onda potrazi K810 koji je skoro pa isti K800 osim malo drugacijeg dizajna i nekih manjih poboljsanja.U principu koji god da uzmes neces pogresiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori